PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
letitzia spune:
Geliza eu - dupa cum cred ca s-a observat - intru foarte rar sa scriu, desi va citesc relativ constant. Azi am intrat special sa iti "povestesc" despre fii-miu. Al meu are 7 luni si 2 saptamani ( e unul dintre cei mai "varstnic" bebe de aici). Deci: a inceput sa stea singur in fundulet de vreo 2 saptamani, dar NU sta mult caci pica, NU l-am pus sa stea in fundulet (de fapt sprijinit de perne) prea devreme, de ridicat singur in fundulet nici Nu se pune problema; Nu i-a dat niciun dintisor, nu sta pe olita sau nu stiu ce sa mai faca.Am mers la doctor cu el doar din 2 in 2 luni, adica la vaccin, iar acum mi-a zis doctorita ca o sa ne mai intalnim pe la 9 luni(deci dupa 3 luni) daca nu sunt probleme, ca n-are rost. Dar, nici nu imi doresc, caci pana acum m-a ajutat Dumnezeu si nu am avut niciun fel de problema de mers la dr (de care mai au unele dintre voi).
Deci, dupa cum scriam mai sus, nu face mare lucru la sapte luni si jumatate, dar de mancat imi mananca (desi numai borcanase din comert), si nu ma pun eu la mintea lui sa-i dau cat vrea, iar la 6 luni avea 9200 g!!! Acum cred ca mi-a sarit de 10 (mi s-a defectat cantarul, si nu l-am cantarit cand a facut 7 luni). Ce e nostim: cand citeam pe forum ce mai de multe chestii fac piersicute mai mici decat al meu, dadeam vina pe greutate, ca-i prea gras de aia
. Dar bag de seama ca oricum o dai, nu-i bine
. Si cu toate astea eu sunt convinsa ca eu am un copil sanantos si normal (poate mai puturos?
)
Asa ca las-o in pace pe idioata aia de doctorita, si te sfatuiesc, daca nu e cazul de ceva "special" nu te mai stresa cu doctorii; mai fa si tu economii
. Multi 

MADYN spune:
Letitzia si puiul meu e mai dolofanel, are la 6 luni 9 kg iar cineva imi zicea ca o sa fie mai lenes si ca o sa mearga mai tirziu. Dar deja sta in 4 labe si aproape ca o ia de-a busilea, sta in fundulet (daca il pun, nu singur) dar se mai dezechilibreaza, se rostogoleste pe toate partile. Deci cred eu ca greutatea nu are de-a face cu ceea ce stie sa faca, cel putin asa e la noi. Fiecare se dezvolta in ritmul sau, sa nu ne panicam.
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Tweety7 spune:
Norocuta, Lushk 

nicolica bine ai venit! Esti in listutza cu piersicoiul Philip. ![]()
Sarillico gasesti poze cu puiul Nicolicai pe mailul comun. ![]()
Da... Clara ia din nou antibiotice. Daca nu mi s-a acrit. Acum are rosu in gat. Minunat...
Hai ca va pup ca mi-a venit husbandu si trebuie sa papam.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
ani_nutu spune:
care e parola pt. mamiciiulaug2006@yahoo.com?
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
louisa spune:
Buna seara fetelor,
Sabana, spune-mi te rog unde mai exact este magazinul acela cu carucioare din Pantelimon? Au si online?
Voi la cate luni ati renuntat la landou si ati pus puiutii in fundulet in carucior?
Noi avem 6 luni si 7 zile si cred ca trebuie neaparatsa schimbam caruciorul ca nu mai merge!
Va pupam,
louisa si Ana Maria
ani_nutu spune:
cred ca am reusit sa-mi activez pm-ul
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by michella78
buna ziua mamici!!!!!!!!
in sfarsit am si eu net acasa, dupa o absenta
de 6 luni si zau ca v-am dus lipsa
felicitari tuturor pentru bebei si pentru progresele
facute
teodora, micuta noastra minune creste bine, papa bine,
doarme bine, e un copil linistit asa cum sper sa fie si
prichindeii si prichindutele voastre
michella
pai numai atat ne zici ???

miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
alina2006 spune:
elena iana are zile si zile! cand credeam ca mananca putin, lua bine in greutate ( bine pt ea nu compaativ cu altii ) iar cand credeam ca a mancat super a luat doar 100 g in 2 sapt. nu stiu, asta e stilul ei!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
misimica spune:
Fetelor am crezut ca sunt singura mamica nemultumita de medicul pediatru
,dar vad ca sunteti mai multe in situatia mea.Eu am incercat sa l schimb sa ma inscriu la altul tot aici in cartier dar nu am reusit pentru ca medicul la care am apelat ulterior o cunostea pe pediatra mea si a zis ca nu vrea sa intre in conflict
cu ea ,sa zica ,ca ia furat pacienta (scuzati cacofonia). Auziti si voi ce tampenie a putut sa iasa din gura unui medic
.Am fost la Victor Babes la voia intamplarii si am cunoscut o pediatra
super buna care mi a sucit si invartit bebele
pe toate partile va spun sincer asa cum mi a consultat o ea ,pediatra noastra nu a facut niciodata in 6 luni .Pacat ca cea de la Victor B nu are cabinet ,dar am hotarat ca o data pe luna sa mi fac programare la dansa sa imi consulte bine copilul.Daca intereseaza pe cineva o cheama dct. Branzan Elena si v o recomand din tot sufletul

.Am uitat sa va spun ca nu a vrut sa ia nici macar un leut,doar ce am platit consultatia jos la receptie.http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=IMG_1812.jpg