Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Karligutza ce sa-i faci, somnul asta ma face cam lenta in reactii. Dar am vazut pana la urma pozele. Esti simpatica, chiar si adormita la o plibarica

Ioana nu m mai duc maine, a ramas pe sapt viitoare. Asa ca mai astept

Azi e ziua sotului. Ar trebui sa fac macar un tort, dar am o leneee. Dar pt sotior ma mobilizez eu cumva

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Neata' burtici

Cum ati dormit?
Am vazut ca ati scris foarte mult aseara ceea ce inseamna ca unele dintre noi au avut o "noapte alba". Am si eu o mica problema: mi s-a pus "pata" rau de tot pe cola ... ... cum fac sa renunt la ea .... este vreo problema daca beau un pahar pe zi?

Lorina001, Carla- cred ca fiecare dintre noi are dreptul sa stie de la medicul ei tot ceea ce se intampla in burtica ei. Inainte sa raman insarcinata am fost la un medic de la o clinica particulara, care, dupa doua analize mi-a dat verdictul:"din pacate nu aveti ovulatie si deci aveti sanse 80% sa nu ramaneti insarcinata", va dati seama ca in momentul ala a cazut cerul pe mine. Cu ajutorul unei foarte bune prietene (Anya20 ) am schimbat doctorul si tinand cont de indicatiile lui intr-o luna am ramas insarcinata. Am facut pana acum cred ca 7 ecografii la acest doctor si de fiecare data mi-a explicat cu "lux de amanunte" fiecare etapa a ecografiei si fiecare rezultat.

Valen- sanatate multa, ceai cu lamaie si multi

O zi frumoasa

11+

Mergi la inceput

Otim lasa gandurile negre ca nu iti aduc nimic bun. Uite pup si o sa se duca. Sau le spalam la masina sa se inalbeasca
Si eu m-am bucurat cand am descoperit site-ul asta si am fost mai intai intampinata la "asteptand un ingeras..." de fete inimoase si pe masura de informate de la care am aflat mai multe decat de la medici. Apoi, cand am realizat minunea ca voi avea, in sfarsit, un bebe, am simtit ca "cresc" impreuna cu fetele de aici si m-am bucurat de aceeasi marinimie si de caldura. pt toate fetele!
Am mai vizitat si alte site-uri, dar asta mi se pare cel mai bine organizat si informat, si cu multe membre ca fetele de aici, asa ca, da, DC creeaza dependenta

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, in cazul asta imi transfer urarile pentru saptamina viitoare. La multi ani sotului, sa-ti traiasca! Sa fiti sanatosi si sa cistigati la loto ca sa scapati de soacra si cumnati.
Karliguta, te-am admirat in poze!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Lorina vad ca azi ai cu totul si cu totul alt tonus . pastreaza-l.
pentru sot! sa-ti traiasca si sa va bucurati de minunea din burtica. subscriu la urarea Ioanei cu castigul la loto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineate burtici!

v-andreea,abajau2003 si Lia-bine ati venit,sarcina usoara si BB-ei sanatosi.
Luna-inca nu am gasit un remediu eficient anti somn,dar aseara cum am ajuns acasa(pe jos ca nu mai am curaj cu autobuzul,mai respir si eu aer curat) am papat si am dormit de la 7 seara pana la 8 dim dar tot somn imi este insa ma simt mai bine ca ieri.
Simo-imi pare rau ca nu te simti bine,insanatosire grabnica.
Valen-multa sanatate tie si fetitei tale.
Andutzy-esti f.draguta,multa bafta la stimatolog.
Jeni-nasol cu durerea de cap,eu daca beu o cafeluta dimineata nu ma mai doare capul.
Otim-si eu am fumat dar le-am rarit fff.mult ,o tigara la cafeluta dim ca sa nu ma constip,uneori parca am pofta de o tigara dar nu am si nici nu imi cumpar.Nici eu nu am greturi sau alte probleme majore in schimb mi-e tare somn si fome toata ziua.

Fetlor am si eu o intrebare:-am auzit ca daca ai dioptrii mai mari de +/-2 este indicat sa nasti prin cezariana,am citit cate ceva pe forum dar parerile sunt fff.diferite,voi ce stiti??????????????

pupici

15 si Andreea.

edith

Mergi la inceput

Lorina multa sanatate si fericire sotului,sa-ti reuseasca totrtul.

edith

Mergi la inceput

Lorina multa sanatate si fericire sotului,sa-ti reuseasca totrtul.

pupici

15 si Andreea.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

taedi, cel mai bine vorbesti cu 2 doctori oftalmologi, pentru ca de la un oftalmolog iti trebuie recomandare pentru cezariana. Eu am -2 la un ochi dar dr a zis ca nu e cazul de cezariana la asa o dioptrie (cred ca recomanda de la -5).
simo, si eu m-am lasat de fumat pentru primul bb dupa ce am fumat peste 13 ani.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana, Simo, Taedi multumesc de urari. Intr-adevar am alta stare de spirit

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput