PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Geliza te inteleg perfect.
Asa am patit si eu cu medicul meu de familie, dar eu nu prea am pus la suflet pt ca nici nu este de specialitate si nu m-a speriat chiar tare.
Trebuie sa merg si eu la un pediatru, dar inca nu m-am hotarat la care. Am de ales. Oricum nu o sa merg la multi.
Medicii astia in loc saa incurajeze mamicile, ei le baga sperieti.
Eu nu cred ca Ilincuta ta are vreo problema.
Daca citesti carti de specialitate (sigur tu ai facut-o si chiar mai ai un copil) o sa vezi care sunt "performantele" unui copil de 6 luni. Eu nu am vazut nicaieri scris ca daca nu sta bine in fund la 6 luni nu va mai sta niciodata. PROSTIE!!!!
Si mai ales ca este in urma cu 1 - 2 luni.
Ce trebuia sa stea in fund la 4 luni? Ca nu am inteles?
Sau poate chiar trebuia sa mearga. GLUMESC!!!!!!
Asa ca nu iti mai fa griji.
Eu cu Darius al meu am lasat mai moale cu stresul. Ca daca ma stresez mai rau fac si nu ma pot ocupa asa cum trebuie de el.
Pupici.
Ilinca este o dulceata, o papusa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Cristian, baietelul lui Arghirmonica

Nour, baietelul lui Norocuta

Mircea Luca, baietelul lui mihatocae

- pt 6 lunisoare

Oana Ilinca, fetita lui Geliza

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Urez si eu cu intarziere piersicutzelor sarbatorite azi!!!!!!!

Am fost azi la dr. si mi-am pus "obectu"...am ajuns tarziu acasa si m-a luat fiu`miu de proaspata ...e neobosit copilu` asta... m-a terminat azi, mai ales ca nici nu prea m-am simtit bine dupa procedura...Sper sa fiu mai fresh maine si sa apar la in ...

Va pupic!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Relaxeaza-te prima luna e naspa, apoi .....parfum.
Ah si...sa-l stapaniti sanatosi !

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Va multumesc fetelor pentru incurajari, si pupici pentru Oana, Miti, Iulenca, Miruna, Mary...chiar ma gandeam ca eu n-am pus-o pana acum in fund ca mi se pare fragila, mi se parea ca e slabuta si nu am vrut sa-i fortez coloana...dar la ea se vede ca e mai viguroasa decat era Mara si face lucruri pe care Mara nu le facea..o sa ma mobilizez...am cautat aseara prin reviste si carti, am rupt pagini sa le am la indemana si o sa-i fac gimnastica de 2 ori pe zi (eu ii faceam un masaj la baie de vreo 5 min).....Cred ca daca mai aud o parere o iau pe aratura, pe cuvant...cat am tras eu cu mara cand era pana-n intr-un an (unele dintre voi stiti ca am povestit la odisee) dar macar am zis ca ea are motiv sa aibe retard dar Ilinca?????

dr aia se referea ca daca a ramas in urma cu 2 luni nu mai recupereaza decat cu kinetoterapie (dar chiar asa sa fie fie-mea de 4 luni?, n-as prea crede ca la 4 luni nu se rostogolea in tot patul)....recunosc ...nu da semne ca ar vrea sa se ridice singura in fund dar incerc sa o ajut de azi incepand...promit....ca pp si va iubesc ca sunteti alaturi de mine

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eliza Alexei nu a dat nici un semn ca vrea sa se ridice in fund pana nu l-am ridicat eu. El era fericit pe spate. Esti o mamica tare curajoasa si sigur este totul bine cu Ilinca, poate e si ea mai comoda asa nu are chef de lucruri obositoare

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Miruna pai mie exact impresia asta mi-a lasat-o Ilinca, ca e comoda...dar uite ca a venit dr asta si m-a ravasit complet....acum ma gandesc ca nu ar fi asa meseriasa dr asta pt ca ea este neonatolog la fostul spital Titan si vine acasa in fiecare luna la o vecina de-a mea care are baietelul mai mare cu o sapt ca Ilinca si pe care mama lui nu l-a alaptat "ca n-a avut lapte"...ziceti si voi acum daca era dr super nu incuraja alaptarea?

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Buna dimineata la mamici si piersicute!!! Nu am mai postat de tare multa vreme, dar de citit v-am citit. Am fost foarte racita, doar eu. Deocamdata la Vlad nu se anunta nimic. E drept ca am stat doar cu masca pe fata. Inca ma mai simt putin, dar va trece.
Sa va spun si despre noi. Am amanat vaccinul de 6 luni din cauza racelii mele si a sotului, ca nu cumva la Vlad sa fie in perioada de incubatie, asa ca o sa-l facem saptamana viitoare.
Mancam foarte bine si absolut orice. Ne-am diversificat destul de bine si mai papam si tzitzi de vreo 3 sau 4 ori pe zi. Nu stam in fund. Suntem foarte lenesi. Am fost si noi la ortoped si nu avem nici o problema, dar de stat in fund nici vorba. Sta doar sprijinit. Avem timp inca. Cu greutatea nu stim cum stam. O sa ne cantarim saptamana viitoare cand facem si vaccinul. La 4 luni aveam 7.800 kg. Spunem tata, dada, baba si altele de genul, dar mai ales tata (pentru tata care e in extaz ) si avem si doi dintisori (despre asta cred ca am mai postat).
Suntem foarte cuminti, adormim singurei de fiecare data si ne jucam foarte frumos in patut, fara sa fie nevoie ca mama si tata sa fie in preajma mea.
Fetelor voi le dati danonino? Eu as fi tentata sa incerc, dar vroiam sa va intreb si pe voi. Sa mai vad niste pareri.

Multumim pentru urarile de 6 lunisoare. Felicitari piersicutelor pentru progrese si multi pupici de la noi !!!!

AAAAAAAAA era sa uit LA MULTI ANI si multe lunute persicutelor nascute azi!!!

Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

bebeilor sarbatoriti!
ionelalit eu i-am dat danonino cu caise doar si a mancat foarte bine vreo saptamana-doua, acum 4 zile a vomitat si am crezut ca e de la el si nu i-am mai dat de atunci, azi o sa incerc din nou!
mamidestefan lipsesti nemotivat de la
pup fetele cucuietele!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Geliza,mananci bataitza daca nu lasi fata-n pace!Fiecare copil se dezvolta-n ritmul lui,oricine stie asta.Nu se compara copiii intre ei.Unul zice "mama" mai intai ,altul zice "caca" .Nu, chiar daca glumeam cu asta,vb destul de serios.Ar fi chiar culmea sa obosesti fata zilele astea,s-o supui unor eforturi prea mari pt asa o fata finuta ca ea.Ai sa vezi,cand considera ea ca e pregatita pt sezut in fund,iti va sta fara nici-o problema.Stii ce face Daria uneori?Sta ce sta-n popou,dupa care se lasa singura pe spate.Asa ca nu toti iubesc pozitia asta,asa cum nici pe burta nu-i place.Ea de-abia acum o sapt s-a-ntors singurica pe burtica de pe spate.Pan'acum nici nu incerca si nici nu vroia.Ce-ar fi fost sa ma panichez si io de toate astea.

Pupici la fetele cucuiete

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by anasia

a.cicel, e bine ca v-ati dus din timp, la ce dr ati fost, please?

Eu iti spun la ce dr am fost, dar nu stiu daca te ajuta. Ca sunt di Miercurea Ciuc

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput