Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 30
bumbita spune:
bianca pai de asta va intreb si eu pe voi. ca stiu ca mai aveti. nici eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut cu roti de cauciuc, dar intrebam si eu....
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
7 + si mami de sebastian(03.01.2006)
irinadum spune:
Diana si noi avem aproximativ acelasi meniu iar cu laptele praf la fel pana la doi ani lejer va bea junior pentru ca asa consider eu de cuviinta. Cu mierea acelasi lucru pana la un an nu pupa si cum a trecut de un an poate sa mai astepte
. Iar cat priveste mezeluirle in Franta sunt mai mult decat bune dpdv al meu care am stat suficienti ani acolo si nu in epoca de piatra si nu cumparate de la Norma.Cred ca madama noastra are mai multi ani in carca in Franat si poate sa ne spuna.Ai ANA? Baga si tu un jambon pe aici.
Mirela ma doare sufletul cand ma gandesc la tine...sper sa treaca tot si ...repede. Pupici multi.
Bianca nu te enerva ca te enervezi pe capul tau. Pai cine te pune? Fiecare spune ce crede si nimeni nu isi impune parerea. Aici se pare ca nu ai inteles cum merge treaba.
Eu personal nu sunt de acord cu aproape nimic din ce spui tu . Adica mi se pare o gandire comunista( mancarea din borcanel e mancarea femeii lenese care nu e in stare sa gateasca pt copil ei),deplasata si plus de asta total neinformata. Nu mi-o lua in nume de rau dar asa cred. Nu am aceleasi principii si nu sunt de acord cu tine.
Cred ca nu are rost sa detaliem ...pt ca nu asta e scopul.
A si nu e prima oare cand afirmi ca sunt fete care pandesc si nu scriu...te poti gandi totusi ca sunt unele fete care muncesc si seara arunca un ochi pe ce s-a scris sau poate nu vor sa scrie sau poate nu au chef si tot asa....iar dc azi aluzia era la mine ca nu am mai intrat de mult ...asta este...nici eu nu te-am intrebat de unde esti ca nu imi aduc aminte in timpul sarcinii sa fii vorbit .
Asa ca nu te mai enerva si hai sa vb de biciclete.
Bombon de unde l-ai luat mama pe Bela ala? Ia imperecheaza-l sa avem si noi pui sectanti de aia.
Fug la o tigara si per sa doarma Marian si sa mai vin.
Pupici
bumbita spune:
pai atunci giova

LUI CLAU 
sa fie sanatos, norocos, sa aiba parte numai de realizari si SA FITI IN CONTINUARE O FAMILIE SUPERFERICITA!!!!!
bumbita
bumbita spune:
si bineinteles
lui SELIN , ROXANEI SI LUI ANDREW 
SA FIE SANATOSI, NOROCOSI, FERICITI SI SA ADUCA MUUUUUULTE BUCURII PARINTILOR LOR!!!!!!!!!
bumbita
diana12 spune:
AnaS, voi cum mai stati cu bona? Mai vine pe la voi pana incepi lucrul?
Ana de France daca tot arunci un jambon la Irina, arunca si un pui afumat la mine.
N-am gasit un emoticon cu gura deschisa ca asa stau si astept.
Eu trec la lectii cu fiica-mea.
Sa aveti o noapte buna.
Biancas spune:
Giova, LA MULTI ANI PT CLAU, sa fiti sanatosi si fericit impreuna.
Irina, prefer sa nu continuam discutia.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
La multi anisori!!! frumoaselor papusele
SELIN 
ROXANA
Si scumpicului
ANDREW
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
LA MULTI ANI ROXANA 
LA MULTI ANI SELIN 
LA MULTI ANI ANDREW 
http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/1079106275flori.jpg sa fiti sanatosi, cuminti ca frumosi sunteti deja. 
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
bumbita spune:
ali ce ma bucur ca ai intrat! 

ce mai face iarina-karina?

bumbita
Biancas spune:
Noapte buna gagici.
Ali,

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006