PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

V-am zis ca m-a apucat nostalgia dupa Egipt...Am trimis cateva poze pe mail-ul comun...sunt de la nunta cateva si din luna de miere ...si doamneeeeeeeeeee cat eram de slaba...va marturisesc ca nu m-am mai uitat la poze dinainte sa raman insarcinata...mai bine nu ma uitam ...sau ar trebui sa ma ambitzionez ...e de munca nu jucarie....in fine, v-am innebunit...
Scuze si pupici!!!

Vizionare placuta!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Frumos!
Las' ca eu m-am uitat si degeaba tot mare mi-s acum . Oricum eu ma consolez cu faptul ca am avut 4,500kg in burta si normal ca se da mai greu jos. Importante sunt minunile astea (electric baby). Deh si al meu e la fel.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata,
La multe lunite si multa sanatate piersicutelor si piersicutilor de azi. Bucurii si ganduri bune se la noi!

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
vrem si noi pe listuta cu al 2-lea DINTZOC. I-a iesit azi-noapte, deci la 6 luni si o saptamana.
Eu sunt zombi ca din ora in ora s-a trezit din cauza dintelui. Acuma sper sa fie mai cumintica, asa cum era inainte sa ii iasa dintii. Fug sa citesc ce ati mai scris de ieri.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Dariana...voi cauta ceva poze mai de aproape, cred ca am cateva.
Cu toate ca vazusem multe documentare despre Piramide pana sa le vizitez, cand am ajuns acolo am gasit locul total diferit ce de idee aveam eu in cap. E impresionant. Mi-a fost frica sa intru in interior din cauza spatiilor mici, dar si a unor ciuperci-mucegai, despre care am citit...ciudatenii de-ale mele.

Daca vrei sa vb mai mult hai la confesiuni, sa lasam aici numai discutiile despre BB-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

In sfarsit reusesc si eu sa mai spun si eu despre noi. Ana-Maria are 5 luni si 2 saptamani, sta in fundulet, se rostogoleste si ar vrea sa se ridice in picioare dar nu prea poate. De la 4 luni jumate spune ba-ba-bu-bu, ma-mam-ma-mu si de vreo saptamana numai da-da si ta-ta. Ce sa mai e o nebunica mica. Noi am avut ceva probleme cu greutatea dar se pare ca si-a revenit decand mananca cereale cu orez si roscove, cu lapte si banane si piure de legume si fructe.
Am avut si ceva probleme cu medicul pediatru care, dupa parerea mea, este cam dezinformat si foarte comod si care in momentul in care Ana-Maria a facut bronsiolita, el imi spunea de fiecare data cand mergeam cu ea la cabinet ca este sanatoasa tun. Asa ca am schimbat medicul si acum mergem la un cabinet particular si sunt foarte multumita de acest medic.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Am scris ieri ca ii dau bani pediatrei cand vine sa il vada pe Alexei dar am uitat sa precizez ca nu este si medicul nostru de familiei. Doctoritei de familie ii dau o strangere de mana cand ma duc sa imi semneze carnetul lui de vaccinari atat.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Matei Stefan, Maria Alexia, Maria Theodora

Nimeni la ???? E cam tarziu ce-i drept...astept intarziatele cu cafeauaaaaaaaa

Ioana si bebele meu cel electric a avut 4.300 gr ... deci suntem pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Matei Stefan

Maria Alexia, Maria Theodora

sabana, pt carut, imi place;
babee, sunt mortali copii tai! sa va traiasca!
bun venit noilor mamici!
michelle, bine ai revenit!
a.cicel, felicitari pt dintzoc!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Lushk hop si eu la cafea dar virtuala, la mine o prepara sotul si cum nu este acasa, singura nu imi vine sa beau...
Eu sunt cu un ochi pe net si cu unul pe camasi ca m-a gasit calcatul ca saracul sot nu mai avea nici una si el mergand la birou nu prea poate sa nu se duca la tol festiv. La inceput mai protesta ca e in pana cu camasile dar acum s-a obisnuit face si el artificii..
Asta e singura nu le pot face pe toate.
Poate imi fac totusi un ness ca mi-ai facut pofta ca asta se face mai repede.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Matei Stefan, Maria Alexia, Maria Theodora

Nimeni la ???? E cam tarziu ce-i drept...astept intarziatele cu cafeauaaaaaaaa

cu cafeaua din care am baut deja jumatate ..
dar mi-a luat ceva timp pina am reusit sa pun ceva pozici
de gravidutza ..
Si m-a cam luat asa o nostalgie..a fost o perioada tare frumoasa
..chiar daca am muncit pina in luna a noua..
parca vedeam totul in roz pe vremea aia ..
si oamenii erau mai buni si mai frumosi ..

Dar sa revin cu picioarele pe pamint ..
ca au trecut deja 5 luni jumate de atunci.

Si incarcata cu energia pozitiva din perioada cind eram
va transmit un salut voios la toata livada de piersicutze
si mai active..si mai putin active..
si mai noi si mai vechi

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput