PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sunt plina de nervi!si acumca barbatelul meu m ascoate din sarite! Am dat ultimul examen si era vorba sa mergem sa-i luam Busrei un carucior nou(are unul luat de socrii dar este cah). Ies eu plina de avant si-mi spune ca ma lasa acasa ca el are multa munca astazi! Sa nu-ti vina sa-l? Da nu plec sa-mi vad iubita pana nu-i iau carucior!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Anasia, si pe mine ma cheauneste fiu`miu noaptea...se trezeste din ora in ora ...parca mai bine dormea cand era mic mic...mai rau e ca nici nu vrea suzeta...n-a vrut-o niciodata...

[b]Bysko[/b]...fii tare pe pozitii...barbatzii astia ...io mai am putzin si-l bat pe-al meu......
Daca vrei fac si galerie: HAI CU CARUTZU`

eu aseara am umblat ca nebuna pe strazi cu copilu` de la 7 la 10...era asa de frumos...bine, a fost ambitzie sa nu ma gaseasca sotzu acasa ...ca m-a sunat ca intarzie ca nush ce sindrofie avea...si bineinteles ca suna disperat pe la 9 ca unde esti...ajung imediat, zic...si-am ajuns dupa o ora...a tzinut si vremea cu noi ca altfel sa vezi ce cuminte stateam io acasa....

Cred c-am luat-o razna

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor relax. Trage-ti aer in piept si fiti ferme pe pozitii.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Eujavascript:insertsmilie('')
sm propun sa ne batem barbatii in acelasi timp !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Mai fetelor ce au copiii astia de nu dorm noaptea, ca daca as fi acum mica as dormi non stop, nu as mai stresa-o pe mama. Nici Vladimir nu e expert in somn. Doarme bine de cand se culca 21-22 pana la 3-4 dimineata, apoi frichineala si pus pe picioare din ora in ora pana la 6 fix apoi se trezeste . Asta nu e ora de trezit domne', dar ce sa le faci?
iule, Andreea vreau si eu la intalnire, sta sora mea pe langa voi poate ne vedem odata. Mai nuntati-ma si pe mine cand mai iesiti, poate ma fac si eu cu un drum in parc, ca de lene eu il scot numai prin curte si pe drum nitel, si saracu' e dornic de parc. Va pup a venit femeia cu curatenia. Asa ca azi si maine curatenie si mancare!!!!
fetele!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Mai stiti cum erau organizati barbatii in serialul Familia Bundy? Eu propun sa facem organizatia "NO SIR"...ca prea si-au luat-o in cap...au vazut ca ne descurcam si singure cu piticii si trai neneaca pe ei...hmmmmmmmmmm...nu mai merge asa...prea ne gasesc tot timpul acasa, baasa, ba asa, ba asa, ba asa...mi-a scapat ceva????....abia astept sa vina vara sa vezi ce ma da disparuta

Mergi la inceput

V-am innebunit..nu dati ...e doar o zi nashpa...ies sa-mi revin...

Mergi la inceput

Ma duc in Parcul Circului..amatoare??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cred ca e din cauza vremii!Dar m-am gandit mai bine si nu are rost sa ma pedepsesc asa! Merg sa-mi vad copilul si stau o saptamana acolo sa vada cum este! si daca vrea sa ne vada fara carucior sa nu vina! Va las si nu stiu cand mai intru ca mama nu are net! Probabil cand o sa revin or sa fie vreo 2 capitole in plus, nu?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, esti tare,, sa-i dam bataie, adica sa le dam bataiesi si ;astepta sa doarma putin Alessia si iesim afara in drumul taberei, sunt clienti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput