Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca nu mai da link ca e reclama ilegala si primesti avertisment
mai bine trimite-i pe mail sau PM.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca pai am vazut si eu o gramada prin cartier la copilasi, da' nu prea imi plac ca au cauciucuri de plstic , care se zgaltaie la orice pietricica si fac si galagie.

eu as vrea una cu roti de cauciuc si cat mai spatioase in fata....deci???

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Cumpara-i un Citroen C1 si ai terminat problema.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am vazut si eu acum... Nu stiam..
Giova, noapte buna... tinem pumnii pt maine sa iasa totul bine.
Si eu ma gandeam intr-o zi daca as putea sa ii dau ghiveci pus de soacra-mea in borcan...Hm...ce ziceti???
Moni inca tot citesti??

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bumbitza, prietena mea i-a cumparat la baiat tricicleta cam ca asta cu acumulator dar tot roti de plastic are din cate am vazut. Si a fost 2.5 mil. si are manaerul foarte scurt ca trebuie sa te apleci sa o impingi, de joasa e joasa dar nu are grilaj sa nu cada.
Nu stiam ca bicicletele astea au roti de plastic..Adica nu cred...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca nu stiu ce sa zic...sa nu fie greu pt. stomacel.
Zacusta e super grea, eu am mancat o felie de paine cu zacusta si mi-au inceput arsurile. Bine Marco a luat 2-3 bucatele, dar.....Sper sa nu aibe nimic.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by anasebe

Bumbita Cumpara-i un Citroen C1 si ai terminat problema.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

cred ca i-ar sta mai bine intr-un chayenne

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 7 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Giova stiu ca grea la stomac, dar mai nou soacra-mea le fierbe ceapa inainte sa le prajeasca. Cica de la aia ar fi arsuri la stomac. Plus ca pune morcov in ea si aia ii mai din aciditate.
Mai astept pana la toamna sa mai faca o tura

Craciun 2006

Mergi la inceput

Cu discutiile astea BIO am uitat ca imi incepe filmul pr Pro...

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca as o fi. eu tot zic ca plec, dar unde...Clau mi-a adormit si vroiam sa-l la ora 12. acum ma duc, numai sa termin desertul de la Mili. Spuma de lapte cu capsuni .
asa sa-mmi fac plinul, daca nu mi-auu ajuns prafurile Herbalife.

noapte buna.

_
nunta noastra

Mergi la inceput