PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Special pentru Geliza
Ianis, nascut pe 14 august 2006, nu sta in fund, e cu desavarsire stirb, nu s-a ridicat pana acum pe marginea patului, nu zice ma, ta, pa, sau alte alea, dar...este perfect, minunat, unic si desavarsit!!!
Bucura-te de copii tai si nu ta mai da cu capul de pereti üpt ca nu ai de ce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Inca una si ma duc...cu sotul e ok. Am mai trecut un hop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, am inteles, nici eu n-as manca "piureurile colorate" ale bebeilor;
bibi, ne bucuram pt voi !

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Geliza sunt perfect de acord cu tot ce a scris Bibi si toate fetele care au zis acelasi lucru: fiecare copi e unic, are propriul sau ritm de crestere,unii se dezvolta mai repede unii mai incet,unii merg repede dar vorbesc greu,altii invers,dar fiecare copil in parte reprezinta un miracol..miracolul fiecareia dintre noi...pentru noi ei sunt cei mai frumosi,cei mai destepti, cei mai reusiti, cei mai cei..ca doar sunt ai nostri,nuuuu?Si noi ii iubim la fel de mult si EI ne iubesc la fel de mult chiar daca nu stau in fund sau nu zic "expresor" la 4 luni.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Fetele pun pozici de la o mini intalnire de piersicutze: Iulenca+Maria, Andreea25+Arianna, Madacristina+Bogdanel si Pumpkin+Maya.

INTALNIRE DE PICI

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

bibi si sarilla, multumesc mult...
si acum special pentru bibi...super pentru faza cu sotu'

si acum sa va mai zic de noi...avantul meu cu a-i face gimnastica Ilincai de 2 ori pe zi a fost frant azi pentru ca mi-a facut febra 39.5...si asta dupa ce de luni o tin pe antitermice....am ajuns cu ea (prin interventii) la o alta pediatra ( a 4 a sapt asta) ale carei teorii mi-au placut...in primul rand ca dupa ce a examinat-o f amanuntit n-a eliminat varianta unei "roseola infantum", o boala contagioasa asemanatoare rubeolei dar mai usoara, care da febra 3-4 zile si apoi erup bubitele...la ea nu e vorba de asa ceva pt ca ea in debutul starii febrile (duminica) a si varsat si a avut si scaune proaste si luni si marti....in fine ...aparent nu are nimic dar fiind febra asa de mare ar trebui investigata suplimentar (internata in spital, pentru a-i investiga urechile, plamanii, tractul urinar etc)...dar fiind joi seara, maine inceput de we s-a riscat (si mi-a repetat de cateva ori ca nu e bine ce face) si mi-a prescris un antibiotic cu spectru mai larg (ceftriaxon)...si speram sa scapam de internare caci investigatii suplimentare vom face

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am scapat cu bine de vaccin (sper sa nu apara de acum reactii) dar cu urlete si trambite. Cred ca am speriat toti copii care asteptau asa tare ne-am suparat pe nenea doctor. Urmatoarea programare e la 9 luni cand o sa-i faca test de urina si hemoglobina.
Dintele 2 e pe pozitii dar nu mai vrea sa iasa odata. Va dati seama ca sunt aproape 3 sapt de la aparitia primului dintzoc si de atunci ne chinuim cu al doilea.
Azi papam pilaf facut asa: putin orez, conopida, morcovi, ceapa, ardeu rosu si carnita de pui. Am pus si o picatura de ulei de masline. De mirosit miroase bine, dar sa vedem ce parere are Alex ca el decide.
si intru sa recuperez ca in ultima vreme am cam ramas in urma.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Am vazut pozele tuturor piersicutzelor si mamicilor. Toti si toate sunteti superbi, respectiv superbe.
Acum, Eliza nu mi s-a parut corecta atitudinea ta fata de Annemarie06. Fiecare mamica intra aici cu drag si povesteste despre progresele puiului, in speranta ca celelalte se vor bucura alaturi de ea. Nu inteleg de ce a trebuit sa te legi tocmai de mesajul ei, mai ales ca intra atat de rar pe forum. Stii cat de mult te apreciez si mai stii si cat mi-esti de draga, dar de data asta m-ai dezamagit. Te rog din suflet, nu te mai necaji ca n-ai de ce. Mi-a placut in mod deosebit mesajul lui Bibi catre tine. Consider ca are perfecta dreptate. si nu mai fi botoasa!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare , mamici si bebici....
Mai dau si eu o geana pe aici...ca nu am timp de mai mult.
Treceti-ne si pe noi la ridicat in picioare la 6 luni si 2 saptamani....acum nu-l mai putem pune jos.Una-doua el top in picioare.
Am fost azi si la ortoped si a zis ca e ok, dar sa ii dam 4 pic de vigantol si sa il mai punem in premergator, fara sa se sprijine total pe picioare, ca sa nu le solicite....
Mi-e dor de voi, m-am mai uitat la pozici..ce bebei frumosi avem!!!TOATE!!!

Uite si www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20070204&ctime=233653" target="_blank">filmulet, cu ridicarile noastre in picioare. Asta e de acum o saptamana, intre timp ne-am experimentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Tweety, ai dreptate, imi fac mea culpa...annemari06, iarta-ma, n-am vrut deloc sa te supar...eram si eu intr-o pasa mai proasta...asa e, fiecare copil e unic, minunat, extraordinar si e normal ca fiecare parinte sa s ebucure de progresele copilului sau...inca o data

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput