PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
geliza spune:
quote:
Originally posted by lucians
[Ea de-abia acum o sapt s-a-ntors singurica pe burtica de pe spate.Pan'acum nici nu incerca si nici nu vroia.Pupici la fetele cucuiete
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Gabitza, mersi mult...acum chiar ca m-am mai linistit...Daria are o luna si o sapt avans fata de Ilinca si daca zici ca abea de o spat s-a intors singura inclin sa cred ca nu are Ilinca mea chiar 2 luni in urma

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
anasia, daca vrei medic oftalmolog ti-l recomand pe dr Burloiu ...are cabinet pe victoriei si vede si copii (eu am fost cu Mara acum vreo 3 ani)
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
SARILLA spune:
Oncicu, Anasia 
multumim!
Muuh felicitari pentru dintzisor!
Geliza chiar daca mai tarziu,vreau sa iti zic si eu sa stai linistita ca totul o sa fie bine.Si eu as fi dacut la fe,m-as fi dus in mai multe locuri,si l-as fi ales pe cel care mi s-ar fi parut mai logic si mai bine pregatit profesional.Mai mult decat atat,pe langa faptul ca tu ai experienta fetei mari in spate,TU esti mama si stii sau simti mai bine ce si cum.Important e sa te linistesti,si totul o sa fie bine,o sa vezi!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by louisa
Fetelor, cat platiti voi la dr cand vine acasa? Bineanteles, daca puteti spune. Dar cand ii face vaccinul acasa ii platiti mai mult sau tot ca la o consultatie?
louisa
ce sa platiti? Bianca e inscrisa la medic de familie. Eu nu am platit niciodata nimic cand am mers la dr, cu atat mai putin la vaccin. Si chiar daca a venit acasa dr, tot n-am platit. Si asa sotu plateste o gramada de bani la CAS, sanatate si la casa militara de sanatate. Doar daca i-am dus o cafea sau altceva doctoritei, dar bani nu i-am dat niciodata.
Andreea si
Bianca MariaPOZE
Muuh spune:
Eliza nu comentez competenta doctoritei dar vreau sa iti spun o parte din experienta traita cu Alexei. Noua un profesor renumit de pediatrie ne-a recomandat pentru hemangiomul pe care il are Alexei la gat un tratament extraordinar de agresiv. Am plecat de acolo aproape nebuna si cum iti spuneam am ales sa merg pe mana medicului care a argumentat cel mai bine diagnosticul si care nici macar nu este pediatru. Diagnosticul dat de el s-a confirmat la RMN. Asa ca...eu nu pot sa zic decat un singur lucru: doctorii renumiti si cu multa experienta au vazut atatea nenorociri incat nu se mai pot gandi la lucruri mai putin tragice. In concluzie: gaseste un doctor care sa te convinga si mergi pe mana lui si lasa copilul sa creasca in propriul ritm vei mai auzii multe chestii, eu una nu as fi crezut ca voi primi atatea diagnostice cate am avut.
Miruna +
Alexei
a.cicel spune:
Eliza stai linistita si nu te stresa asa mult. Si Bianca abia de vreo 2 saptamani se intoarce de pe burta pe spate, dar numai cand vrea ea. ca daca nu vrea sa stea pe burta imi trage niste concerte...si tb sa o intorc eu. Fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare. Uite....unuii la 6 luni jumate au 5 dinti. Altii abia la 8 luni se chinuie cu primul. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi si cu atat mai putin sa o fortezi pe Ilinca acum. Las=o in ritmul ei. 
Andreea si
Bianca Maria
POZE
elena24 spune:
neata tuturor !
ionelit, poti incerca sa-i dai danonino ca nu cred ca ar avea ceva si de exemplu cel de caise si mai poti sa-i pui si 2 biscuiti si umpic de bananuta si cred ca puiutul tau ar papa cu mare placere.Ca micuta mea papa fara suflare acest meniu si chear i-am dat si de capsuni si nu a facut nici un fel de alergie . Poti incerca!POFTA MARE
mamaluidavid spune:
Buna fetele!
Eliza
nici Patricia nu da semne sa se ridice singura in fund,daca o tin de manute da,dar singura nu.Sta in fund doar daca o pun eu dar nu mult.
Offff...Masaaki acum e la spital,l-a sunat doctorul sa mearga de urgenta pentru ca starea soacrei s-a agravat,e internata de aproape 1 an.Cat de curand cred ca va pleca dintre noi...
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Buna fetele!
Elizanici Patricia nu da semne sa se ridice singura in fund,daca o tin de manute da,dar singura nu.Sta in fund doar daca o pun eu dar nu mult.
Offff...Masaaki acum e la spital,l-a sunat doctorul sa mearga de urgenta pentru ca starea soacrei s-a agravat,e internata de aproape 1 an.Cat de curand cred ca va pleca dintre noi...
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Imi pare rau...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
MADYN spune:
Uff, fetele, eu experimentez pusul pampersului si imbracatul in 4 labe, ca altfel nu sta. Adik el sta in patru labe si se distreaza pe seama mea cum ma chinui sa-l imbrac. E ca un viermisor
!
Patiti si voi asa?
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)

Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)