PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
alina2006 spune:
nicolica nu ti se vad pozele!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
map spune:
Bun venit nicolica si sa-ti traisca flacaul
Se pare sa suntem pe aproape, ca distanta spun. Si eu am locuit in Landshut o luna de zile acum 5 ani si mai bine cand am venit in Germania. Dar trebuia sa fac zilnic naveta la Münchem la servici asa ca am venit aici.
Am venit si eu sa va mai citesc acum pe seara ca doarme bb dar am apucat sa citesc numai ultima pagin spre mrea mea rusine. Ziua stau cu flacaul care este ff activ. De ieri s-a prins el cum se poate rasucii pe toate partile si nu mai sta o clipa (nici inainte nu statea dar acum este si mai si). Acum se lupta sa se ridice in genunchi. Ma uimeste cate face de la o zi la alta ![]()
O noapte buna!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
map spune:
acum am vazut ca ni s-au alaturat mai multe mamici. Bun venit tuturor si puiuti sanatosi si voiosi.
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Sabana spune:
quote:
Originally posted by louisa
Buna seara fetelor,
Sabana, spune-mi te rog unde mai exact este magazinul acela cu carucioare din Pantelimon? Au si online?
Voi la cate luni ati renuntat la landou si ati pus puiutii in fundulet in carucior?
Noi avem 6 luni si 7 zile si cred ca trebuie neaparatsa schimbam caruciorul ca nu mai merge!
Va pupam,
louisa si Ana Maria
www.babylandia.ro. Este aproape de intersectia cu Mac pe partea dreapta. Nu au online. Daca te duci acolo caut-o pe Diana sau pe Alina si spune-le ca vii din partea mea. Roaga-le sa iti arate carucioarele.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Babee spune:
Salutare si bun venit noilor mamici!La multi ani sarbatoritilor zilei si multumim si noi de urarile pentru Phillip.
Nu imi vine sa cred ca au trecut 3 ani de cand s-a nascut Phillip si deja 6 luni de cand suntem 4
.
Noi am avut o petrecere frumoasa duminica, inca una la gradi si ultima in 3(eu si copiii ieri).Va pun cateva pozici si sper sa reusesc sa pun pe webshots poze mai multe cu Rebecca
Geliza si eu am facut mult timp comparatii intre copilasii mei dar m-am potolit.Phillip a fost un elefantel, Rebecca e fetita si altfel.Sanatosi sa fie si ai incredere ca va fi bine
Toti4,La gradi,Codite1,Codite2,Pofticioasa
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Matei Stefan, baietelul lui adas
- pt 6 lunisoare
Maria Alexia, fetita lui Martta
Maria Theodora, fetita lui Iulenca
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
save spune:
LA MULTE LUNUTE ! MATEI STEFAN;MARIA ALEXIA;MARIA THEODORA 

sa cresteti mari si cumintei
LA MULTI ANI! TUDOR

SARILLA spune:
LA MULTI ANI!!!
sarbatoritilor de azi!Sa creasca mari si sanatosi!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by misimica
Fetelor am crezut ca sunt singura mamica nemultumita de medicul pediatru,dar vad ca sunteti mai multe in situatia mea.Eu am incercat sa l schimb sa ma inscriu la altul tot aici in cartier dar nu am reusit pentru ca medicul la care am apelat ulterior o cunostea pe pediatra mea si a zis ca nu vrea sa intre in conflict
cu ea ,sa zica ,ca ia furat pacienta (scuzati cacofonia). Auziti si voi ce tampenie a putut sa iasa din gura unui medic
.Am fost la Victor Babes la voia intamplarii si am cunoscut o pediatra
super buna care mi a sucit si invartit bebele
pe toate partile va spun sincer asa cum mi a consultat o ea ,pediatra noastra nu a facut niciodata in 6 luni .Pacat ca cea de la Victor B nu are cabinet ,dar am hotarat ca o data pe luna sa mi fac programare la dansa sa imi consulte bine copilul.Daca intereseaza pe cineva o cheama dct. Branzan Elena si v o recomand din tot sufletul
.Am uitat sa va spun ca nu a vrut sa ia nici macar un leut,doar ce am platit consultatia jos la receptie.http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=IMG_1812.jpg
Te rog activeaza-ti PM ca vroiam sa te intreb mai multe legate de doctora de la V Babes.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez

,dar vad ca sunteti mai multe in situatia mea.Eu am incercat sa l schimb sa ma inscriu la altul tot aici in cartier dar nu am reusit pentru ca medicul la care am apelat ulterior o cunostea pe pediatra mea si a zis ca nu vrea sa intre in conflict
cu ea ,sa zica ,ca ia furat pacienta (scuzati cacofonia). Auziti si voi ce tampenie a putut sa iasa din gura unui medic
.Am fost la Victor Babes la voia intamplarii si am cunoscut o pediatra