am renuntat la regenon si am inceput cu reductil

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna! ma intereseaza si pe mine subiectul asta.in timpul sarcinii am luat 26 de kg si dupa 2 ani, am ramas cu 8 kg.
daca puteti sa specificati si de la cate kg aveati cand ati inceput reductilul ar dfi super.pt ca cu cat ai mai multe kg cu atat dai mai repede jos.
zilele trecute am fost la coafeza mea,nu am mai recunoscut-o.i-a zis ca ia reductil si e singurul care a avut efect.merge si la sala si arata super.zicea ca nu a maiu avut 65 de kg din liceu.asa ca ma bate gandul sa incep si eu.
succes!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idda spune:

Eu am avut 75 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Preaplina spune:

Buna ziua fetelor,
Asa cum se obisnuieste am sa va anut si eu cate kg am slabit in aproape 2 luni de la administrarea reductilului.Asadar, daca in 20 06 2007 aveam 79 de kg, azi am 73 de kg.Nu am slabit brusc si mult, zic eu...doar 6 kg in doua luni Asta este, oricum voi continua tratamentul cu reductil inca o luna.
Am si xenical dar nu am curajul sa-l iau... risti sa faci pe tine, asa ca ma abtin!
De mentionat este faptul ca nu am tinut regim si nici nu am facut sport, doar am mincat mai putin.
P.S. Am cumparat de la farmacie o cutie de reductil si mi.a mai dat inca una, era promotie, poate mai este, mare afacere nu am facut.. am dat 120 pe o cutie in condutiile in care o cutie de lindaxa e vre/o 60 lei si are mai multe tablete, nu 28 ca reductilul.
Voi cate kg in cat ati slabit?
Va pup si va doresc multa sanatate.
PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns superkat spune:

Dragelor revin si eu cu informatii despre Lindaxa. Sunt la a patra pastila si nu am nici o reactie adversa. Doar nu mi-e foame. Cina mai ia in acelasi timp? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleopatra10 spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu printre cele ce vor sa slabeasca....as vrea vre 10 kg. Ma bucur ac am gasit forumul si sunt convinsa ca pot slabi doar cu reductilul acesta. Nu reusesc sa tzin o cura intocmai ca la carte, nu ca nu as avea ambitie dar stilul meu de viatza nu-mi permite sa ajung la toate orele acasa sa gatesc tot ce trebuie.
Am 1,70 si 68 de kg, deci nu sunt foarte grasutza insa vreau sa arat super bine! De maine daca ma apuc sa iau voi incerca sa mananc si mai puztin si va tzin la curent cu rezultatele!
Ma bucur ca am agsit acest forum si sper sa ne sustzinem toate!
Bafta si celorlalte si mai anuntati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am inceput sa iau si eu de 4 zile Reductil; eu nu vreau sa slabesc decat vreo 4-5 kg.
Deocamdata niciun simptom.
Mai asteptam

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleopatra10 spune:

am luat azi dimineatza prima pastila....pana acum nu mi-e foame, nici rau e ok....dar vedem in timp. De asemenea tzin si regimul Max Planck de 4 zile si la o saptamana vreau sa ma cantaresc.

sper sa mearga ca nu ma mai suport asa:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capshu spune:

Eu iau de vreo 2 sapt, am slabit 4-5 kg. Ideea e ca la mine nu are nici un efect medicamentul, am slabit pt ca am avut grija ce mananc, m-am abtinut, nu am mancat dupa 6 seara deloc, nu am mancat nimic prajit, nimic gras, uleios. Ce vad diferit fata de inainte este ca la unele mese parca ma satur un pic mai repede decat alta data. De asemeni, nici efecte adverse nu am avut, cum spuneau unele doamne pe aici, gen constipatie, ameteli, sete, transpiratie, gust amar (de fier). Nimic de genul asta. Acum am 57 kg, am pornit de la 61, acul la cantar nu se mai misca de cateva zile. Si foarte importnat este sportul. Alerg aprox 4 km pe banda o data la doua zile. Instructorul de la sala mi-a zis ca este obligatoriu sa faci efort 45 de minute pe zi (sari in sus, alergi, genoflexiuni, abdomene, fiecare ce poate) pentru un slabit sanatos.
va pup, spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleopatra10 spune:

da, si eu merg zilnic la sala, acuma dupa prima zi pot spune ca nu am avut nici eu vreun simptom nasol....in schimb nu mi-a fost foame deloc! nici macar pofta de ceva! vedem zilele ce urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by superkat

Dragelor revin si eu cu informatii despre Lindaxa. Sunt la a patra pastila si nu am nici o reactie adversa. Doar nu mi-e foame. Cina mai ia in acelasi timp? Multumesc



Am luat cam acum o luna. Foamea s-a mai diminuat, e adevarat, si parca si energie am avut mai multa. Dar de slabit...nu prea.
Pe mine m-a deranjat destul de rau senzatia de "gura uscata", asa ca am decis sa nu mai iau.

Mergi la inceput