PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by geliza
bibi si sarilla, multumesc mult...
si acum special pentru bibi...super pentru faza cu sotu'
si acum sa va mai zic de noi...avantul meu cu a-i face gimnastica Ilincai de 2 ori pe zi a fost frant azi pentru ca mi-a facut febra 39.5...si asta dupa ce de luni o tin pe antitermice....am ajuns cu ea (prin interventii) la o alta pediatra ( a 4 a sapt asta) ale carei teorii mi-au placut...in primul rand ca dupa ce a examinat-o f amanuntit n-a eliminat varianta unei "roseola infantum", o boala contagioasa asemanatoare rubeolei dar mai usoara, care da febra 3-4 zile si apoi erup bubitele...la ea nu e vorba de asa ceva pt ca ea in debutul starii febrile (duminica) a si varsat si a avut si scaune proaste si luni si marti....in fine ...aparent nu are nimic dar fiind febra asa de mare ar trebui investigata suplimentar (internata in spital, pentru a-i investiga urechile, plamanii, tractul urinar etc)...dar fiind joi seara, maine inceput de we s-a riscat (si mi-a repetat de cateva ori ca nu e bine ce face) si mi-a prescris un antibiotic cu spectru mai larg (ceftriaxon)...si speram sa scapam de internare caci investigatii suplimentare vom face
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Offfffffff!!!! Am scris mesajul precedent inainte sa-l vad pe-asta. Ca nu te mai necajeam si eu cu dezamagirile mele stupide.
Multa multa bafta sa nu ajungeti la internare! Si mult mai multa sanatate!Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
geliza spune:
multumesc tweety...nu-i nimic, asa mi-am amintit ca trebuia sa-i cer iertare lui annemarie06....chiar am vrut sa o fac atunci si m-am luat cu altele
ani_nutu spune:
mihatocae super
tau....la ridicat in picioare...abia astept sa-l vad si pe al meu la fel..deocamdata noi stan doar in genunchi si rupem florile lu' mami de prin casa.
Apropos de sfecla rosie...eu i-am dat cand avea 3 luni 1/2 sucul de morcov amestecat cu suc de sfecla rosie si suc de telina...si ii placea. Acum i-am facut sfecla rosie la cuptor si i-am dat sucul, la fel: f.bun. Cred ca o sa incerc si sfecla coapta in combinatie cu ceva piure(cartof sau morcov) pasate.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
martta spune:
Fetelor, multumesc pt urari si-i pupam si noi pe ceilalti sarbatoriti ai zilei!
Am lipsit o perioada cam lunga. Am avut ceva probleme, dar acum revin in forta. Nu cred ca am sa pot citi ce-ati mai scris de cand nu v-am mai citit, dar de maine imi fac "temele" si va voi citi si scrie(sper!) cu regularitate!
Azi am inceput si eu diversificarea. Fix la 6 luni.
Va pup!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia
Alexia27 spune:
arcenciel, nu-ti fa probleme, ca nici bebitza mea nu vorbeste, in afara de "da" o ia tot pe liba ei, si cred ca are legatura cu numarul de limbi vorbite in casa, chiar am intrebat la "cabinetul psi" de chestia asta. Se pare ca bebeii bilingvi incep sa vorbeasca mai tarziu...ce sa spun de a mea, ca o sa fie trilingva?! Sper ca pana la scoala sa zica si ea "mama".
Eileen Nicole
martta spune:
quote:
Originally posted by geliza
bibi si sarilla, multumesc mult...
si acum special pentru bibi...super pentru faza cu sotu'
si acum sa va mai zic de noi...avantul meu cu a-i face gimnastica Ilincai de 2 ori pe zi a fost frant azi pentru ca mi-a facut febra 39.5...si asta dupa ce de luni o tin pe antitermice....am ajuns cu ea (prin interventii) la o alta pediatra ( a 4 a sapt asta) ale carei teorii mi-au placut...in primul rand ca dupa ce a examinat-o f amanuntit n-a eliminat varianta unei "roseola infantum", o boala contagioasa asemanatoare rubeolei dar mai usoara, care da febra 3-4 zile si apoi erup bubitele...la ea nu e vorba de asa ceva pt ca ea in debutul starii febrile (duminica) a si varsat si a avut si scaune proaste si luni si marti....in fine ...aparent nu are nimic dar fiind febra asa de mare ar trebui investigata suplimentar (internata in spital, pentru a-i investiga urechile, plamanii, tractul urinar etc)...dar fiind joi seara, maine inceput de we s-a riscat (si mi-a repetat de cateva ori ca nu e bine ce face) si mi-a prescris un antibiotic cu spectru mai larg (ceftriaxon)...si speram sa scapam de internare caci investigatii suplimentare vom face
Geliza: multa sanatate Ilincai!
In locul tau n-as fi renuntat asa de repede la varianta de a merge la spital... Cunosc riscul de a contacta si alte boli de pe-acolo, dar mie mi-e cam frica cu evolutia bolilor la copilasi asa de micuti. Sunt frecvente complicatiile pulmonare. De multe ori lucrurile se observa la radiografie, nu la un simplu consult...In plus, "cateva ore" sunt importante in evolutia bolilor la bebelusi. Personal, as merge rapid la camera de garda, chiar daca urmeaza week-end-ul.
In bolile contagioase(sau daca exista suspiciunea ca ar putea fi vorba de asa ceva) se dau antibiotice?
Antibioticele date la copilasii de varsta asta, fara analize care sa dovedeasca impunerea administrarii, pot sa faca mai mult rau. Dincolo de sensibilitatea stomacelului si distrugerea florei(intreaba daca nu e cazul sa-i dai in paralel si ceva protector, gen Biotics), nu e eliminat riscul ca problema Ilincai sa nu fie acoperita de sfera larga a acestui antibiotic. In cazul in care ar trebui administrat un antibiotic in viitorul apropiat, va trebui dat unul si mai puternic pt a avea efect.
Ma scuzi daca am interpretat eu gresit!
Am incercat sa ma pun in situatia ta doar...
Asteptam sa ne dai vesti bune!
Multi pupici!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)poze botez Alexia
alina2006 spune:
buna fetelor! n-am apucat sa intru azi, n-am avut timp deloc de net! fii-mea la 6 luni si 3 saptamani a zis tata foarte clar si bineinteles fara tac'su in camera! noutati despre noi nu prea sunt! va pup si cu intarziere urez si eu LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR DE AZI!
va pupacesc! noapte buna!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
geliza spune:
Martta, iti multumesc mult pentru sfat...intradevar, ai inteles f bine situatia...o sa vad cum s ecomport ain seara asta si maine dimineata oricum vorbesc cu dr l atelefon....din pacate la spitalul de pediatrie din ploiesti nici nu se pune problema sa merg (este si infect, si cu cadre medicale....si cu fel si fel de infectii intraspitalicesti...cu Mara am fost la Alexandrescu iar acum poate merg la Budimex, tinand cont ca ne-a mai "vazut" dr Stanciu o data
Lushk spune:
Andrei Sebastian, baietelul lui cristin97
Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan
Maria Veronica, fetita lui danivero

Geliza, multa sanatate piticei 
Alina2006, felicitari pt. TATA 
Mihatocae, pupam baiatu` voinicel 
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
Genie spune:
Fetelor Neata! Eu sunt capie de somn, de aia sunt si asa matinala, bubulina mea m-a trezit azi noapte de nenumarate ori, de 3 ori numai pt papa si in rest pentru suzeta cazuta pe jos
Eu nu stiu ce-i cu ea, oare nu se mai satura cu laptele meu? Nici cand era micuta nu se trezea de atatea ori noaptea, singura chestie e ca sunt foarte obosita, nu stiu cum sa fac...Oare sa incep sa-i dau completare seara? Fetele care mai alaptati, ziceti si mie de cate ori se trezesc puii vostri pt papa noaptea? Ea are acum 6 luni s 2 saptamani, 2 mese solide, cea de la 10(fructe cu branza de vaci) si cea de la 14 (piure de legume cu carnita de 3 ori pe sapt)
O zi frumoasa va doresc cu pui cuminti si mancaciosi!
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25