PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
norocuta spune:
Pentru ca suntem noi mamici de piersicute, dar un banc ne-o strica?
Uite unele scurte:
2 macaroane merg pe strada; care-i barbatul??
....... Aia cu oua.
_
Doua cirese stau de vorba intr-un copac. La un moment dat,
cireasa-fata
incepe sa rada.
- De ce razi? intreaba cireasa-baiat.
- Ti-a iesit viermisorul.
_
Chelnerul catre o doamna:
Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa?
-Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa...
Prezicatoarea catre o studenta: in viata d-tale in curand o sa apara
un barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg...
arcenciel spune:
quote:
Originally posted by ani_nutu
arcenciel super frumostau, Lucas...asa e bine...dolofan si sanatos
Apropos de fructele coapte: eu am incercat sa-i dau mere si banane coapte si nu a vrut deloc...ce-i dfrept, atunci nu vroia nici mere simple...dar am introdus biscuitii si de-atunci mananca orice fel de fructe: mere, pere, caise, banane si chiar ananas
ani_nutu siMihaita (11.08.2006)
Merci Ani!
Fotografii cu Lucas
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by norocuta
mamidestefan m-ai zapacit cu amandinele.
Tot nu stiam eu ce sa fac pentru weekend, acum m-ai convins: AMANDINE!
Eu am o reteta faina cu pesmet si gem de caise (e o reteta austriaca de tortulete de ciocolata)....adica mai usoara ca si al noi subiectul zilei e sa nu exageram, iar sotul mai nou a inceput sa ma streseze cu colesterolul.
Iata reteta mea www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9457" target="_blank">aici
Vreau si eu reteta ta pe PM

Ce vreme superba e afara

Iesim si noi acusi..acusi ..
Am papat si azi suculetul de mar cu putin orez ..cu mare placere ..
papam si laptic imediat ...si apoi ..AFARA ..
Nu imi vine sa cred ce vreme in miez de februarie

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
arcenciel spune:
Nu stiu cine pomenea de o vacanta in Egipt? Voiam sa va zic ca vreau sa vin si eu! Si eu am fost in luna-saptamana de miere acolo!!! Super!
Doar ca voiam sa va intreb daca stiti cumva daca nu e nevoie de vaccinuri speciale pentru bebeii care merg in Africa...
Am o vecina care are un baietel de vreo 4 luni, mulatru, si imi zicea ca nu ii vor putea vizita pe bunicii din Cote d'Ivoire decat cand baietelul va avea 4 ani (daca am inteles eu bine).
Noi am vrea sa mergem intr-o croaziera in primavara
, sa ajugem in Maroc si tunisia, dar nu stiu daca e recomanadt pentru un copil de pana intr-un an. Ideea ne-a venit nu de mult, asa ca nu am apucat inca sa imi intreb pediatrul. dar la cat de lacsi
sunt aici medicii, cred ca o sa zica ca nu e nici o problema.
Fotografii cu Lucas
Bysko spune:
si Busra la fel- de cateva zile a inceput sa zica ba , ta, da. Cand am dus-o la maica-mea o sapt a tacut malc. noi vorbeam romaneste cu ea, iar ai mei tatareste. Pana s-a prins cum e treaba. Acum gangureste, tipa, rade- ce mai o sa avem copii poligloti![]()
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
Bysko spune:
Pana am postat eu ati mai scris o pagina!![]()
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
norocuta spune:
mamidestefan am pus reteta in contul comun.
Daca tot am deschis subiectul poate mai vrea si altcineva sa se indulceasca 
arcenciel eu nu stiu nimic e asta mai recent, insa cu multi ani in urma si mie imi ajunsese ceva la ureche (nu era vb de Egipt).
Stiu ca acum firmele care isi trimit muncitori in Africa, nu stiu zona....au obligatia ca la vizita medicala sa ii vaccineze impotriva malariei.
norocuta spune:
nu e nimeni pe aici...de 42 de minute...
ma duc si eu ca ma chiama la datorie cupilu'
Lushk spune:
Fetele ati dat pana acum sfecla rosie la piersicutze? Daca da cum ati preparat-o???
Am inceput sa mai bag si altfel de legume decat cele obisnuite...de ex. acum ii fac morcov cu salata verde
...sa vedem daca-i place...am emotii...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"

tau, Lucas...asa e bine...dolofan si sanatos
.