PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
Lushk spune:
[/quote]
Daca te risti ![]()
te invit la o portie de amandine
aici
Au mai ramas citeva ![]()
dar sa stii ca ingrasa foooooorte tare ..
asa ca gindeste-te de 2 ori 
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
[/quote]
aoleooooooooo...ce bunatati 

Fata draga, cand ai timp a le faci????
Ai dreptate la cum arata cred ca ingrasaaaaaaaa raaaaaaaaau
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Lushk hop si eu la cafeadar virtuala, la mine o prepara sotul si cum nu este acasa, singura nu imi vine sa beau...
Eu sunt cu un ochi pe net si cu unul pe camasi ca m-a gasitcalcatul ca saracul sot nu mai avea nici una si el mergand la birou nu prea poate sa nu se duca la tol festiv. La inceput mai protesta ca e in pana cu camasile dar acum s-a obisnuit face si el artificii..
Asta e singura nu le pot face pe toate.
Poate imi fac totusi un ness ca mi-ai facut pofta ca asta se face mai repede.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
Offf...si eu doar ce am calcat ieri vreo 6 camasi...cu un chef nebun...si sotul meu poarta IN FIECARE ZI camasa,doar ca el nu stie artificii...
...indicii?SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
mamidestefan spune:
Annemarie06 Felicitari pentru progrese.
emiliapop Spor la calcat ![]()
Babee Sunteti tare frumosi voi patru acolo.Va 

nicolica Bine ati venit in
-ul mamicilor de piersicutze 

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Lushkaoleooooooooo...ce bunatati
Fata draga, cand ai timp a le faci????
Ai dreptate la cum arata cred ca ingrasaaaaaaaa raaaaaaaaau
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"
Asa printre picaturi..dar de mare ajutor e robotelul pe care mi l-am luat..
Oricum promit sa nu mai fac amandine..am testat reteta asta sa vad cum ies ...dar sunt periculoase pentru silueta

...asa ca trecem din nou pe retete cu mere..si alte fructe
.LIDIA
mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Annemarie06 spune:
Imi pare rau daca am suparat pe cineva. Am spus si eu cate ceva despre noi.
quote:
Originally posted by geliza
buna fetelor....imi mai revenisem si eu cu moralul....iar cand am citit astaquote:
Originally posted by Annemarie06La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
In sfarsit reusesc si eu sa mai spun si eu despre noi. Ana-Maria are 5 luni si 2 saptamani, sta in fundulet, se rostogoleste si ar vrea sa se ridice in picioare dar nu prea poate.
ce sa mai zic....stiu f bine ca nu se fac comparatii intre copii....incerc sa ajung la dr Stanciu la bucuresti sa vad ce parere are....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Mi-am adus aminte ca am si eu niste intrebari existentiale care-mi framanta neuronul,si taaare bine ar fi daca as gasi raspuns.Deci:
1. Care-i faza cu glutenul?Ma refer la copiii mai mari de 6 luni...ce rau le poate face?Pana cand nu au voie produse ce contin gluten?
2. De ce marul/para/etc trebuie coapte/fierte si nu date asa?Si,la fel,pana la ce varsta?
In speranta ca voi stiti toate astea si ca le veti si impartasi cu un simplu om dupa vorba,dupa port,astept luminarea!
Pup!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Eu stiu ca glutenul nu se da pina in 6 luni ..dar de la 6 luni se poate da la copiii sanatosi ..daca medicul interzice glutenul pentru anumite cazuri speciale ..asta e alta discutie ..parerea mea

Din experienta mea..sucul de mar proaspat i-a provocat lui Stefan regurgitari..nu cantitative ..dar totusi fiecare masa ce a urmat dupa sucul de mar s-a soldat cu regurgitare..asta trei zile ..de ieri i-am pus un praf de cereale de orez ..si a tolerat foarte bine ..aaa si i-am schimbat si merele. Nu i-am mai dat golden..ci ionatan .
Eu ma voi incapatina sa ii dau sucurile de mere,pere ..proaspete ..mi se par mult mai hranitoare si mai pline de vitamine ..dar e optiunea fiecarei mame pina sa urma ..si depinde cum reactioneaza si bb .
LIDIA
mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
ani_nutu spune:
La multi ani! si lunite pentru sarbatoritii de azi
Matei Stefan,baietelul lui adas
Maria Alexia,fetita lui Martta
Maria Theodora,fetita lui Iulenca
Felicitari pentru dintosi...
ce ciuda mi-e ca noi nu avem nici unul pana acum....doar gingiile umflate
Eu o sa incerc sa-i dau lui Mihaita de sapt. viitoare cereale cu grau si 5 fructe de la nestle care au gluten...sa vedem cum merg.
Iar sucurile de mar, para, portocala si mandarine eu i le dau fresh...si nu am patit nimic...cand ii dadeam si lapte dupa ele...lasam sa treaca macar 15 min dupa sucul de portocala, mai ales...si nu mai varsa nimic
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by luciansLidia! Ce nume frumos ai!Ai dreptate ca,unul din motivele pt care ne-ngrasam sau nu slabim usor,e lipsa de miscare.Si,sincer,bicicleta mea e pe post de cuier.Cand m-apuc sa pedalez si-ncep apele sa curga pe mine,renunt; si-asa ne uitam una la alta...
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Multumesc mult

Si eu am o bicicleta eliptica profesionala ..
care zace acolo si nu o baga nimeni in seama .
Cind am ramas
am vrut sa o vind..dar dupa ce am nascut ..m-am razgindit ..
Si au trecut lunile ..si tot nu am mai urcat pe ea..
dar inca nu e timpul pierdut
LIDIA
mami de
arcenciel spune:
Buna fetelor!!!
Eu va citesc si mai intru din cand in cand sa zic doua cuvinte.
Lucas avea la 6 luni si o saptamana 7,8 kg... Ii place sa stea in popou de vreo 2 luni, dar mai tare de cand a primit scaunelul de lemn in care ii dau sa pape... Asta de la inceputul lui ianuarie. Si acum e langa mine in scaunel si se joaca aruncand pe jos din jucarii... Stati, ca molfoleste un fir de la casca audio!!!! 
In paculet sau in pat sta asezat, dar se sprijina pe maini. Aseara l-am surprins incercand sa se ridice pe genunchi si in maini. Miscarea asta o incearca de vreo saptamana, dar nu prea a prins spilul cu inaintarea: ca un veritabil racusor ce e o ia in marsarier!
Cat priveste dintii, ma chinuie de vreo 2 saptamani, plange din senin, adoarme greu seara, se trezeste noaptea plangand... asteaptam dintii!!!
Dar nimic! Verific gingia in fiecare zi!
Fotografii cu Lucas
arcenciel spune:
Cat priveste steamer-ul, voiam si eu sa cumpar, dar sincer fac fata ff bine cu o cucta clasica care are in ea un cos pentru fierbere la abur! Timpul de pregatire din cate am vazut e cam acelas ca si la aparatul electric... Pentru un piure de legume imi ia cel mult 20 minute. Dupa aceea le mixez bine, bine. Lui Lucas ii place mult dovlecelul si patrujelul. Doctorul de aici mi-a spus ca pot folosi orice leguma, dar e foarte important sa ii dau legume verzi (fierte bine-inteles): salata, spanac, fasole verde, anghinarie...
Pediatrul mi-a recomandat sa ii dau ca desert borcanelele, fiindca gasesc cu fructe variate de vara. Ii mai fac din cand in cand o spuma de banane (fierte sau crude, prefera insa fierte)... Ma intreb cand ii voi putea da mar ras... Piureul de mar facut in casa nu i-a placut deloc. Poate tipul de mar pe care l-am ales era cam innecacios.
Mi-am cumparat insa centrifuga de fructe: o minune. Sucul de mere si morcovi e un deliciu pentru bb, dar si pentru noi!
Fotografii cu Lucas

dar virtuala, la mine o prepara sotul si cum nu este acasa, singura nu imi vine sa beau...
calcatul ca saracul sot nu mai avea nici una si el mergand la birou nu prea poate sa nu se duca la tol festiv. La inceput mai protesta ca e in pana cu camasile dar acum s-a obisnuit face si el artificii..
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Lidia! Ce nume frumos ai!Ai dreptate ca,unul din motivele pt care ne-ngrasam sau nu slabim usor,e lipsa de miscare.Si,sincer,bicicleta mea e pe post de cuier.Cand m-apuc sa pedalez si-ncep apele sa curga pe mine,renunt; si-asa ne uitam una la alta...
Daria(14 iul'06)si