Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
cosmi1975 spune:
DANA nu te speria iubit o e nik asta la 3 ani stai sa vezi la 9.....BIANCAS ia zii fete tu....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Ingrid S spune:
M-am intors!
LA MULTI ANI IOANA, CARLA-MARIA SI FILIP!!
A fost pediatra sa-i faca vaccinul, am intrebat-o de lapte, insista sa-i dau de 1,8 si daca ii trebuie grasimi pt creier sa-i dau peste. I-am spus ca nu-i place...pai ce sa fac cu ea? In fine..
Peste o luna ii facem ROR-ul...deci alta distractie. A urlat cat cuprinde, dar s-a calmat cand le-a vazut plecate.
Ce sa va mai zic: sa ma iertati daca o sa intru din an in pasti, dar e culmea-culmilor copilul meu si cand zic asta, asa e. Vrea in brate mereu, plange daca nu-i dau ceva, deci continua cu un comportament de-a dreptul bestial. Si cum eu sunt incapatanata, nu-i fac pe plac, n-am de gand sa cedez la toate aiurelile ei. Ca sa nu mai zic de trantitul pe jos, acolo o las si se calmeaza. Of, imi mananaca nervii zilnic, cand doarme sudez tigarle sa fiu pregatita pt urmatoarea tura de stat cu ea.
De jucat nu ne prea jucam, cu mingea mai mult si tot cartile raman preocuparea ei de baza, non-stop le rasfoieste, asta cand nu misuna prin casa dupa obiecte interzise. Sau le pune in leagan si le leagana...
Mirela, am impresia ca cea mai grea situatie o ai tu, imi pare rau de Dani .
Va las acum, a inceput sa planga ca n-am lasat-o la dulapuri..dar sunt o dura..
Nu mai raspund la restul fetelor, ma intelegeti voi, va pe toate, sanatate va doresc si voua si copilasilor vostri!
Ingrid S si Diana
dana_ene spune:
Acina , exact ce ne trebuia, multumesc!
Cosmi, exact. La asta m-am gandit si eu.
Ingrid, of, mititica. Sa ii treaca repede, cu bine.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
irinadum spune:
Dana pai la 3 ani? Pai eu credea ca de pe acum incepe...pai dc spun aici ce tampenii face bibilica asta ...nu vreau sa ma gabdesc la 3 ani ce face...dc acum fura din gunoi te miri ce borcanas si linge de zor la el sau deschide cd wr si toarna suc in el sau baga tot ce prinde in wc sau ieri de ex mi-a bagat mobilul la gunoi ...noroc ca a sunat cineva si iti dai seama soc.....ca sa nu mai spun de personalitate de aia de trib ...adica "nu" este echivalent cu "hai mai tare ca e amuzant".
Gata am plecat afara ca e soare deci fugim in parc... sa vad pe cine mai plesneste sau ce mai distruge( March stie ce specimen e)
irinadum spune:
Ingrid am uitat sa te intreb ce vaccin ai facut? Adica cum se cheama.
Bag de seama ca Diana e un fel de fiimiu.
dana_ene spune:
Irina, da, da.
Stiu... Pai ce crezi ca eu n-am gasit-o mai ieri pe Roxana scormonind in cosul de gunoi? Si tocmai ce aruncase Cosmin acolo scrumiera.
Iar adineauri tocmai ce i-a facut fasii-fasioare o carticica de povesti Oanei .
Dar ... mai incolo... e si mai si, te asigur!
Giova spune:
Acina foarte fain videoclipul.
Irina ca vorbeai de gunoi...acolo l-am gasit pe marco acum . am uitat sa inchid usa la bucatarie, ca de obicei asa o tin.
Personalitate: aoleu, daca nu-i dau ceva se arunca in fund. pai de acum? de la 1 an? Sper sa-i scot cat mai repede fitele din cap.
Bianca, dana, Cosmi voi aveti fetite, noi cu baietii....alte griji.
Cosmi, Bianca voi aveti si baiati, asa ca poti face diferenta.
Ingrid sper sa nu faca pitica febra, si sa se cuminteasca.
of doamne, sunt de comedie copii astia.
Intrebare:
De unde cumpar galetusa cu chestii pt. nisip, acum iarna?
In parc fiu-mio le-a furat la toti, si mai ii si dadea unei fetite mai mici sa manance nisip cu lopatica .
Fug la tv.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
dana_ene spune:
Giova, teoretic ar trebui sa gasesti la magazinele de jucarii. Poate le-au ramas de asta-vara. Sau poate la tarabele cu jucarii. Noi avem asa ceva in piete.
Daca stateai aproape de mine iti dadeam eu, fiindca am vreo 5 seturi .
andiaroro spune:
Eu procedez ca Acina si Cristina (dupa cum am mai spus-o deja) si atata timp cat o sa pot "eu" sa fac regulile in legatura cu ceea ce mananca nu am de gand sa le incalc.inca pot fi pacaliti si uita imediat daca le distragi atentia ca nu le-ai dat sa guste nu stiu ce chestie, asa ca profit din plin de asta......"culmea" e ca mancarea de la cresa e in comun acord cu regulile mele. Stiu f clar, pe pielea mea, ce inseamna alergia la lapte si un milion de alte probleme din ac gama, asa ca o sa fac tot ceea ce pot sa il hranesc sanatos. ca sa nu mai vb ca pe taica-su tocmai la trimis generalistul sa-si faca iar testele alergologice. nu sunt absurda si stiu ca in curand va gusta de la alti copii de la mcd sau poate va merge chiar cu noi in cine stie ce context, dar cat e simplu de evitat de ce sa nu o fac....
imi era frica sa introduc oul si cand am vb cu dir de la cresa m-am linistit complet: la ei e interzis pana la un an-pentru ca prezinta un risc mare. asa ca alex nu a mancat ou pana acum.
asta nu inseamna ca nu va inteleg si e clar ca noi ne incadram la categoria cazuri speciale: cu 2 parinti alergici mostenirea genetica e .......adevarul e ca ea sa greu sa rezisti la privirea aia adanc rugatoare! normal ca o gura nu are cum sa-i faca rau, dar mie imi e teama si sa nu-i deschida apetitul...........si daca, Doamne fereste, va avea o alergie la ceva macar sa fiu impacata cu gandu ca e aia mostenita, nu una dobandita din cauza ca am cedat eu unei priviri insistente- vb din punctul meu de vedere
ana si alexandre (17.02.2006)