Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ce sa mai...Eu o sa ma mut la Iasi sau la Constanta.
Din Craiova nu e nimeni.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,v-am vazut pozele de la intalnire,bamboooooo,ramsam,dana,raluca !!! va invidiez ca va puteti intalni !!

dianocica
ce frumosi sunteti !!!
bamboletta"cele care a-ti facut botezul cat de des o sa duceti bb-ii la impartasit ca socrosenia mea zicea ca la 2-3 sapt sa o duc pe Antonia eu i-am zis ca o duc la pasti si la craciun si a facut o fata " zi-i ca eu nu o duc deloc,decat la botez
miki imi pare rau ca treci numai prin necazuri cu copilasii.se pare ca s-au oprit operatiile la voi...of of.e usoara apendicita,da,dar e totusi operatie,si recuperarea va fi grea si pt el,plus ca are nevoie de voi sa fiti langa el.eu aveam 7 ani cand m-am operat sinumai mofturi am facut,i-am jucat ca pe sfoara cum am vrut eu haha sa ma razbun ca ma duceau la taiere.
si nu voiam sa merg dupaoperatie,ca ma durea.
sanatate multa micutilor!!! nu stiu nici eu cum sa te imparti...
as zice cu Adi...poate cel mic nu simte asa rau...nu stiu..
avdana
am vazut frumusetea de Celeste -Maria !!
alexandra multa sanatate lui Marius !!!! nu mai stati cu mama ta ?? sa te ajute cu mancarea?
sa ne spui cum a fost endoscopia.am inteles ca e cam neplacuta..
raluca are mama o fetita frumusica foc !!!! super pozele!
e frumoasa foc si are si cercelusi !! mor,ca noi nu avem !!
ce mare si grasunica e!
dianocica wow ce ochi are david in poza aia cu telefonul!!!!
ruxmax
proba 3 ti-a mers !!!am vazut frumuselul grasunelul!
ralumat "
Ieri am ramas total socata sa descopar la primaria sect 2 o doamna extrem de draguta. Am fost sa iau formularele pentru CIC, iar doamna respectiva efectiv mi-a completat cu creionul toate campurile pe care le am de completat, ca sa nu gresesc si sa fac doua drumuri"
chiar INCREDIBIL !!
ingerasa,Maya e bine cu greutatea.sunt care iau si mai mult,si ei sunt bine,grasunei,dar nu inseamna ca cine ia un pic mai putin nu e bine.nu e grasuna rau,dar nu trebuie sa fie toti la fel,nu? o saptamana ia mai putin,alta mai mult..important e ca per total sa iasa bine la socoteala.
si important e SA IA INGREUTATE,nu CAT IA.
dia
vaaaaaai,are agrafa in par !!!!! pupa mama pe ea de frumoasa !!!
dandusa"vai de voi,ce-o s-o mai alergati pe fimea ,in jurul blocului(vostru)"
angi
chiar ca are par Iulia,nugluma ! cel mai mar epar de aici! e haioasa rau poza "se pare ca lui tati iiplace sa doarma cumine" !are poze super haioase,si aia " unde e manuta sa o sug" !
a deju
"aoleu, daca nu i se face parul cret ca al lui mihai, il tund cate putin in fiecare zi, pana i se increteste... sau pana i-l pune mihai pe bigudiuri, numa' sa scape copilu' de mama nebuna :))
"
dianocica "danduso m ai speriat rau....ca mai am poze desfacuta la pantaloni... si m am si vazut cu pe-afara, in vazu' forumului...in poze e mama, si avea o bluza mai lunga pe sub pulover...of, ce sperietura...

"ati innebunit ,fetelooor!

sa stiti ca ar avea succes Dana cu poza aia cu codite,mai ,tu nu iti dai seama cat de bestiala e !!!

Sofia cuminte ?? a facut o luna si s-a facut o rrrea ,rea rea. nimic nu iimai convine,cum o muti,cum o atingi,cum o misti din pozitiile ei de regina MARAIE ca o scrofitza si da din picioare cu asa putere si din maini ca iti zboara tot.imi zboara tzatzele ,prosoapele.fratilor,ii curge laptele siroaie cand suge,pana la gat,in par,si stau blindata cu prosopele,si pun proitectoarele alea de sani ,si uite asa ma pregatesc eu si ea URLAAAAAAA ca vrea ACUM ACUM ACUM mancare,nu cand vreau eu! si ii dau suzeta sa nu mai urle,repede ma pregatesc,prosopul,siliconul,o iau pe ea,ea da deja din maini si din picioare si nu plange,doar s euita urat si MARAIE ,scoate niste sunete de cioara .si suge nitel,vaai ce draga imi e ce cuminte se face,o mangai pe cap,fata mea,minunea mea,dulceata mea, CEEEEEEE??? DUREAZA MULT?? NUUUUUUUU,intoarce capul,maraie,da din picioare,da din maini,imi sar tzatzele,silicoanele,prosopul,dau sa o sterg ca e plina de lapte,da si mai rau din maini si picioare,imi sar si ochii .o fac sa suga iar: vai,ce cumintenie de copil am !! ce scumpa e cand suge.DAR IARASI NU DUREAZA!
si tot asa....
O VAND !!

capitol nou cineva cumva ?????
il caut pe ala pe care il facusem ??

bagati aici la CAPITOL NOU .

S.

Mergi la inceput