Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
toanca spune:
Giova, nu ne-ai bagat bagat in sperieti, cel putin nu pe mine...eu i-am dat sa guste bere..., din mancarea noastra, catofi prajiti de la MC, gogoasa de cumparat, biscuiti...etc
Porc nici eu nu intentionez sa-i dau macar pana la 2 ani.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
dana_ene spune:
Si noi ne-am intors de-afara.
I-am cumparat Roxanei cate ceva de imbracat, asa... pentru maine.
O-hoooo, pai cate nu i-am dat si eu sa guste fetei. E tare pofticioasa, asa ca i-am dat si eu destule sa guste !
In privinta carnii de porc sunt mai restrictiva. Adica nici Oanei nu i-am dat decat mai tarziu, insa mai mult in preparate. Ea are acum 3 ani si jumatate, dar nu mananca decat ceva salam (care mai contine carne de porc sau in amestecul din sarmale).
Eu pana la 3 ani nu i-am facut decat sarmalutze si ardei umpluti cu carne de pui sau de vita.
Abia acum ii dau vita + porc.
Asta fiindca nu mi se pare sanatoasa nici pentru noi, daramite pentru ficatul lor.
Cosmi, am vazut si eu pozele lui Stef. E mare si frumos foc!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am fost la o formare si nu am mai avut timp sa intru. Da' tare mi-ati lipsit. Nu prea stiu ce ati scris, sper sa recuperez azi cate ceva.
Noi ne pregatim de cresa, maine avem intalnire si vizitam cresa. Am niste super emotii!!!!! Of, ce repede cresc!
cosmi1975 spune:
fetelor stati as descopere MC si as faca ca toate alea ca nu i dati si mai vb ....uan de ce iti propui si alta ce reusesti ...si eu ptr bibi nu vroaim MC dar lat a mancat acolo tb sa ne dea aia o masa intr un restaurant
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
dana_ene spune:
Cosmi, ai perfecta dreptate.
Cand Oana era micutza eram super stresata la tot. Doream sa o cresc perfect, ca la carte. Si eram foarte multumita de mine.
Nu concepeam sa faca anumite chestii (chiar si de genul Mc'Donalds). Apoi... pe parcurs mi-am dat seama ca au fost multe concesii pe care le-am facut, multe abateri de la strictetea regulilor pe care mi le impusesem la inceput. Dar asta nu inseamna ca nu sunt multumita de cum am crescut-o pe Oana pana acum. Insa teoria e una... iar practica... cu totul altceva.
Mai ales atunci cand intra in scena personalitatea lor, a copiilor.
La Roxanica n-am mai fost la fel de stricta pentru ca am avut experienta Oanei si mi-am dat seama ca pot face si niste mici abateri de la reguli inca de la inceput. Si e bine si asa.
Continui sa spun ca fiecare mama are capacitatea extraordinara de a-si da seama exact cum este mai bine sa-si creasca puiul si poate sa discearna exact ce trebuie sau daca trebuie sa aplice ceva din informatiile pe care le primeste.
Giova spune:
Acina am inteles si sunt de acord cu tine, insa nu-i putem tine intr-un glob de sticla in permanenta. Si daca ii dau sa guste de la mc sau cioco, asta nu inseamnaca asta mananca el toata ziua.
Copilul e dornic sa incerce cat mai multe si imi convine, caci sper sa nu devina un mofturos la mancare ca ma-sa .
Dana, Cosmi, Toanca .
Anda bine ai revenit [pe meleguri virtuale. ce mai face mark?
Marco mi-a papat supica cu o galusca, felul 2 si o branzica dintr-aia ce a cumparat Bianca. I-am luat si eu azi, ce buna e .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
acina spune:
Dupa cum ziceam fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul lui.
In nici un caz nu se pune problema unui glob de sticla.Nu il tii sub un glob de sticla daca nu ii dai sa guste cola sau cartofi prajiti de la mc .Eu doar v-am spus parerea mea in legatura cu ceea ce mananca bebeii .Si nu a fost un ton impus.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
dana_ene spune:
Acina nu cred ca cineva se supara.
E foarte bine ca ai niste principii si le respecti. Din partea mea ai toate laudele. Tocmai spuneam ca asa am fost si eu la Oana, primul copil. Si mi s-a parut ok asa.
Dar principiile celorlalte fete sunt altele si este la fel de bine.
E minunat ca putem acumula multe informatii si ca noi suntem acelea care decidem cum este mai bine sa ne cxrestem copilasii.
Of, mai fetelor. Ia sa vedeti ce perioade urmeaza...
Celelalte mamici care au copii mai mari pot sa confirme.
Pe la 2 ani apar mari probleme de personalitate.
Ca sa nu mai vorbesc despre crizele si obrazniciile de la 3 ani (noi suntem in plina perioada ).
Va asigur ca pot fi lucruri muuuult mai profunde pe care le putem discuta intre noi decat ce alimentatie le dam.
Si sper sa ne fim de real ajutor si atunci cand ne vom plange una celorlalte despre comportamentele celor mici. Care - va asigur! - nu au de-a face cu educatia. Sau, ma rog, incercam sa le educam ca sa nu devieze, dar toti copiii trec prin asemenea perioade.
acina spune:
Luati din partea mea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93883
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii