Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

danidani ti-am admirat puiutza mica, ce tort bun ati avut.
sephora ce buna e cate o vizita de-asta la un medic care te incurajeaza. Ramai aici daca iti place.

Iasii eu astept poze.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Igantica am plecat de acolo alt om,ce mult conteaza sa stea cineva sa-ti explice tot.
Am intrebat-o si de maini si picioare care transpira mi-a zis ca e normal(asa transpira ei),nu are legatura cu eliminarea de CA sau eu stiu ce altceva ce-mi spusese dr ailalta

Multumesc fetelor,sper in continuare sa fie totul ok si pentru voi toate celelate care aveti probleme.Multa sanatate.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

nu ne mai dati capitol nou
scumpik_lui

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

neuronu care s-a pirdut
am vrut sa dau vizualizare s am dat trimitere
vroiam s vad daca scrie cu rosu da nu am nici o sansa
scumpik-lui asteptam capitolul nou te rugam
asa trebuia sa sune mesajul meu

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Intram si noi dupa mult, mult timp sa semnam condica....daca au aparut mamici din umbra am "indraznit" si noi sa intram.N-am fost suparata de n-am scris pana acum doar ca nu am avut timp, si mi se parea aiurea sa postez doar cate un mesaj din an in pasti..mai e si fusul asta orar, cand as scrie voi dormiti...cand ma trezeam era deja gata cate un capitol....acum o am pe usorliliaici aproape de mine si umplem noi paginile cand voi dormiti. Apropo...lili, daca vrei da-mi si mie nr. tau de telefon sa te sun sau trimite-mi un PM.
despre noi..nici nu stiu cu ce sa incep....am avut 8.1kg la 5 luni fara o zi si 71cm.S-a facut mare si smecher....sa nu zic rasfatat.S-a linistit dupa ce l-am trecut pe lapte praf.Plangea copilul si era agitat..ca sa-mi dau seama ca de fapt el saracu' plangea de foame.Am inceput sa-i dau si cereale cate putin , de orz si ovaz.Nu am incercat inca orez ca imi e frica sa nu-l constipe.
S-a trezit...merg putin la el si revin...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

42

Mergi la inceput