Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aoleu, daca nu i se face parul cret ca al lui mihai, il tund cate putin in fiecare zi, pana i se increteste... sau pana i-l pune mihai pe bigudiuri, numa' sa scape copilu' de mama nebuna :))
nu cred ca il tund pana la mot, bine, inca e devreme sa pot sa-mi dau cu parerea, eric are..asa..niste urme de par...
ma surprinde ce citesc la voi, ca de la 2, 4 sapatamani le-a cazut puful... pai motanu' se prezinta cu aceeasi blanita ca la inceput, pe cuvant daca sa schimbat ceva!!! gata, s-a votat, din seara periem baiatul , macar sa stimulam cheliuta, daca altceva n-avem :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, am facut pozele cele mai frumoase...fotomodel il facem si pe el...si ai cui or fi ochii aia albastri nu stim...ca nici mami nici tati n au asa... la astea chiar va rog sa va uitati

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 3 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, am facut pozele cele mai frumoase...fotomodel il facem si pe el...si ai cui or fi ochii aia albastri nu stim...ca nici mami nici tati n au asa... la astea chiar va rog sa va uitati

Mai ,mai ,m-am indragostit de doi ochi albastrii si frumosi...,D este suuuupeeeerrrrbbb.Da,chiar ca este frumooosssfoc si chair ca o sa zapaceasca mintile fetelor...,un fotomodel in toata regula....Si scoate si el limbuta ,dar mai finut ...,bine crescut...,normal...Da ,dumneavoastra doamna...,de ce stati cu lenjeria pe afara?V-ati descheiat la pantaloni...,v-am prins...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danduso m ai speriat rau....ca mai am poze desfacuta la pantaloni... si m am si vazut cu pe-afara, in vazu' forumului...in poze e mama, si avea o bluza mai lunga pe sub pulover...of, ce sperietura...

d al meu e marait tare de vreo 3 seri. dupa masa care ar trebui sa fie ultima mai baga cate una scurta la 1 ora jumate... si tot baga manutzele in gura..ori creste iar ori sunt dintzisori...nu stiu ce sa i mai fac... n ar fi colici ca nu se chirceste, nu pare a fi burtica...doar o mare maraiala care nu trece decat cu tzitzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ai ma...,pe bune?AICI,este mami tau?Zi-i din partea mea ,ca arata suuupppeeerrr bine,daca ea arata asa...imi imaginez,fiica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

ce frumoase sint mamicile din iasi..... a bagat si luca repede un ochi sa o vada pe antonia... se pare ca degeaba l-am nascut eu la cluj, ca tot dupa iesence se uita...
dianocica, e un frumossssssssssssssssss david al tau.. si o sa vrajeasca fetele cu ochii lui superbi...
dandusa, ca de obicei esti simpatica foc.. sa stii ca vin la constanta sa ies cu voi la plimbare.. dupa ce mergem la iasi in petitz.. ca e bataie mare pe antonia acolo..
si ai dreptate... "mami" lui dianocica se tine tare bine
fug si eu sa "cant" cu luchitza care are chef de vocalize in seara asta..
asiza, pupam denis fara bube.. ma bucur ca ati scapat..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Ai ma...,pe bune?AICI,este mami tau?Zi-i din partea mea ,ca arata suuupppeeerrr bine,daca ea arata asa...imi imaginez,fiica...

bai, m-am mai uitat si eu o data la poza, am zis ca poate n-am vazut bine din prima.... hai mai dianocica, puteai sa bagi si tu, e sora mea geamana, care arata super, e fotomodel si semanam ca doua picaturi de apa..
auzi, cica mama...

POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

fetele, cine se pricepe si se ocupa cu capitolele, sa nu uitam ca exista deja capitol deschis, trebuie transformat in 12...
nu de alta da' suntem deja la pag 20... daca ne mananca si avem chef de vorbe :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

doamne, ce zi cumplita:am umblat in 7 mii de locuri, sa gasesc un oftalmolog adevarat, nu din astia care doare prescriu retete de ochelari. intr-un final am dat peste o cucoana la unul dintre sesnsblu-urile cu optica, care mi-a dat un tratament(am ditamai puroiul, care nu se sparge)si care mi-a zis ca daca nu-si vine in simturi chestia de la ochi, operatie ma cheama; dupa aia hai la dr de fam dupa concediu.ca sa nu mai zic ca am umblat in mai multe transe pe la farmacie, una pt vaccin-engerix, parca, iar cealalta dupa anticiotic ochi. dar asta a fost doar o parte, cealalte parte evident, soacra! ea vine de dimineata, asa zisese. soseste ca o floare pe la 12.30! ii zic sa iasa in parc cu bebe, nu, ca e prea gros imbracata, transpira si deci iar se imbolnaveste. ok, nu vrei sa iesi cu ea, atunci ii zic sa deschida geamul. ii pregatesc costumul+caciulita, cand ma intorc, la 4, neatinse si geamul nedeschis! il sun pe dr de fam, imi zice sa vin dupa 4, dar socrela protesteaza, ca ea nu prea vede bine pe intuneric, deci tre sa plece pe lumina de la noi. bine, asta e, ii zic, o iau pe bebelina cu mine la dr. coana mitza incepe sa urle ca nu pot sa fac asa ceva, ca o expun virozei. pai daca tu nu poti, eu alta solutie nu am. pai adu-o la mine, zice ea. (adica sa trambalez copilul de nebuna, daca tot o scoteam, o luam cu mine, nu?)si atunci mi-a picat fisa: pai daca tot o pun in masina, hai cu noi, astepti cu ea in masina, si dupa aia te las acasa la tine. ok. cum v-am zis, m-am intors la 4 fix sa le iau. si de bine ce asteptam imbracata, si-a aprins o tigara, a vorbit 10 minute la telefon, ca faceam spume, nu alta, mai fumeaza un pic, si ma anunta la 4.35 ca mai bine le las pe ele acasa! adica am stat de idioata juma de ora dupa posteriorul ei, si pe ea a durut-o exact unde va imaginati! am plecat spumegand, si imi venea sa ma iau singura la palme ca am apelat la ea. care e concluzia? nici nu a aerisit nesimtita copilul, si m-a si incurcat de nu m-am vazut. si punctele bune? a hranit-o de 3 ori. sunt franta, si stau sa ma gandesc daca intr-adevar a meritat sa o las pe bebe cu ea. ca sa nu mai vorbim in ce pozitie era alexandra mea la masa. in schimb, a spalat soacra vasele (!). cred ca incep sa o urasc, ca pe zi ce trece pune tot mai mult capac. incerc sa trec multe cu vederea, e mama lui alex, dar cel putin dupa ziua de azi imi venea sa o strangulez cu mainile mele.
in alta ordine de idei, ai revenit colicii. iar maine facem vaccinul. tare mi-e mila de mititica de ea!
gata cu vorba! merg sa imi torn iar picaturi in ochi. poate oi scapa de chirurg.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

offf, greu e si cu soacrele astea.. eu ma abtin de la comentarii, ca de cand si-a tras internet acasa (ca deh, are nepot in anglia, si nu poate sa respire daca nu-l vede in fiecare seara..), nu mare mi-ar fi mirarea s-o vad postand pe-aicea, ca m-a intrebat de vreo cateva ori care-i faza cu forumu'...
gata, am fugit, ca miorlaie motanu' si-mi atarna mihai laptopu' de gat dac-o mai lalai pe-aici
noapte buna si pupici!!!!

POZE

Mergi la inceput