Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 29
ruxandra_sb spune:
Am uitat: Dianocica.. sper ca-i primit vineri sms-ul. 
Vroiam sa mai zic ca saptamana asta nu pot sa programez nimic, vreau sa-l las pe el sa-si faca programul asa cum doreste, poate o sa fie mai bine... asa ca presimt ca vor urma niste zile haotice.
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
dianocica spune:
ruxandra si d a luat o razna cu mancarea...eu insist ca e de la vaccin...sper sa si revina repede...ca tre sa mentinem recordul la kg...l am adormit si l a pus alex la el in pat...si doarme dus. numai ca eu nu sunt obisnuita cu el in patutz ziua si acum nu mi gasesec locul...of, cum o dai nu i bine... edit: primit sms.no problem.si noi la fel...numai daca o fi vremea iar f frumoasa planuiesc o masa in parc...
sa vedem...cu
la aer...ieri i am dat in masina in parcare la carfur care era evident plina....
cleo super hainutzele. toate.... si ea e asa frumusica...pare mult mai mare in ultima poza...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
doradora spune:
multumim mult pt aprecieri.
tema zilei-ascultam si cantam dupa cutiutele muzicale, mai putin 3 parca, pe care nu am gasit-o. de-a dreptul nu imi mai iese din minte cantecul cu motanul cat un pisoi care sta pe-o lada de gunoi. un an mai tarziu, insurat, cauta hrana pt 8 pisoi, amaratul! tare mi-e mila de el!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Yagmur spune:
Neatza,
roxana, bine ai revenit,
dolores, vezi ce cuminte este david... si ce frumos doarme el in patutz.. 
cleomoni, am vazut si eu pozele.. este o scumpa printesa ta
danita, oare s-a speriat de apa? sau de prea multa agitatie?
anateo, si luca are cea mai mare pauza de 4 ore, dupa care trece pe ceasul elvetian.. trezire la 3 ore si dimineata devreme are chef de joaca.. eu deja m-am obisnuit cu oboseala... acuma ce a adormit un pic dupa ce am dansat prin pat
miro, avem si noi paturica winnie.. cat de dulce e karina..si are un zambet tare strengaresc; desi nu mai am nici un pic de spatiu as lua si eu un centru de activitate... unde se gasesc?
chris, ce tare te invidiez... eu sint tot cat o balena 

gata..... s-a trezit luchitza... dar revin eu mai incolo
pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dolores spune:
ruxandra,tin pumnii sa rezisti.te pup
miro,sa ne zici ce ti-a spus pediatra.pupici
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
chinico spune:
`Neata..s-a trezit si rata,s-a trezit ratzoiul si-a inceput razboiul..

Am dormit fix 2 ore adunate azi noapte, va rog respectuos sa aveti mila.
Aka, Andra (pui de Saryta) si Donia LA MULTI ANI, sa va dea DD numai sanatate si impliniri!
Aura bine ai venit, scrie mai des, o sa vezi ca peste putin timp o sa-ti furi si tu din orele numarate de somn macar cateva minutzele sa vezi ce fac fetele...:))
Asizule ai luat proba de muci sa o duci la analize? Bea are niste monstrii urati in nas, albiciosi, se agata de narile ei si nu se lasa dusi nici cu o cisterna de ser fiziologic.
Chris si Bea e Mare Maestru in arta vomitatului...cred ca nu mai am coltisor prin casa unde sa nu isi fi pus semnatura..si are o tinta mama mama..
Aelita maica..sa nu dai cu pietre
..Bea a inceput sa urle dupa ceai!! Ii e sete. Pe cuvant de pionier. Ii dau ceai de fenicul, si pe urma ma mir de unde scoate atatea partzuri tunatoare..
Alexandra multa sanatate sotzului tau!! Mai bine mancare de regim fara gust decat dureri de stomac.
Dia precis gasesti si suzi fara inel, uita-te la Nuk, dar sa stii ca sunt mai evervante decat alea cu..pana reusesc sa ii var suzeta in gura fetei fara sa ating cu tetina juma de pat sau toate destele mele pe rand ma trec transpiratii multe.
Si punct pt acum, s-a trezit shefa.
chinico
de Bea (13.12.2006)
asiza spune:

Donia!!!
Sa ai parte doar de bucurii , sanatate si lucruri bune in viata alaturi de cei dragi tie...Sunteti o familie minunata! 

Aka !!!! Tot ce-ti doresti! Ta pupacesc! 

Andra de saryta!!!
Chinico, ce s-a intamplat de ai dormit doar 2 ore azi-noapte???? Iti face Bea program artistic?...N-am dus mucii la analiza ca-s albi, fara verde...al meu a zis ca-s dusa cu capu' ca acum examinez cu maxima atentie si mucii copilului...Te puuup....si hai mai des ca ne e dor de tine!!! 

Miro, da, io vreau poza, ca nu ma pot hotari ce fel de marsupiu sa cumpar pentru copil...
Tema zilei: ascultam zilnic toate Cutiutele muzicale...si din cand in cand il ascultam si pe nenea Mozart!
Propun tema nr. 2 care ma framanta pe mine: Ce marsupii aveti? Sunteti multumite de ele?(eventual, pentru cine are timp, poate pune si poze)
Pup fetele...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
dandusa spune:
ROXANICAAAA,
bine ai venit,mai povesteste-ne ce ati mai facut...
AELITA,
eu cred ca s-a obisnuit cu plasticul si de aceea nu vrea titza fara el...,asa cum si a mea s-a obisnuit cu titza si nu vrea bibe sub nici o forma...Am incercat sa i-l dau cind era moarta de foame ,pentru ca eu facusem anestezie pentru o masea...si nu a vrut nene...,deci nu-ti face griji...,bine ca ii dai titza,asta-i important...Va pooopam tare
MIRO,
bravo tie...,super,daca poti sa mergi la sala...,normal ca se pune
...,hai sa facem sport sa ne tinem bie in continuare...
,altfel...,ne ramolim inainte de termen![]()
ANATEO,
"ma trezeste fimea ca cica nu mai e noapte"

,super fiica ta...,dormi si tu cind isi face somnul de dupa amiaza daca coincide cu somnul lui Sebi...,offf,saraca de tine...
CHRIS,
,felicitari pentru kg pierdute,bravo tie
,soprt faci?Sa nu te lasi asa...,ca pe urma se vede naspa...,hai cu noi la "sala"
,hmmmm,ce bine miros chiflele alea
...,ai grija sa nu maninci prea multe...,mai da-ne si noua![]()
DIANOCICA,
hai...1,2,3 si 4...si 1,2,3 si 4...
,ce esti in pauza?Aaaa,ai terminat...,eu acum incep...,incalzirea...si 1,2,3 si 4
Felicitari pentru sotul ideal,sa-l tina cit mai mult,sa te mai relaxezi si tu...,asa-i corect...
Eu vreau sa ramin tot o fetiscana...,ce nenica ,ce...
,nu vreau sa am fata de mamica...
RUXANDRA,
asa...,te-a demascat Mirona...,ne lasi sa ragusim acilea si nu intri sa vorbesti cu noi?Cine te ajuta,daca nu noi?Offf,pling de suparare
A luat bine in greutate,capul sus ca nu-i face bine sa te simta streasata...,sau cred ca ai nevoie de pooopici si de imbratisari de la noi,ca sa iesi din butoi...Hai Ruxi,hai Ruxi

Si..,nu mai presimte tu zile haotice....
,ca doar nu esti Nostradamus...,sau esti?!?Ia zi...,cistig la loto sau nu?![]()
CHRIS,
oac,oac,oac,oac,diri diri dam...![]()
CHINICO,
pooop-o tare pe shefa in partea noastra![]()
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta