PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
miti2004 spune:
Nicolica bine ati venit si sa-ti traiasca piersicoiul !!! mai povestiti despre voi ! 
Ancutex si mie mi se innegreste cateodata telina in supa. Nu stiu nici eu de ce, si nici maica-mea si nici bunica-mea
. Cand patesc asa nu-i mai dau telina. Eu banuiesc ca au degerat de la frig si d-aia se innegresc la fiert...s-ar putea sa debitez prostii insa...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
dariana spune:
norocuta, chiar ca sunt misto pozele; ce-ar fi fetelor sa organizam o excursie la vara in egiptcu bebeii?
si eu as vrea tare mult sa vad egiptul si piramidele, nu ai poze cu piramidele mai de aproape? le-ai vizitat presupun.
scuze ca sunt off topic dar nu m-am putut abtzine
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
Lushk spune:
V-am zis ca m-a apucat nostalgia dupa Egipt
...Am trimis cateva poze pe mail-ul comun...sunt de la nunta cateva si din luna de miere 

...si doamneeeeeeeeeee cat eram de slaba...va marturisesc ca nu m-am mai uitat la poze dinainte sa raman insarcinata...mai bine nu ma uitam 

...sau ar trebui sa ma ambitzionez ![]()
![]()
...e de munca nu jucarie....in fine, v-am innebunit...
Scuze si pupici!!!
Vizionare placuta!!!![]()
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
nicolica spune:
Dragutzelor,
multumesc mult pt urarile de bun venit. Sunteti chiar nostime si ma amuz cand citesc ce scrieti.
Am tot incercat sa alaturi cateva poze dar in zadar. Poate ma ajutati cum sa procedez. Dar cateva poze cu bb-ul meu le-am trimis pe adresa mamiciiulaug2006@yahoo.com.
Mai perseverez cu pozele...poate si reusesc
Nicoleta
nicolica spune:
Uite aici cateva poze cu Philip
http://fotocenter.aol.de/ap/myAlbums.do?albumId=12429.1240.1160467506847.1
michella78 spune:
miti... aici ai dreptate ... eu oricum sunt cam dusa cu pluta

uit multe de cand am nascut... duc lipsa unei minime capacitati de concentrare
sa va spun ca persicutza mea
si a sotului ( ca tare mai e indragostit de ea) se cheama teodora ana si s-a nascut pe 10 august cu 3000 gr si 50 cm..... please cine se ocupa de listuta sa o treaca si pe ea acolo
azi pot sa o laud ca a fost o cumintica si a facut prima baita la care a stat in fundulet de la inceput pana la sfarsit
primul dintisor l-am vazut pe 20 ianuarie
sta in fundulet de cca o luna dar de o saptamana sta intr-adevar.. in echilibru
in premergator cutreiera din 22 decembrie
papa cereale de orez de la patru luni si suc de mar, morcov, portocala si grapefruit i-am introdus de la 5 luni odata cu piureul de legume....
m-am intins cat o zi de post.... dar .... pot si maimult csnd vine vorba de minunea mea
michella
nicolica spune:
Cum am mai scris, anul trecul pe 5 iulie am devenit mamica. Am nascut normal dar cu anestezie epidurala la ora 21:09 in orasul german Landshut (Bavaria), unde locuiesc cu sotzul meu, roman, de 5 ani. La nastere Philip cantarea 3840 grame si avea 55 cm lungime iar acum, cu 7 luni, cantareste 12 kg si are 73 cm lungime. Datorita unei infectii la o masea de minte si tratament cu antibiotic, calmante si operatie, a trebuit sa-mi intarc brusc grasutzul, dupa 6 luni si 3 saptamani de alaptat. Mare, mare pacat ca nu am mai avut voie sa-l alaptez.
Acum nu mai sunt probleme, papa lapte doar din biberon. Are 5 mese pe zi, din care uneori doua sunt fara lapte.
Philip are deja incisivii centrali de jos si un incisiv lateral sus. Tot sus au erupt si incisivii centrali iar saptamana viitoare cred ca va erupe si celalalt incisiv lateral de sus. Sta in fun si se intinde pe burta. Ce sa zic, e un scump, un bb foarte vesel.
Va pup si va mai scriu maine
Acum nani ca Philip doarme deja
michella78 spune:
cred ca vorbesc de una singura la ora asta dar pt ca am citit depre pediatrii pot sa va spun ca de a teodorei sunt foarte multumita
a vizitat-o saptamanal pentru masurator pana la o luna si acum vine o data pe luna pentru control si vaccinari.... are nr. meu de tel in memorie, o pot suna la orice ora ...
imi place ca este superatenta la orice detaliu un timpul consultatiilor si ca vine ea acasa la mine, nu e nevoie sa duc copilul la policlinica...
pe scurt e un medic bun
michella
michella78 spune:
nicolica, sa fii bucuroasa ca l-ai alaptat timp de sase luni.... laptele meu nu afost suficient teodorei nici macar o saptamana... era foaret putin si ceea ce era nu era satios cred
statea bietul copil treaz cate 15-20 de minute la un san tragea cu incredere si degeaba... dupa care bea la cate 60ml completare... asa ca am renuntat si teodora a crescut cu nan
am fost tare deprimata pe tema asta... si ma infurii la gandul ca am pierdut laptele datorita unor asistente incompetente dar... asta e alta poveste
michella
Muuh spune:
Andra nu mai poti cere si alta parere legat de Clara? Mie cand a avut Alexei rosu in gat nu mi-a dat antibiotic ci doar Nurofen, Panadol si picaturi de pus in nas.
Miruna +
Alexei