Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
, BUCURII!
Mi-am schimbat infatisarea la font (dar naravul, ba! ) ca sa nu fiu confundata cu Scumpik.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Asta vrei, Lili? Cum poti spune ca te confunda cineva cu mine?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
roxanae spune:
Iakioana, Diana a admirat-o pe tiza surioarei ei si i-a placut mult. A zis ca seamana,cred ca din cauza parului- dar noi i-am taiat bretonul.
Xandrutza bine ai venit.
Legat de curatenia de pe listuta - faceti cum vreti voi, numai sper sa nu fiu stersa si eu - mai lipsesc dar motivat.De citit in fiecare zi.
SI O ZI BUNA!
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Vauva spune:
Asa e Alina, a fost un gest incalificabil din partea acceei persoane fff trist, de-a dreptul socant. Pe mine m-a pus serios pe ganduri securitatea acestui forum. Dar lucrurile astea ar trebui rezolvate de administratori zic eu.
Fetelor faceti cum vreti voi, bine? Eu nu ma mai amestec
Sa fie cum hotaraste majoritatea!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Ignatica spune:
roxanae stai fara grija.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
bine v-am gasit mamici de bucurii... mi-a recomandat cineva forumul, mi-am facut cont si navigam printre subiecte.... am cautat anul 2006 si am gasit ce m-a interesat; si pe cea mare am bagat-o la cei nascuti in 97 si gata. si acum tot stau si citesc ce mai spuneti voi... apropos, scumpik, eu sunt nascuta pe 18 martie 1976; pot ajunge si eu in lista? multumesc...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
alinamoro spune:
Alina, pai a fost sparta parola ca oricare alta parola, de mail de exemplu, administratorii nu pot face nimic, eventual noi sa ne punem parole cat mai sofisticate. Mai trist e ca se intampla asta intr-un grup de mamici.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
bine v-am gasit mamici de bucurii... mi-a recomandat cineva forumul, mi-am facut cont si navigam printre subiecte.... am cautat anul 2006 si am gasit ce m-a interesat; si pe cea mare am bagat-o la cei nascuti in 97 si gata. si acum tot stau si citesc ce mai spuneti voi... apropos, scumpik, eu sunt nascuta pe 18 martie 1976; pot ajunge si eu in lista? multumesc...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
da, cum sa nu. Acum modific si te trec.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
_Ralu_ spune:
in primul rand lista este o lista a copiilor si nu a mamicilor. de unde si numele: bucurii de sept-oct, si nu mamici de bucurii de sept-oct. sincer mi se pare o rautate iesita din comun. faceti cum vreti, dar e nedrept sa stiti. la aceasta listuta am muncit toate, fiecare si-a castigat dreptul de a fi acolo odata cu nasterea copilului sau...copiii inca mai exista, slava domnului, deci mi se pare cel putin deplasat gestul...
sunt dezamagita rau de tot ca ganditi asa....
si daca totusi hotarati sa mergeti mai departe cu demersul vostru, va rog sa o stergeti si pe alexia de pe listuta voastra, desi ma doare sufletul. nu cred ca vreau sa fac parte dintr-un grup format si din oameni care gandesc asa urat. imi pare rau pt fetele care nu fac parte din aceeasi oala.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
in primul rand lista este o lista a copiilor si nu a mamicilor. de unde si numele: bucurii de sept-oct, si nu mamici de bucurii de sept-oct. sincer mi se pare o rautate iesita din comun. faceti cum vreti, dar e nedrept sa stiti. la aceasta listuta am muncit toate, fiecare si-a castigat dreptul de a fi acolo odata cu nasterea copilului sau...copiii inca mai exista, slava domnului, deci mi se pare cel putin deplasat gestul...
sunt dezamagita rau de tot ca ganditi asa....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
Raluca, nu te supara, pana acum nu ti s-a parut nicio rautate iesita din comun la acest subiect cu "bucurii"? Ceea ce s-a intamplat in ultimul timp e frumos, cum ti se pare?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
lakioana spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Xandrutza, bine ai venit la "bucurii"!
Lakioana, scumpica e Reby. Cum papa acum?
Multumim frumos
Reby nu mai prea vrea de 1 saptamana sa suga (doar noaptea si dimineata...vreo 2-3 mese/zi...cu toate ca mami are laptic din belsug)...in schimb papa foarte bine din biberon...laptic de la mami si lapte praf in combinatie...a pus foarte bine in greutate (vreo 400 grame in 2 sapt.)...si e mult mai fericita si vorbareata.
Dar Adelina...ce mai face...si...mai ales ...cum sta cu greutatea?
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic