PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Fetele pun pozici de la o mini intalnire de piersicutze: Iulenca+Maria, Andreea25+Arianna, Madacristina+Bogdanel si Pumpkin+Maya.
INTALNIRE DE PICI
IulencaVARSTA MARIEI
MARIA THEODORA
Frumoase mamici si bebici
!Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
iulenca spune:
Genie Mariuku meu nu se trezeste noaptea sa pape. De cateva sapt mai chitzaie cam odata pe noapte fie din cauza ca ii intra picioarele printre gratii fie din cauza de dintzi (cred eu). Insa la mine nu e relevant pentru ca eu la inceput nu aveam prea mult laptik si seara ii dadeam formula pt ca se termina tzatza. Si cand am inceput sa am productie mai buna ![]()
am ramas la acelasi obicei cu biberonul pentru ca mie mi-a asigurat 6 luni de nopti dormite. Stiu ca multe fete nu sunt de acord dar am incercat si fara bibe pe la 2 luni si m-am trezit de vreo 3 ori intr-o noapte si dupa ce papa cand o puneam in patutz plangea, vroia numai langa noi in pat asa ca am decis ca mai bine cu formula seara si cu o mami linistita si odihnita care are timp si chef de joaca muuulta toata ziua. Eu am mai argumentat odata decizia mea. Asta insa nu e o pledoarie ca sa renuntzi seara la tzitzi in favoarea formulei. E doardecizia pe care am luato eu.
Edit: Multumim Ioana 

VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Va multumesc pentru gandurile bune pentru soacra.Situatia e neschimbata deocamdata.
Tweety cum mai e Clara?
Ia priviti ce mi-am batut joc de parul fiica-mii http://good-times.webshots.com/photo/2614280840090848042CTnTCr
Am bretonat-o,nu mai o puteam lasa cu parul asa,mereu ii intra in ochi.
Am fugit la dentist 
sarbatoritilor zilei!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
alina2006 spune:
buna dimineata si haideti la
!
SARBATORITILOR!
va pupacesc!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Andrei Sebastian, baietelul lui cristin97
Alexandra, fetita lui Greiere
- pt 6 lunisoare
Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan
Maria Veronica, fetita lui danivero
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
elena24 spune:
Neata fetelor !Imi pare rau ca n- am mai intrat de mult dar nu prea ma lasat micuta mea care de cateva zile incoace nu mai vrea sa doarma deloc ziua si toata ziua ma vrea langa ea !Chiar acum citea despre cazul GELIZEI si sunt de aceeasi parere ca si MARTTA ca nu se dau antibiotice ptr o boala contagioasa la bebei . Acum 3 sapt si Ana a facut febra mare iar in a 4 a zi nu a mai facut dar in schim i-au iesit bubite (pojarel)si ceea ce ne-a dat DR a fost doar mixtura mentolata nici decum antibiotice !
OANAALEX trebuie sa ai rabdare cu dintisorii ca primi 4 ies cel mai greu chiar si al 2 lea unde vad ca va chinuiti ! Inceraca sa dai cu CALGEL local si sa-l ajuti si tu prin umpic de apasare ! Va doresc dinti mari si frumosi !
VA PUP SI VB MAI TARZIU
Genie spune:
Iulenca, merci de raspuns! Cred ca voi face si eu asa pana la urma si o sa o alaptez in restul timpului, ea oricum mai papa 2-3 mese de lapte pe zi. Intr-adevar, e important sa fii odihnita ziua si tare mult imi lipseste si mie o noapte dormita, daca nu 8 ore macar 5 neintrerupte de somn...
Acum urmeaza sa vb cu pediatrul sa vad ce lapte formula imi recomanda
Acum ma pregatesc de o iesire pe afara, daca tot e anormal de cald pentru perioada asta macar sa profitam
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
iulenca spune:
Ce liniste e pe aici in dimineata asta. Noi am fost harnicutze, am scris si dimineata mai scriem si acum. De-abia ne-am intors de la vaccin unde am plans doar un pic dar nu de durere ci mai mult de frica ca ne tinea mamai piciorul si nu il puteam misca. Suntem bine - doar 65 de cm - piticoate nu ? si inca nu am implinit 8 kg (ne mai trebuie vreo 200 gr).
Acum doarme ca e obosita dar se va trezi repede ca e ora de fructe.
Ca tot vorbeati voi pe aici deasimetrii la picioruse - am vazut si eu o cuta mica in plus la Maria - i-am aratat si mi-a spus ca sigur nu e nimic, ea nu simte nici o problem la sold dar ca sa nu stau ingrijorata mi-a dat trimitere la Gr. Alexandrescu la policlinica.
Ne-am simtit asa bine ieri in parc la INTALNIRE DE PICI feb. 2007 ca ne-am mai fi dus si astazi dar din pacate am uitt carutzul in masina la tati asa ca stam akasa. Oricum ar trebui sa o pazesc sa nu faca febra. Asa ca Andreea contramandam ...![]()
![]()
![]()
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
anasia spune:

Andrei Sebastian, Alexandra 

Elena MAria, Maria Veronica 

TUDOR 

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
anasia spune:
genie, eu ii dau in completare de la 2 luni, dar noaptea se frichineste si se trezeste de vreo 2-3 ori, nu stiu, probabil din cauza dintilor, ba ii cade suzeta si ma termina; de cateva zile o pun in patut la 22, doarme pana la 24 cand se trezeste, si de nevoie o pun in pat cu mine, macar aici ma intind si ii dau suzeta; nu cred ca este o idee stralucita, dar pe moment nu stiu ce sa fac;
editez:seara mananca bine, dar asa este ritmul ei si m-am obisnuit, poate cand o mai creste, se mai linisteste;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)