Mamici de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Liadorian, bine ai venit si sarcina usoara !
Valen multumesc de felicitari, iti doresc si tie sa ai ce-ti doreste sufletul !
BBPuck cu placere si oricand te pot/putem ajuta o facem, doar pt asta suntem aici sa ne sustinem si la bine si la rau . Si eu am dureri de cap din ce in ce mai dese si sinistre. Asta e suportam. Mie medicul mi-a zis sa nu iau nimic. Stau si rabd. Am vazut ca daca ma pun si dorm ma mai lasa.

Jeni 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Valen, multa sanatate tie si micutei Sarah, of ce virus nesuferit.

Bun venit noilor mamici in grupul nostru, Ralucapio, V_Andreea, Abajan si Lia, sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebelusi cuminti.

Alina.a, bafta la dr maine, o sa ma gandesc la tine si sunt sigura ca te vei intoarce cu vesti bune.

Nicooleta, multa sanatate, Nazomer-ul e permis in sarcina, e apa de mare, nu are cu ce sa dauneze la bebe.

Brazuca, stai cu picioarele desfacute sa nu se atinga intre ele, poate va disparea de la sine peste noapte.

Ghinetz, din cate stiu eu 2,5mm e ok, pana-n 3mm e ok, dar depinde si de varsta sarcinii. Fa un search pe DC sau pe net, ca nu cunosc exact valorile in functie de saptamana.

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

fetele cu dureri de cap...nu zic ca-i regula generala, dar cineva a pierdut sarcina la 34 de sapt...nu i-a spus medicului despre asta, deci avea tensiunea mica, bebe nu s-a oxigenat...foarte foarte trist....asa ca beti un pic de cafea mai slabuta.

Simona 13+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Ca nu-mi lipseau ale mele, am facut un abces la o masea tratata cu ceva timp in urma si plombata definitiv! mama ei de masea, maine merg sa vad ce e acolo, ca la telefon stomato a zis ca poate fi si o forma de gingivita de sarcina(la Dragos cel putin mi se dezlipeau de tot gingiile de dinti).
Azi am fost la Tutu, mi-a dat sa fac iar 8 injectii Pregnyl, sa iau biomarine plus(ulei de peste) si magne b6. a zis ca daca ma tin de tratament, scad ir-urile alea. A zis si sa-l sun de la stomato in cazul in care se decide sa-mi lucreze ceva sau sa-mi dea vreun tratament, sa-si dea si el acordul.
Referitor la eco la Iosup, Carla, nu te supara pe mine ca acum vin cu o "marturie" contrara celei aduse de tine aici! A fost un dulce! Pus pe glume, ne-a explicat toate cele, ni l-a aratat pe bebe in toate pozitiile, ne-am amuzat pe seama zodiilor din familia noastra, nume, etc.Ne-a explicat ce nu a fost in regula, apropos, pe langa ir-urile mari am si placenta jos inserata. Placenta are grad de maturare 2. O fi prea mult? El a zis ca nu! am plecat si eu si sotul extrem de incantati, data viitoare merg si cu un CD sa-mi inregistrez puiutul. Acum poate o fi fost in toane bune ieri dimineata, nu stiu, dar la noi asa a decurs vizita.

Andra14+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2 Horia Andrei
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

mai burtici, ce e cu noi? toate tragem cu cate ceva?

Simona 13+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Andutzy succes la stomatolog. sa nu fie nimic serios.

Simona 13+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, am vazut ca s-a mai discutata asta pe aici, mai are cineva gradul de maturare al placentei 2? Ca mie mi se pare tare mult si mi-e frica doctorul sa nu fi observat acest amanunt azi in ecografia mea

Andra14+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2 Horia Andrei
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo uite ca ma alatur si eu celor fara somn... Maaama ce solemn suna
Desi imi este somn, nu ma simt prea bine asa ca mai veghez pe ala micu .

Alina fii curajoasa. Eu sunt de parere ca pt a te bucura de ceva extraordinar, trebuie sa fii testata. Sa nu dai cu rosii in mine, dar asa "functioneaza" in cazul meu. Eu inca sunt in asteptarea "cadoului" numit casuta, poate am picat testul, cine stie Vreau sa stii ca te inteleg perfect, si eu trec prin stari similare. Ba chiar am impresia ca, de ceva vreme, in loc sa ma simt mai bine, parca regresez. Am din nou dureri de acelea care preceda contractiile si mi-e teama pt bebe.
Si pt ca am decis sa-mi schimb medicul ginecolog, ca sa nu fie toate bune, dr asta noua ma tot amana si nu ma mai internez vineri, posibil joia viitoare Sa nu-ti vina sa-ti bagi picioarele in Romanica si sa te tot duuuci Sau poate doar eu sunt asa ghinionista

Simo imi pare rau ca te chinuie raceala asa. Trece in vreo 3-5 zile, asa ca nu poti decat sa te inarmezi cu rabdare si vit C. Si eu am tensiunea cam mica, chiar azi am fost la med de fam, aveam 10/5. Si durerile de cap ma fac mai iritabila decat de obicei. Norocul meu ca nu mai indrazneste nimeni sa vb cu mine, nici macar soacra-mea Poate am sa mai beau cate un capuccino sa vedem ce se intampla.

Ghinetz si eu stiam ca pana in 3 mm e ok. Nu-ti face griji.

Brazuca incearca sa dormi cu o perna moale intre coapse. Daca persista iritatia te prezinti la medic.

A, si sa nu uit, bun venit fetelor noi. Sa aveti o sarcina usoara.

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

lorina eu cand spun tensiune mica o am ca termen de comparatie pe a mea, care e 9 cu 5. asta in mod normal. cand scade la 8 cu 4 beau o cafea. depinde si cu ce tensiune iti este obisnuit corpul.
nu te mai gandi ca esti ghinionista...incearca sa fii un pic mai optimista si o sa fie mai bien. vezi jumatatea plina a paharului. nu stiu daca o sa-ti mearga mai bine, dar cel putin nu te mai macini in interior. de multe ori asta e mai rau decat problema in sine.
nici dr asta nu are timp???? mie nu-mi suna bine...poate nu o sa aiba timp nici cand osa fie ceva cu adevarat grav (fereasca dumenzeu!) sau la nastere. gandeste-te bine. sunt muuulti medici in iasi si marea lor majoritate sunt buni. cauta unul/una cu care sa te simti confortabil.
te pupic

Simona 13+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo data trecuta am avut 9 cu 6 tensiunea. Uneori ma ia cu un tremurici ciudat tare, asemanator cu cel de la o baie fierbinte, si asa imi dau seama ca imi scade tensiunea. Tare as vrea sa stiu mai multe despre corpul meu... dar fara sa fac medicina.
Offf, pana acum cred ca am tot "colindat" pe la medici si, drept sa spun, m-am cam saturat. Vad ca se merge mai mult pe pile si preferinte. Saracu` Caragiale, trebuie sa-i fi fost greu sa denunte un sistem balcanic bine "infipt". As vrea sa am si eu talentul lui acum. Vreau eu cam multe...

Cu riscul de a parea paranoica, adresez si eu o intrebare de nestiutoare - e ok daca bebe loveste in partea de jos a abdomenului? Pana acum simteam acei "fluturasi" undeva sub buric. Acum simt bebe mai jos, dupa simfiza pubiana. A, si a fost foaaaarte agitat astazi. A miscat incontinuu. Iertati-mi ignoranta, dar trebuie sa stiu.

Pupici

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput