PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
louisa spune:
Buna seara la Piersicute!
Noi suntem bine, am avut la 6 luni 8,600 kg, ne straduim cu diversificarea si merge destul de greu, deocamdata papam perele Williams de la Nestle cu branzica facuta in casa si piureul de legume cu carnita de pui.
Inteleg de la voi ca nu este buna branzica facuta cu lamaie, de ce? Mie mi- zis pediatra ca in 1/2 kg de lapte Mili de 3,5% cand clocoteste sa pun zeama de la 1/2 lamaie si 5 pastile de calciu lactic si branzica se face instantaneu. Si mi se pare buna, caci am gistat-o si eu si Ana-Maria pare sa o aprecieze!
Adelapop, e fel de branzica iei din comert, adica de cat % grasime?
Si mai am o intrebare la Sabana: de ce nu e ok caruciorul sport de la Chicco 3 in 1? Caci eu am Chicco, landoul l-am folosit mult, a mers, putea fi mai bine, iar la cel sport nu am trecut inca si afland de la tine ca ai cumparat altul de la Primii pasi ma gandesc ca e problema?
Altfel, va citesc mereu si sunteti ca desertul de seara, cand termin treburile si se culca toata lumea, intru sa vad ce mai faceti! Si am mare noroc cu voi caci am gasit o multime de informatii interesante!
Pupam toate piersicutele si va uram o noapte buna!
geliza spune:
buna, sunt nervoasa maxim...am avut ocaia in seara asta sa o consulte acasa pe Ilinca o dr (neonatolog) care m-a dat pe spate
...i se pare ei ca copilu este un pic hipoton pentru ca la 6 luni desi isi tine f bine capul e cam "moale", nu sta singura in fund (si ma si certat ca de ce n-am pus-o in fund pana acum, desi eu stiam ca dupa 6 luni) si imi recomanda kinetoterapie ca cica daca a ramas in urma cu 1-2 luni nici nu mai recupereaza...sincer chiar am ramas masca, si asta fiindca in ultimele 24 ore 3 medici au vazut-o pe Ilinca si numai asteia i s-a parut.....aaaa, mi-a zis ca desi e mica ar fi trebuit sa fie mai "fortzoasa"....

sunt franjuri, deja incepe sa ma certe sotul ca incep sa umblu prin 7 dr sa aud 7 pareri...(si toata distractia asta cu 3 dr m-a costat 3 mil)...si bineinteles sa-i fac iar analize....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
louisa spune:
Fetelor, cat platiti voi la dr cand vine acasa? Bineanteles, daca puteti spune. Dar cand ii face vaccinul acasa ii platiti mai mult sau tot ca la o consultatie?
louisa
geliza spune:
revin, SimonaU (sau Andra) sa ne modificati si pe noi in lista de "siluete" ca la 6 luni avem 5800![]()
![]()
![]()

(am oscilat intrea zimbi sau a da cu capul si le-am pus pe-amandoua)
alina2006 spune:
geliza iti inteleg perfect stresul dar cum spunea si sotul tau mai rau iti faci ducand-o pe ilinca la mai multi medici...cate capete atatea idei, de parca doctorii astia nu invata acelasi lucru! nici iana nu sta singura perfect in fund, asa ca mai linisteste-te, sunt convinsa ca n-are nimic copilul! hai curaj! iti fac si tie galerie? uite aici:

e mai bine acum? 
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
geliza spune:
alina, multi
si multumesc de galerie
oanaalex spune:
Geliza
si nu te mai ingrijora ca o sa fie bine, o sa vezi. Eu am inceput sa-l pun pe Alex in fundel de pe la 5 luni si acum avem deja cateva sapt de cand sta f bine si nesprijinit si cate 20 min. Cunoastem o fetita care e cu o saptaman mai micuta decat Alex si nu sta in fundel, ceea ce mie nu mi se pare o tragedie. Nu toti copii sunt la fel de dezvoltati. Alex e destul de mare, avem 8500 gr si 74 cm la 6 luni asa ca ma gandesc ca si asta conteaza. Chiar ieri a fost la noi in vizita fetita despre care vorbeam si are caputul inca f moale (cred ca Alex pe la 3 luni il avea asa), si doctorul nu i-a spus mamicii ca ar fi o problema.
Sper sa treceti cu bine peste perioada asta de stresuri
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2
miti2004 spune:
ralu192000 bine ati venit la noi, tu si piersicutza ta !!!

geliza, cum adica daca a ramas in urma nu mai recupereaza ??? ce, adica nu o sa stea vreodata singura in fundulet, sau ce ? ca asta chiar e o mare prostie...cum poti sa o bagi in seama mai ales ca tu mai ai un copil, deci ai experienta. Cred ca doctorita aia e o mare proasta, in loc sa te invete poate sa-i faci masaj si tu zilnic si alte chestii din astea va baga pe voi in sperieti. Al meu Alex, de ex, nici acum nu sta f mult in fundulet, pt ca la un moment dat pica in fata, sau daca pica din fund nu se ridica singur inapoi, desi ar vrea dar nu se chinuie prea mult, abia de 2 saptamani a inceput sa se rostogoleasca ( !!!!! ), asta e, nu e f flexibil si e si puturos si mai sunt si eu puturoasa si nesimtita ca nu ii fac masaj mai mult ci doar seara dupa baita. Insa alearga efectiv cu premergatorul prin toata casa si face pasi singurel daca il tin de manute. Asa ca uite ca si noi suntem f in urma cu unele lucruri, insa eu nu am vazut pana acum copil la 1 an jumate sa nu stea in fund...
Sa nu te mai aud ca va speriati ca luati bataita !!! Lasa fata in pace ca e f bine ! Nu zic ca e rau sa i se faca masaje si alte d'astea, dar nici sa nu exageram cu sperieturile ! va 

miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
iulenca spune:
Ia uite mah, cand ma hotarasc sa beau si eu
cu voi lipsiti cu toatele. Va astept totusi ca azi sunt cam matinala recunosc.
Eliza chiar tu ziceai ca fetele tale au fost ele mai speciale amandoua si au avut ritmul lor propriu de crestere si nu cred sa fie ceva in neregula cu Ilinca. E normal sa te ingrijorezi dar eu zic ca daca tu ai fost linistita pana acum si nu ti-ai pus prea multe semne de intrebare inseamna ca instinctul tau de mama nu te inseala. Ea e mai micutza si poate e normal sa se dezvolte motoriu un pic mai incet dar de aici pana la retard de crestere e cale lunga. Daca vrei sa o duci la masaj e foarte bine (pt toti copii nu numai pt cei cu problemutze) si asa te linistesti si tu. Exemple de copii "moi" am o multime. Maria mea a fost teapana si super fortoasa inca din prima luna si toata lumea se mira inclusiv eu pt ca restul copiilor mult mai mari decat ea erau blegi, fara forta in picioare in comparatie cu ea. Dar si ea si ceilalti erau perfect normali doar ca fiecare isi dezvolta diverse abilitati in ritmul lor. Desi ea a fost f puternica eu nu am vrut sa o fortez deloc. Pana la 5 luni eu am tinuto numai pe spate. Acum de-abia ii pun cam o ora pe zi o perna asa sub tot spatele ca sa faca exercitii de ridicare in fund (nu a reusit niciodata decat daca se tine de o mana de-a mea ) dar in rest tot pe spate sta. O tin si in fund pt ca a inceput sa stea bine singura si sa se joace, nu mai cade dar daca o vad ca nu ii convine o ajut sa se intoarca pe burtica si gata.
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
Muuh spune:
geliza iti inteleg ingrijorarea si te inteleg foarte bine prin ce treci legat de nspe pareri de la toti atatia doctori. Am patit si eu cu Alexei cam la fel si am decis sa mai merg si dupa instinct putin asa ca am ramas cu el la medicul care mie mi s-a parut ca si-a argumentat cel mai bine diagnosticul. In al doilea rand eu l-am tinut pe Alexei la orizontala pana la sase luni fara o saptamana cand a venit pediatra si mi-a zis ca sa incep sa il tin in fund. Singur a inceput sa stea la sase luni dar tot cadea destul de des. Sincer nu cred ca ai nici un motiv sa te ingrijorezi ai doar experienta cu fata cea mare si stii ca ale tale sunt mai slabute dar nu ca este o problema.
louisa doctoritei ii dau 50 Ron asistentei care ii face vaccinul 25 Ron.
Miruna +
Alexei