Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
RUXMAX spune:
Multam fetelor, da' ma gindeam ca 59 de baieti ne vom bate tare pe doar 50 de fetite, nu?
Bebe al meu a luat asa: in prima luna 1000 de grame si acum in a doua cam 900( vedem noi exact vineri).
Poate nu ma credeti, dar nu depaseste 300 ml pe zi, combinat san (care inseamna cam 1/4 ) si lapte NAN 1, restul de 3/4. Deci f putin. In general maninca seara, si sunt si 8-10 ore ziua cind nici nu pune gura pe lapte, pur si simplu. E haotic tare. In schimb, tot seara are program de colici, uneori pina la 1 jumate, cite 3-4 ore de ma innebuneste, tat-su doarme de rupe si eu cu nani-nani. Sper sa treaca, s-au mai ameliorat oricum cu gripe water si debridat; sab simplex nu a dat roade si nici bonnisan.
Parutul lui e fin, satenut si pare ca se toceste, cum a zis cineva...are si o seboree pe fontanela si acum face tratament (mai ales pt alergia de pe corp si fetisoara).
Merci dianocica pt sprijin, invat eu si ticker-ul curind!!!
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
bamboletta spune:
Am pus pozele
am facut un folder in albumul comun mamici si bebei din iasi 
intalnire mamici si bebei iasi
Ramona-vrem si pozele tale ![]()

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
veronici spune:
Miltumesc Dia dar eu nu stau in Bucuresti,sunt din Constanta. O sa incerc sa caut in Constanta. Pe internet (bebelusultau) nu am gasit din asta ,sunt altfel.
veronici
mamica lui Rares Stefan
dianocica spune:
dandusa ce sa mai, ne ai sucit mintile cu coditzele crinutzei...vad ca si fetele si baieteii au innebunit... mi se pare normal...
dia vazut pozici. scumpica....foc
iesence sunteti niste dulci si aratoase tare...gata, maine facem vaccin si vineri e intalnire mare in herastrau. fetele-la apel.
ce mai zic ramsan si rares, totul bine?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 3 diana intalnire
dandusa spune:
Mamaaaa,ce frumoase sint fetele din IASI...,frumoaseeee foccc.
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
asiza spune:
Offff, n-am avut timp sa intru 2 zile...si deja am un cearsaf de citit...
Ruxmax,mersi de raspuns
...dar se pare ca bubitzele lui Denis au disparut ca prin minune...
...cred totusi ca incalzeam prea tare copilu'...
Dianocica, eu port mereu sutienul de alaptat, e singurul pe care-l suport si fara de care nu pot pur si simplu...cat despre vergeturi...sunt campioana, din pacate...arat ca naiba...
Dandusa...

...il bagati pe Denis in boala cu toate pozele si colectiile voastre de la Paris
...
...Pupam...
Adina, perfect de acord cu Dianocica in ceea ce priveste fitzele Alessiei...acuma am citi explicatia...am priceput (dar si eu te sfatuiesc sa te mai gandesti cu sucul de morcovi la varsta asta)...
Ingerasa, noi stam afara cam 2 ore cand e vreme frumoasa, mai putin daca e fff frig...
...cat despre parut...noi suntem in plina faza de naparlire
...sigur va creste altul, nu-mi fac probleme...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
dandusa spune:
ASIZA,
,ce bine ca ati scapat de bubite
...,ce ma bucur
...Sa stii ca a mea cuscra este frumoasa focccc...,las' ca vergeturile nu se vad...,doar tati le stie...
Pooopici lui Denis,ce ma bucur ca i-a sucit fimea mintile,ca sa nu mai aiba ochi si pentru alte bubuline
,ca pe aici numai fete frumoase se perinda...![]()
INGERAS,
noi de obicei stam cam 2 ore afara...
DIA,
ce fetita dragalasa...are mama...,mai,mai..![]()
ALEX ,
si noi ne gindim la tine,stiu ca nu prea ai timp sa ne scrii,dar stiu ca ne citesti tot timpul
Si noua ni s-a tocit parul si se vede ca am mai chelit...,mai ales pe parti si la ceafa...,sper sa semene cu tati la par,ca mami...,nu are cine stie ce...,podoaba...
Apropos...,ca o Tema a Zilei...,Voi veti tunde copii sau asteptati pina la mot?
Virsta
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
bamboletta spune:
Dianocica-Ramona si Rares sunt mai bine 

Dandusa-
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
bamboletta spune:
Tema zilei-eu cred ca nici la mot nu voi avea ce tunde 

dar daca avea perisor mare sigur o tundeam ![]()
Bamboletta
de
poze
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
botez Antonia
dandusa spune:
DOLORES,
ce faceti?Pe unde sinteti?Iar faci ceva buuun?![]()
FATIMA,
da-ne vesti despre printesa
Virsta
Poze Dandusa
Mamici din C-ta