Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
adinazot spune:
DANDUSA,nu am reusit,ti-am trimis pm inapoi,nu pot deschide pag care mi-ai trimis-o,sa mai incerc,pup!!!
Adina si Alessia Maria
poze,ALESSIA MARIA http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/?change_count=0
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://new.photos.yahoo.com/adinazotinca/album/576460762386898595
roxanica2006 spune:
SALUTAREEEEEEEE!!!! Mi-a fost fioros de doooooor de voi, mamici si copilasi!!! Nu am avut net 2 saptamani!!! Domaneeeeeee, ce groaznic a fost!! Mi-ati lipsit atat de mult, sunt dependente de voi. Am si plans de dorul vostru. Nici nu va imaginati ce plictisitor a fost fara voi!!Poate suna patetic, da' cam asta e adevarul. Va pup pe toate de mii de ori!

Noi suntem bine, David e un copil desavarsit! e cuminte, istet, ce mai, e al meu!!! Nu am citit inca nimic, am multe de recuperat, am vazut doar pe pagina anterioara ca Asiza a intrebat de mine. Pupici Asiza, multumesc si salutari tie si lui Denis!!! Citesc tot si revin.
Ce bine e cu voi! Bine v-am regasit, dragele mele prietene!!!
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
aelita spune:
"dandusa, dia tineti bine fetele ca pun poze cu baiatu' in maiou..."
vaaai,acum vad de prietena ta. se poate salva copilasul???? ii tinem pumnii.
nu,.nu e ultima sarcina,cum s-a putut acum 29 de sapt se mai poate si acum! dar speram sa nu se ajunga la asta !
adina in mod normal se face revizie la nu stiu cat timp,asa ca daca nu vin ei,fa-ti tu un obicei si cheama-i !
doamne fereste...
dar..asa o fi sila vecini???
e un adevarat haos,inseamna..
dianocica ce frumos si grasun e David!!!
auras :deschizi yahoo. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegi albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
pt semnatura :
deschizi pozele la yahoo,sa le vezi.dai COPY sus la adresa.inchizi.mergi la forum si deschizi sa raspunzi cu un mesaj,chiar unde scrii,deasupra ai un buton cu un plic alb si sageti albastre circulare.clic si se deschide o fereastra mica,scrii in ea "poze" sau ce vrei ,"Ancuta" ... ,dai ok,se deschide alta,acolo dai PASTE si lipesti adresa pe care o copiasei de la poze,ok.
acum,tot ce ai in mesaj,dai COPY pe tot scrisul si mergi acum la PROFIL PERSONAL din stanga de la pagina forumului.acolo ai in dreapta SEMNATURA,dai PASTE in casutza aia,dai VIZUALIZARE ca sa vezi daca iti convine cum iese,si apoi dai TRIMITE.
ADINAZOT,am vazut printesa!
teutz,si eu inca tot cu protectoarele de silicon .inca nu vrea sa suga fara.
o avea ceva ?
alexandra,mai vino pe la noi!pupici lu Marc!
mormelvio antibioticul era pt tine sau pt bebe? de ce i-a dat,ca zici ca aracit putin,si nici nu afcea febra...
tot mise pare ca unii pediatri dau la orice raceala antibiotic,si gripa nu se vindeca asa..
nasul curge si trece cand isi face damblaua in vreo zece zile..nu trece de la antibiottice.
ma bucur ca Alin e cumintel!!
mirona cat a crescut Karina!!e o scumpa!
dianocica "scurt de tot una f tare de la prietena mea moooni: el:mai dar a crescut, pe cuvant a crescut.ea:pai daca nu vii acasa cu saptamanile...normal ca ti se pare ca a crescut.."

danita,s-o fi speriat de bagatul brusc in apa...
eu numai la asta ma gandesc..oare frica de apa,la unii,nu poate veni si de aici??
cleomoni,in sfarsit vad poze cu voi!poza asta e bestiala !!
vad ca Lisi a scos-o si pe dolores din ascunzis !
roxanica,bine ai revenit!
S.
dolores spune:
aelita,tu unde mi-ai umblat atata vreme?
eu v-am citit zilnic....de raspuns mai greu...si ca sa vezi ce face dependentza de forum..uite-ma la ce ora scriu pe aici...puteam scrie si mai devreme,dar david are prioritate.raportam a doua noapte in patutz si mami tot iepureshte cu ochii la el
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Mirona spune:
buna de dimineata fetelor.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nu a mai vomitat atat de brutal - doar acele mici regurgitari - cu toate astea azi voi suna pediatra - ca oricum avem nevoie de o trimitere pt eco si sa-i mai spun si ultimele masuratori. Avea aseara fata mea 5 kg fara 40 g, capsor 38, torace 39 si cm - 60. Crestem mai - nu stam pe loc - dar mai avem pana sa va ajungem
.
quote:
Originally posted by Dorsilia
Am senzatia ca te-am vazut in Dacia...nu-s sigura insa. Aveti un carucior albastru inchis chicco?
Merci de raspunsul cu enterocolita.
Noi era cele din parc. Mergem zilnic in parcul Dacia - ne-am facut si prietene acolo - cand iasa toate mamicile - suntem peste 10 carucioare.
Mai - dar cat de aproape ai fost tu de noi de ai vazut atatea detalii - gen chicco???
quote:
Originally posted by chris80
vai, ce domnisorica asortata! si ce centru de acticvitate! eu ii spun salteluta cu animalute atarnate, dar denumirea ta e mai stiintifica. lasa ca pun si eu fuguta o poza cu al nostru, care e cu albinutz, nu cu animalute, ca al vostru.
m-ai spart cu denumirea mea stiintifica.

Asa scrie pe ambalaj - centru cu 15 activitati. he he he
Inca nu am reusit sa vad centrul vostru - scriu mesajul si ma mai chinui o data.

dandusa daca pana acum am tacut malc - acum pot si eu sa fac un pas in fata.
Am obtinut de la sot doua seri pe saptamana sa pot merge si eu la fitness. Deci din martie- cand se intoarce acasa - imi reinnoiesc abonamentul la fitness si atunci sa te tii nene. Se pune???

v-am pupacit si poate mai revin - azi ploua in Timi - poate ca nu reusim sa iesim (ca eu nu pot duce carutul cu o mana pentru a avea cealalta libera pt umbrela

).
you allMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
anateo2004 spune:
buna dimineata!
dupa ce scrisesem ditamai mesajul l-am sters
.
multumim pt urari.acum suntem si noi baieti mari avem 2luni
.
aseara l-am cantari si are 6800g si 62cm,suntem voinic,asa ca la sfarsitul lunii ne vaccinam
.
tati a stat acasa si vineri,asa ca m-am simtit ca intr-un mic concediu,acum a plecat l-a servici
;cred ca in curand o sa fac si eu ca fimea- o sa ma agat de el si o sa zic cu lacrimi in ochi"tati,nu pleca,tati"
sunt mahmura si de aici,gandurile negre.fimiu are cea mai mare pauze de mancat noaptea de la 23-3,dupa care incepe la 5,la 6si20 la 7si20-asa a fost in noapte asta ca mine noapte nu se stie
si eu nu mai pot dormi pt ca ma trezeste fimea pt ca cica nu mai e noapte
sambata am fost si eu la controlul de 6sapt,cei drept am ajuns la 2luni,dar bine ca am ajuns,nu?
dorsila,eu am un marsipiu de la chicco care tine si capul,iar pe el scrie ca poti pune bb-ul de la 2luni.eu l-am pus pe seba de acum 2sapt.il plimb prin casa ca sa imi mai protejez mainile.afara nu pot iesi ca nu incape si cu costumul cosmonaut
am avut timp si m-am uitat si eu la poze cu bb-lusi,toti sunt deliciosi
hai ca m-am intins ceva,pupici
ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
Mirona spune:
fetelor - APROPOS de marsupii in care nu incap bebeii cu cotumasele de cosmonaut.
eu mi-am cumparat un jeg de marsupiu cu 150.000 lei vechi - de la galeria 1 - pt cunoscatoare
e pentru primii pasi - deci are si sprijin pt capsor si e cu capse si o siguranta de plastic. Intra si cracii mei in el - dar mai copilu cu tot cu cosmonaut.
Daca vreti - fac o poza sa stiti ce sa cautati.
Ideea e ca atat e de naspa - ca mi-e cam jena sa is cu el la plimbare - desi ar fi ideal pe vreme ploioasa - asa as avea o mana libera pt umbrela.
v-am pupat 
P.S. - pt ruxandra_sb pupici speciali si un MULTUMESC enorm pt telefon. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
doradora spune:
buna dimineata
purcelul meu de fetita a mancat ultima masa aseara la 9,iar la 12, cand era in mod normal urmatoarea, mami si tati dormeau foarte bine, asa ca `mneaei a fost trezita de abia de dimineata pe la 7 juma sa haleasca. si ca de obicei cand o trezesc eu, inghite ci noduri. doar nu era sa ma iau dupa ea! cine stie cand mai avea chef sa manance! e ciudata treaba cu programul ei, zau asa. noaptea face pauza de 12 ore, iar ziua e ca un ceas elvetian, la fiecare 3 ore urla ca e nehranita.
cleomoni, haioasa foc. sa iti traiasca!
caruselul e de la quelle, nu? ai vazut ce preturi super au la papusi si la jucarii? m-a dat pe spate papusa care are tarc, scaun de masina, rucsacel si nu mai stiu ce. de abia astept sa ii cumpar bebelinei...noi ne-am comandat covor, prosoape, set de covorase de baie, si o sa imi iau si niste oale, mi s-a cam acrit de ale mele, si am gasit prilejul. asteptam acum sa primim comanda.
dandusa nu numai ca am dat jos alea 18 kg in plus, dar am si pierdut juma de kg fata de greutatea initiala. cum o dau, nu e bine, pt ca evident hainele mele erau pt 62-64 kg, nicidecum pt 61, si deci pantalonii stau cam cu furca pe mine. am umblat dupa niste pantaloni noi, dar nu am facut mare branza, cred ca e inca bazinul dilatat.
fug acum sa mananc si eu. am bagat niste chifle la cuptor si miros tare bine
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dianocica spune:
propun tema: le puneti muzica la bbi? de care?
iesence, felicitari! ati adus o pe ramsan inapoi pe forum....
roxanica bine ca ai reparat netul...hai, mai povesteste-ne
aelita
ma bucur ca ti au placut vestile despre moooni...
dia
fata scumpa
sa nu uit: voi ati vazut ca toate avem fete mai mature de cand am nascut? cu burtici am vazut niste fetiscane...mamici...nu mai e la fel...
dandusa acum mai bag un set mic de exercitii... 
de cand a plecat mama, alex e sot si tata model...nu mi vine sa
cred...
cris alex e o scumpa...si tu arati f f bine... 
voiam sa zic o gramada dar, normal, neuronu' nu poate sa tina minte tot... revin cand imi aduc aminte
cleo o dulceata intre papusi...
forumistele
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
ruxandra_sb spune:
Cum vaz ca m-a dat Mirona de gol..
tre sa ies si eu la lumina. Sunt cam suparici si nu prea aveam chef de spovedit. Dar o s-o fac, sa-mi vars off-ul.
Am fost plecati cateva zile la munte, unde era deja Matei cu bunicii. A fost o.k si drumul (nu prea a dormit, molfaia pe suzi cu ochii inchisi) si pe-acolo. Eu n-am skiat cu toata ca as fi putut sa-l las cu mama. Nu mi-a venit. Dar ne-am plimbat o leaca prin Brasov, numai in doi.
Sunt suparata ca Grigore, de cateva zile, mananca total aiurea. De cele mai multe ori nu mai plange de foame (chiar daca ii dau la interval de 4 ore si peste) + nu pare ca ii e foame, inghite aiurea (trage de cateva ori in gol + o data sa inghita), se foieste, imi mai da si cu mana peste biberon de-i sare din gura.
Azi noapte a avut record: mancat la 11 noaptea si s-a mai trezit spre 8 dimineata.. si daca a mancat un amarat de 125 ml.
E adevarat ca am mai insistat (ii mai oferam biberonul dupa ce ragaia), dar ni s-a parut ca nu l-am stresat. Off, se pare c-am gresit! Sunt ingrozita sa nu-l fi stricat si pe-asta. Caci mult am avut de tras cu Matei... 
Stiu pe de rost teoria, sunt nemaipomenita sa dau altora sfaturi.. dar practica ma omoaraaaa.
De azi trec la masuri drastice. O sa-l las sa planga de foame, sa fiu sigura ca vrea sa manance. Tineti-mi pumnii sa rezist. Ca nimic nu ma termina mai mult decat ne-mancatul. Cred ca am dezvoltat deja o psihoza de la Matei.
Multumim frumos pt urarile de 3 luni! 
Raportam 6,2 kg.... dar au apus acele zile glorioase..
Vaz c-au aparut Roxanica si Cleo! Bravo fetelor.
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore