Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 30
Ignatica spune:
danidani ti-am admirat puiutza mica, ce tort bun ati avut.
sephora ce buna e cate o vizita de-asta la un medic care te incurajeaza. Ramai aici daca iti place.
Iasii eu astept poze.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Sephora spune:
Igantica am plecat de acolo alt om,ce mult conteaza sa stea cineva sa-ti explice tot.
Am intrebat-o si de maini si picioare care transpira mi-a zis ca e normal(asa transpira ei),nu are legatura cu eliminarea de CA sau eu stiu ce altceva ce-mi spusese dr ailalta
Multumesc fetelor,sper in continuare sa fie totul ok si pentru voi toate celelate care aveti probleme.Multa sanatate.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
eleņia spune:
nu ne mai dati capitol nou
scumpik_lui
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
neuronu care s-a pirdut
am vrut sa dau vizualizare s am dat trimitere
vroiam s vad daca scrie cu rosu da nu am nici o sansa
scumpik-lui asteptam capitolul nou te rugam
asa trebuia sa sune mesajul meu![]()

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
sympa spune:
Intram si noi dupa mult, mult timp sa semnam condica....daca au aparut mamici din umbra am "indraznit" si noi sa intram.N-am fost suparata de n-am scris pana acum doar ca nu am avut timp, si mi se parea aiurea sa postez doar cate un mesaj din an in pasti..mai e si fusul asta orar, cand as scrie voi dormiti...cand ma trezeam era deja gata cate un capitol....acum o am pe usorliliaici aproape de mine si umplem noi paginile cand voi dormiti![]()
. Apropo...lili, daca vrei da-mi si mie nr. tau de telefon sa te sun sau trimite-mi un PM.
despre noi..nici nu stiu cu ce sa incep....am avut 8.1kg la 5 luni fara o zi si 71cm.S-a facut mare si smecher....sa nu zic rasfatat
.S-a linistit dupa ce l-am trecut pe lapte praf.Plangea copilul si era agitat..ca sa-mi dau seama ca de fapt el saracu' plangea de foame.Am inceput sa-i dau si cereale cate putin , de orz si ovaz.Nu am incercat inca orez ca imi e frica sa nu-l constipe.
S-a trezit...merg putin la el si revin...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006