Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 31
monica70 spune:
GIOVA LA MULTI ANI LUI CLAU!
IN SFARSIT AM AJUNS SA CITESC TOT,VAI DE CAPUL MEU DA' NU VA MAI OPREATI 
Care intreba de Diana - doarme de la 22,a fost ok adica 75% din timp sta dupa perdele
Mai exista vreunul asa obsedat?????
Din cate ati scris m-ati ametit 
Pai cu borcanele sunt de acord ca put (mai ales alea de HIPP) si singurele cu gust cat de cat consumabile si de mine sunt alea de fructe si ala de curcan si mazare. Dar Diana papa bine si din alea ,chiar si pe ala gretoase.Si io-s oleaq comunista,in sensul ca noi cumparam borcane pentru cand nu e mancare gatita ... eu una nu ma prea strofoc,ca n-am timp si sa fie in caz ca e frigiderul gol ... Dar prefer si am preferat mancarea gatita de noi. Legume si fructe loco - romanesti si vara pe cat posibil din gradina de la socru,sau de la tzarani ... Iarna de unde apucam,asta e.
Nici eu nu i-am dat inca miere,desi nu cred sa aiba ceva de la ea.Ou ii dau rar,ca tot uit
Lapte de vaca - eu sunt contra ala praf ca am avut lacto-barul personal si daca nu eram proasta si obsedata ca de aia nu se ingrasa Diana ca bea laptele meu slab (multe mi-au sugerat chestia asta
- inclusiv mami care visa sa ii dea ea bibe
),o mai alaptam si acum 

Ca nici dupa ce i-am dat o luna lapte praf nu s-a ingrasat - ba nici nu i-a placut mai deloc - am incercat vreo 2 tipuri doar. Vad ca nici de la laptele de vaca nu se ingrasa
asa ca n-am facut mare lucru,dar macar asta ii place si are si grasime pentru creier ![]()
Apropo de mancare grea la stomac - sa vedeti ce ragaieli mai baga Diana dupa ce mananca din mancarea noastra 
Sa stiti ca eu ii dau toate cele,dar cum va ziceam eu nu gatesc nici pentru noi cu vegeta sau alte condimente - exceptand sarea si rar de tot si putin piperul. In schimb bag f.multe frunze verzi si i-am dat si Dianei frunze de patrunjel , asa mai taiate cu toporul
(mami face cu nervii cand vede,ca ea le macelareste de nu se mai vad,frate-meu e un hiper mofturos
)
Am mai vrut sa mai zic,dar nu mai stiu ce,nu mai am suflu
dimineazta la ora 6 iar trebuie sa ma scol.
Ca o concluzie ... ce aveti atat cu carnea de porc
?
Ca mie imi place mult (dar si de peste si de pui si de vita...)
Nu ma refer la copii,ci la voi ... 
Si degeaba am intrebat ingrosat de grupa sanguina ca nu mi-a raspuns nimeni (nici altadata,de mai multe ori am intrebat)
Noapte buna 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
szaboali spune:
fetelor...
Bumbita
Iarina e bine ne termina cu plimbatul ei dar e bine ...multumesc de intrebare.
Bianca ![]()

dar totusi 
![]()
merg la o pipa si revin....daca mai sunteti in zona crepusculara![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
LA MULTI ANI ROXANA,SELIN si ANDREW
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Hai ca eu stau pe scaun si ma uit si la TV...
Moni eu am vazut intrebarea dar am uitat sa raspund...
Dani are A2 ca mine si sotul meu si Sandra nu stiu (presupun ca tot A2) ca nu i-am facut niciodata testul. La Dani i-am facut intamplator la 9 luni cand i-am recontat sange sa vad cum sta cu calciul si fierul.Atunci am zis sa ii faca si grupa sanguina ..de curiozitate mai mult.
Cat despre carnea de porc e foarte gustoasa, si noi o mancam dar lui Dani inca nu vreau sa ii dau. Cica nu e sanatoase, are grasimi...bla bla..
La cata carne mancam noi zilnic...o sa aibe timp sa bage tot carne.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Mai da' s-a culcat Bebeianfeb![]()
Hai sa vadeti ce ii place la Iarina in brate la soacra
http://www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070204&ctime=143028
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
irinadum spune:
La multi ani si de la noi pt Roxana , Selin si Andrew dar si pt bebelusul mai mare CLAUDIU!
Moni eu nus tiu grupa lui gogo , pe a mea am uitat-o iar la Marian stiu doar ca are rh negativ...deci ai primit raspuns
.
szaboali spune:
Monica Iarina are ca si mine O1 pozitiv iar Mitica A2

la frumusica Dia.
Bumbita
eu chiar ma gandeam la numele de Karina dar la prima sarcina
acum la Iarina nu am mai vrut...imi place tare mult numele Karina .
ali
T_Ioana spune:
Moni, din nefericire pt noi Razvan are 01 pozitiv.....zic din nefericire ca eu am A2 si Cristi B3 deci nu suntem donatori compatibili
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Biancas spune:
Ali, si tu ai treaba cu soacra???
Dani o iubeste mai mult pe soacra-mea decat pe maica-mea si Sandra la fel...te si cred...femeie de 1.75 la 55 ani sa se puna in 4 labe si sa faca didi, sa mearga calu, sa il plimbe in brate prin casa, sa stea in fund pe jos cate 2 ore.. sa se joace cu jucariile si mingile..
. Deci asha soarca am eu
, sa le faca toate pofetele...ce mai cand venea Sandra acasa de la ei credea ca e in iad ca acolo e paradisul
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
IRINO cum draq sa nu iti stii grupa sanguina???????
BIANCA A2 cica e de vegetarian,adica asa ar trebui sa fiti ca sa fiti sanatosi,daca ne luam dupa teoriile alea.
La O1 a mea cica tre sa fiu carnivora si fainoasele ma ingrasa doar -asta e adevrat - in luna 8-9 am bagat biscuiti,prajituri,placinte et. cat pentru un cincinal si m-am ingrasat pana la urma.Acum nu mi se mai cere ... doar ciocolata 
Gata am plect la nani ... de data asta
MONI
de