PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
Lushk spune:
SUCCES TOTAL!!!!!

...sa-mi manance si castronul...s-a lasat cu scandal pt. ca eu i-am facut putzin asa de testare...si cand colo ce mai bunatateeeeee...![]()
Va rog nu ma uitati cu sfecla rosie 

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
Muuh spune:
Sarilla eu ii dau fructele coapte pentru ca mi se par prea acide pentru stomacelul lui. Alexei mananca numai banana si avocado crude, merele si perele i le dau coapte. Legat de gluten dupa sase luni la copii sanatosi, fara istorie de alergii alimentare nu ar trebui sa puna probleme. Uite www.wholesomebabyfood.com/wheatforbaby.htm" target="_blank">un articol despre asta.
Lushk eu i-am dat. Am fiert-o si apoi la blender. Iese cam groasa si cam uscata dar Alexei a mancat cu mare pofta.
Bysko intoleranta la gluten nu este o alergie. De alergii mai scapi de boala celica niciodata. In rest sunt de acord cu tine.
arcenciel nu iti face probleme copii din familile bilingve vorbesc mult mai tarziu si oricum nu cred ca e vreo piersicutza care a zis constient mama sau tata. Asa cum al tau spune ghi, ghe etc asa spun altii ma ta etc.
Miruna +
Alexei
anasia spune:
nicoleta, e super Philip, iti vine sa-l papi!sa va traiasca!
lushk, cum ai facut morcovul cu salata, fierte si prin blender?zeama n-a mai trebuit? (mi-am notat reteta)
de unde luati sfecla ca eu am nimerit numai naspa la gust din piata?
norocuta, 
, ma ambitionezi cu amandinele, tortul a iesit super;cred ca majoritatea au fost afara ca e f frumos si cald aici;pana si noi am iesit;
apropos de egip, am votat ieri pt noile 7 minuni ale lumii si bineinteles piramidele din egipt au fost primele;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Lushk spune:
Muuh, mercic de informatie..probabil ca o sa o mai combin cu ceva ca sa nu iasa innecacioasa...
Anasia, da morcov + salata verde fierte...dar eu am pus numai varfurile de la vreo 5-6 frunze ca mi-a fost frik sa pun vinishoarele alea si cotorul...le-am fiert cam 40 de minute, apoi mixate cu putina zeama de la fiert si gata...aaaaaa si sa nu te sperii de aspect
(e cam sparcaiala asa...noroc ca ei nu-si dau seama ![]()
Maine as incerca si sfecla...oare sa fie prea repede dupa salata de azi??? Voi ce ziceti, ati introdus asa doua zile la rand cate ceva nou?
zis "Electric Baby"
Bysko spune:
Muuh nu am avut timp sa dau explicatii prea multe.Ideea era ca este un raspuns al sistemului imunitar la fel ca si alergia
.Scuze daca am indus pe cineva in eroare!Vroiam mai mult sa subliniez faptul ca manifestarile apar tardiv, nu imediat cum s-ar putea crede.Tocmai de aceea nu-i dau fetitei mele biscuiti si altfel de alim cu gluten.Don't get mad

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
Lushk spune:
Anasia despre sfecla ce sa zic...pentru mine oricum e kk
...deci nush cum sunt alea bune la gust...eu am luat de la tarani din piatza...
zis "Electric Baby"
Bysko spune:
Si plus ca de cand am invatat eu- anul trecut, s-ar putea sa fi uitat cate ceva sau sa le mai incurc! De-aia am trecut pe ulei de somon, ca multe mai uit
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
SARILLA spune:
Mamidestefan, Bysko, Muuh
mersi mult pentru raspunsuri.Am inteles: Gluten ok,(ca e sanatos puradelu') mere/pere in panere le mai coacem o perioada...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
SARILLA spune:
A! Si ca tot vorbirati de greutate...cred ca asteptam o lista cu piersicute la categoria grea, si acolo probabil o sa ne bagam si noi.La 6 luni Razvi avea 8.650 kg,iar acum are 9 kg.O sa il mai cantaresc saptamana viitoare,cand face 7 luni.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE