Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
liadorian spune:
Buna seara, burtici si bebelasi! Sunt Lia si va citesc de ceva vreme - de fapt, de cand am aflat ca sunt insarcinata. Azi insa a fost prima zi cand cineva mi-a observat burtica, lucru de care sunt foarte mandra, asa ca mi-am spus ca nu ma mai pot ascunde! Nu de alta, dar ma da de gol burtica! Asadar: UM - 24 octombrie 2006, DPN - 31 iulie 2007, sunt acum in saptamana 15 si se pare ca totul e in regula. Inca nu mi-a confirmat ecografistul sexul bebelusului, dar eu sunt aproape sigura ca e baietel. O fi vreo toana de gravida, dar am avut mereu sentimentul ca e un "el", desi noi ne doream mult o fetita. Aproape ca i-am si ales numele, ezitam intre Luca si Rares, dar mai e vreme sa ne hotaram, nu?
Pupici tuturor!
BBPuck spune:
Doar de aseara nu am mai intrat si deja ati scris 5 pagini:). Ioanadara, claucia, jeni71, mioara2004, anya20, multumesc mult pentru precizarile legate de eco morfofetala. Am inteles ca Herghelegiu nu vorbeste, poate asta e bine, ca e atent la ce masoara acolo. Atata timp cat nu tipa la mine, e ok:). Si oricum, o sa-mi dea o fisa cu rezultatele masuratorilor, nu? Pai, cum ajung acasa, intru pe net si verific ce si cum ar trebui sa fie. Ma duc in pat, ca m-a luat o durere de cap rea de tot.
BBPuck
15+
v_andreea spune:
Lia nu stiu cum se intampla dar si eu cred ca am baietel fara sa imi fi confirmat medicul acest lucru.Si ,culmea ,si eu m-am gandit sa ii pun numele Luka. De fapt oscilez intre Luka si Mario. Iti doresc o sarcina usoara si sa iti dea DD ce iti doresti tu.Te pup!
15+
ghinetz spune:
La eco de acum 3 sapt dr mi-a spus ca totul e k. Sunt insa cam speriata de cand cu rezultatele astea la TT, asa ca ma reuit pe buletinul ecografic si vad ca pliul nucal ( la 13 sapt) era 2,5mm. Pot gasi undeva repere? Sau ma poate lamuri cineva de e bine ori nu?
Va rog!!!!
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
panda77 spune:
'na seara, burtici !
Jeni71, spui ca te doare capul rau. Bei ceva cu cofeina ? Si eu am patit la fel , pt ca bineinteles ca renuntasem de tot la cafea, desi durerile de cap au inceput cu mult dupa aia. Si azi asa, maine asa, pana cand ii spun drei de durerile mele de cap si ea ma intreaba linistita daca beau cafea. Practic mi-a recomandat sa o fac ( o cafeluta pe zi ), pt ca are legatura cu tensiunea mica in sarcina. Am ascultat-o si am scapat de problema . Vezi si tu, poate te ajuta...
Fetelor, maine e o zi mare pt mine : a 4-a eco - morfofetala de data asta - urmata de TT. Abia astept sa-mi vad printesa si, de ce nu, fatza lui tati cand o vede pt prima data
.
si mai vorbim.
Oana-panda77,
16+ cu 
brazuca25 spune:
Am descoperit cand am ajuns acasa ca am o iritatie f puternica pe partea interioara a coapselor. Ma ustura ingrozitor si nu am pudra de talc sa ma dau...a mai patit cineva asa ceva? Sa ma sperii? E ciudat sa apara pe ambele picioare. Nu vad care ar fi motivul.
Nu stiu cum o sa dorm in noaptea asta in conditiile astea!

16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
valen spune:
Simo, multumesc de intrebare. Imi pare rau ca ai probleme cu herpesul. Mie mi-a iesit de 2 ori in nas si e oribil. Multa sanatate iti doresc!!Noi nu suntem tocmai bine. Sarah a luat o mandrete de virus de la gradinita si a facut infectie la ureche, plus ca tuseste, ii curge nasul si se mai chinuie si cu 2 maselute. Din pacate am luat si eu virusul asta de la ea si ma tot chinui cu o tuse ingrozitoate, febra, frisoane, nas infundat. Ca tot vorbeati de medicamente, eu am luat tylenol care m-a ajutat sa scad febra (39 nu-i de colo); ma mai tratez si cu remedii homeopate, fara de care cred ca mi-ar fi fost mult mai rau. Si peste toate astea, mai iau si aspirina (de 80mg) deoarece am fost suspectata in sarcina anterioara de sindrom antifosfolipidic,dar am nascut o fetita fara probleme, perfect sanatoasa. Sper ca si de data sa fie totul in regula, ca am fost mai mult racita, dar n-am ce face.Alina.a sa ai multa bafta; iti tin pumnii.ralucapio, bine ai venit. O sa fie totul bine cu bb, ai sa vezi. Uite aici un
.Jeni, Andutzi, daca nu ma insel, voi ati aflat sexul bebelusilor, asa ca primiti felicitari de la noi.Carla, imi pare rau ca te lupti cu greturile si
. Multa bafta!Gabriela,
23+ Ines Nicole, mamica d-rei Sarah(30.09.2005)
simo_al_jaafari spune:
Valen dragele de voi! multa sanatate va doresc la amandoua si un
.
deocamdata nu am facut febra slava domnului! dar nici nu am putut lua nimic, azi am vomat iar si apa. ca asa se nimereste. de o saptamana nu mai aveam probleme cu greata, dar azi s-a gasit!
sa ai grija de tine, si de printesa ta.
Simona
13+
Mara/Matei
poze