PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Am venit sa raportam si noi: 5 luni si 3 saptamani, doi dintosori. A dat si al doilea imediat. Parca-i ceva mai marait dar nu rau. de papat papa mai rau numai.

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Emilia pup ...nu vii si la mine????..am un fotoliu plin si camasi, si d-ale piticului ca p-ale mele si asa nu mai ajung sa le calc...
Ce mai faceti voi?...papati bine? dormiti bine?

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Mamidestefan, bine ai venit cu in nostalgicelor...ce-ai mai facut bun????

Map felicitari pt dintzocul nr. 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricica spune:

buna dimineata! fetelor avem si noi nevoie de un sfat!la ce spital pt. copii sint medici chirurgi mai buni?recomandatine si noua unul!noua ne-a descoperit medicul un hidrocel comunicant mare!adevarul ca se lasase un out mai mult dar este si sus inghinal! am fost aici la chirurg si au vrut sa-l opreasca la spital!am sunat doctorita si mi-a spus sa nu-l las si sa merg la bucuresti!nici noi nu stam mult in fund. cind il asez vede o jucarie si se intinde dupa ea si cade.stam foarte mult pe burta pot sa zic ca este pozitia preferata!nu ii place in patut asa ca este mai mult de decor.se tiriie de la o margine la alta a patului foarte repede si mai nou am invatat sa ne urcam si pe pernele puse pe margini.asa ca pazim bebe toata ziua.ne place si in premergator foarte mult mergem unde nu avem voie tragem de toate le darimam si ne plac si prizele!ca doar e interzis!va pupam si asteptam sfaturi!

adriana sidavid sicosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Toate urarile de bine sarbatoritilor zilei de azi.

LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 08 februarie ...
Matei Stefan,baietelul lui adas
Maria Alexia,fetita lui Martta
Maria Theodora,fetita lui Iulenca

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

Mamidestefan, bine ai venit cu in nostalgicelor...ce-ai mai facut bun????

Daca te risti
te invit la o portie de amandine aici
Au mai ramas citeva
dar sa stii ca ingrasa foooooorte tare ..
asa ca gindeste-te de 2 ori

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Am venit sa raportam si noi: 5 luni si 3 saptamani, doi dintosori. A dat si al doilea imediat. Parca-i ceva mai marait dar nu rau. de papat papa mai rau numai.

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

FELICITARI PENTRU DINTZOCUL NR.2

LIDIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Neatza
vrem si noi pe listuta cu al 2-lea DINTZOC. I-a iesit azi-noapte, deci la 6 luni si o saptamana.
Eu sunt zombi ca din ora in ora s-a trezit din cauza dintelui. Acuma sper sa fie mai cumintica, asa cum era inainte sa ii iasa dintii. Fug sa citesc ce ati mai scris de ieri.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Oau ....inca un DINTZOC

FELICITARI PENTRU AL DOILEA DINTZOC

AZI E ZIUA DINTZOCILOR

LIDIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mi-am adus aminte ca am si eu niste intrebari existentiale care-mi framanta neuronul,si taaare bine ar fi daca as gasi raspuns.Deci:
1. Care-i faza cu glutenul?Ma refer la copiii mai mari de 6 luni...ce rau le poate face?Pana cand nu au voie produse ce contin gluten?
2. De ce marul/para/etc trebuie coapte/fierte si nu date asa?Si,la fel,pana la ce varsta?

In speranta ca voi stiti toate astea si ca le veti si impartasi cu un simplu om dupa vorba,dupa port,astept luminarea!
Pup!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor....imi mai revenisem si eu cu moralul....iar cand am citit asta

quote:
Originally posted by Annemarie06

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

In sfarsit reusesc si eu sa mai spun si eu despre noi. Ana-Maria are 5 luni si 2 saptamani, sta in fundulet, se rostogoleste si ar vrea sa se ridice in picioare dar nu prea poate.

ce sa mai zic....stiu f bine ca nu se fac comparatii intre copii....incerc sa ajung la dr Stanciu la bucuresti sa vad ce parere are....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput