Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
Vauva spune:
Eu nu sunt de acord sa stergem pe nimeni!!!
De ce sa stergem? Pe cine vrei Mexxa sa stergi, poti sa dai un exemplu? In rest modificati cum vreti voi!
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Vauva, e tare frumoasa paginuta Biancai!
Xandruta, bine ai venit printre Bucurii.
Ignatica, iti spun si tie bine ai revenit, cu intarziere.
N-am apucat sa citesc nimic din urma.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
In amintirea clipelor frumoase pe care le-am petrecut aici impreuna frumos ar fii sa ramanem toate pe aceeasi lista, asta este doar parerea mea bineinteles.
POZE
CristinaGoji spune:
Sephora - da'ce-ai patit mama de ti-a fost asa rau?
Mexxa - eu n-as umbla la listuta. Sa-ti spun si de ce - (daca te gandesti sa le stergi pe membrele inactive) - eu n-am fost activa o buna perioada de timp, din diverse motive, insa de citit va citeam aproape regulat. Cateodata pana citeam totul, raspunsurile la intrebarile puse deja fusese date si mi se parea aiurea sa postez "da, asa fac si eu", cateodata nu ma lasa bebelul sa postez, etc. Dar ma simteam ca totusi fac parte din grup. Daca m-ati fi sters de pe listuta m-as fi simtit tare aiureabsi nu cred ca mai intram vreodata pe aici.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Eu nu sunt de acord sa stergem pe nimeni!!!
De ce sa stergem? Pe cine vrei Mexxa sa stergi, poti sa dai un exemplu? In rest modificati cum vreti voi!
Pupici,
POZE
Ma refer sa stergem persoanele care au declarat ca nu vor mai posta la noi si pe cele care nu au mai postat de foarte mult timp...
Mai astept pareri...
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
Mirabelac spune:
Si eu de acord cu curatenia, insa doar mamicile care (,) cu buna lor vointa au plecat de la noi, nu si cele care nu au mai postat demult. Poate se razgandesc si revin.
Carmen, Paula voi ce mai faceti?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CristinaGoji spune:
Xandruta - bine ai venit!
Tanima - de ce e un chin masajul? Plange? Poate incerci sa-i faci inainte de baita? Vladut plange dupa baita aproape de fiecare data, si, respectiv masajul si gimnastica alternata cu joaca "de-a te mananc" le fac chiar inainte sa-l bag in cada. Si-i place mult asa.
Poze
Ignatica spune:
Cristina sunt persoane care nu vor mai scrie deloc aici, au afirmat asta, scriu in alta parte, in concluzie fac parte din alte grupul. Pe ele as propune eu sa nu le mai includem si la noi.
Vauva amintirea momentelor frumoase a fost improscata cu noroi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Vauva spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sephora - da'ce-ai patit mama de ti-a fost asa rau?
Mexxa - eu n-as umbla la listuta. Sa-ti spun si de ce - (daca te gandesti sa le stergi pe membrele inactive) - eu n-am fost activa o buna perioada de timp, din diverse motive, insa de citit va citeam aproape regulat. Cateodata pana citeam totul, raspunsurile la intrebarile puse deja fusese date si mi se parea aiurea sa postez "da, asa fac si eu", cateodata nu ma lasa bebelul sa postez, etc. Dar ma simteam ca totusi fac parte din grup. Daca m-ati fi sters de pe listuta m-as fi simtit tare aiureabsi nu cred ca mai intram vreodata pe aici.
Poze
Exact. Dar nici Try nu a mai postat de mult la noi dar este inca pe listutza si mi se pare ca asa este corect sa fie.
POZE
alinamoro spune:
Mexxa, sunt de acord cu modificari la listuta. Normal ca nu trebuie sterse mamicile care nu posteaza sau sunt inactive, dar sunt mamici care au hotarat sa plece din acest grup definitiv.
Vauva, sa ne amintim de "clipele frumoase" cand se sparge parola altei mamici si apoi se posteaza PM-ul aici in anonimat?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2