Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 30
Ralumat spune:
Buna tuturor! M-am apucat cu elan de treburi inca de dimineata, dar la un moment dat ma simteam asa de frustrata....ia uite mai, pai o iau asa de lunea..far'sa vad ce fac prietenele mele? Asa ca am lasat totul balta, copilul sta cu vibratiile in pat, iar eu cu ochii pe voi. Bine ca nu ati scris prea mult.
Dianocicazice ca aratam mai mature....mai OBOSITEEEEEE, poate...ca de, inainte ne faceam somnul de "domnisoare" ![]()
Tema zilei: pun muzica, si deja s-a invatat...cand trecem pe langa dulapiorul cu combina, priveste in sus, spre ea. Ce ascultam? Cutiutele muzicale, pe care eu le-am invatat deja pe de rost...mai avem ceva "Clopotelul magic", parca, si Cleopatra Stratan. In rest, merge radio non-stop.
Aura, bun venit! Scrie repede cele 10 mesaje, orice, chiar si numai cate o fraza...ca sa scapi de moderare si sa te putem citi "la zi".
Asiza, buna idee cu tema zilei. Si noi am trecut pe lista de cumparaturi de saptamana aceasta marsupiul. In primul rand pentru ca in locuri inchise nu mai sta in carut nici batut (deci sufletul cumparaturi sau alte cele), iar in al doilea rand...pentru ca noua carutul ne ocupa tot portbagajul, asa ca intentionam ca la vara, cand vom merge la munte sau la mare, sa tinem cu randul marsupiul, ca sa ne ramana si loc pentru bagaje.....care oricum vor fi tot ale lui, in cea mai mare parte. Deci...bagati impresii despre marsupii!
Pe noi azi-dimineata ne-a trezit David cu tipete, de ni s-a ridicat parul pe noi. 3 tipete scurte si foarte ascutite...l-am luat in brate si s-a linistit...nu stiu daca l-o fi durut burtica sau din alt motiv...oare bebelusii pot avea cosmaruri?
Azi suntem la a doua zi fara siropuri de colici in timpul zilei....incerc incet-incet sa i le scot, ca mi-e teama sa nu se obisnuiasca asa. Ieri m-am descurcat cu Tummy Tea cand a fost cazul...desi nu prea l-a durut burtica ziua 
Haideti ca ma duc totusi la treaba...revin mai pe seara. Pupici tuturor!
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....uite am dezertat si eu....deja dupa ce s-au scurs doua capitole......le-am ratat...dar lasa ca recuperez eu...
In primul rand am vazut ca a aparut cineva drag noua....Cleo...ma bucur ca ne scrii din nou si felicitari pentru printesa...e frumoasa..

Roxanica....
...noi doua am pierdut apelul...
Aelita....

Tema zilei :..toata ziua aproape ascultam muzica....eu am downloadat muzica de pe mailul comun si am facut cd-uri !
Ruxandra...poate ca are el ceva si nu poate manca....eu nu cred ca asa din senin nu mai mananca...
...si sper sa fie bine!
Fetelor care aveti melodii de pe Cd-ul "Cutiuta Muzicala"nu il puteti pune pe net???????....eu nu am de aici de unde sa-l iau....plsssss
Yagmur....
...si noi avem paturica Winnie...![]()
Chinico....
..si multumesc...
Asiza.....

Tema zilei 2 :avem un marsupiu din Austria....dar chiar nu imi place...zici ca deja e mic...si e super buna tema zilei ca astfel voi stii si eu de care sa cumpar!
Nici nu am apucat sa va scriu ca deja s-a si terminat si capitolul asta.......offfffff...si pe asta l-am pierdut....

Adina de Raluca_u 

Oana de Dianav 

Ingerasa..si au zic la fel ca si Mirona....nu ai de ce sa-ti faci griji....si Mark are mucisori tot timpul si tuseste de multe ori ba ca trage are fals...ba ca e pe spate si ii vine lapticul inapoi!
Dandusa...tu ai pus poze sa vedem marsupiul si eu nu ma pot oprii sa ma uit la mare.......ce dor imi e......nu am mai fost de 2 ani......

Aka
Andra de Saryta
Mai propun si eu o tema a zilei cu nr.3....Ce faceti de Valentine's????...
Marsupiu
V-am pupat pe toate si sper sa ne auzim mai repede...nu la capitolul urmator....![]()
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark