Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

EU personal nu ii dau lui Andrei prajeli, sare, zahar,ciocolata fie ea si kinder, DANONE, fainoase,pop corn,porc, albus , ciorba de la noi ( ca are delikat si sare ), carne tocata (sarmale sau perisoare sau chiftele)
LApte formula pentru ca il accepta f bine si recunosc ca nici cu laptele de vaca nu sunt de acord.
Nu consider ca este vreo regula bebeliceasca de alimentatie dar chiar vreau sa manance sanatos.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu eram alergica doar la capsuni,adica mai aveam bubite d-alea la fel si fratelo,dar doar in copilarie.In rest sunt alergica la stres si asta mai nou ,parca de cand ma strofocam sa raman gravi si nu iesea m-a apucat si nu imi mai trece! Cum e o perioada hiper extra stresanta cum hop niste pete pe gat,care dispar singure pe urma
Ghitza nu pare alergic la nimic ... are grupa sanguina B2 cica mai rezistenta fizic. A mea si a Dianei O1 e cea mai rezistenta psihic in schimb si cam dominatoare,luptatoare,optimista etc.
Ce grupa sanguina au bebeii vostrii si voi?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Repede sa zic si eu ca nu ii dau carne d eporc si nici nu am de gand prea curand. Insa i-am dat sa guste din o sarma sau popcorn sau cola...si cand zic sa guste e sa guste adica nu i-am pregatit un castronoi.Nici prea sensibilicos nu vreau sa fie dar nici sa sar calul nu vreau ca o avea timp la viata lui sa se umfle de sarmale caltabosi si alte minuni.
Fug ca urla mama sa vin la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cosmi, de acord cu tine, intr-adevar alergiile sunt pe termen lung dar nu musai toata viata si eu cred ca unele se si trateaza. Ce a patit David a fost o exceptie dar in principiu nu se da albus de ou sub 1 an pentru ca riscul sa dezvolte alergii la albus e mult mai mare decat la 1 an jumate de ex, probabil ca organismul e mai "calit" ca sa zic as. Eu stiu ca daca se dezvolta alergii la albus de ou e foarte grav datorita faptului ca vaccinurile au, in marea majoritate, albus de ou.......sau asa ceva..........astept combatanti

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ACINA de acord si cu tine dar tu crezi ca i sanatos ceva?eu ma indoiesc adica ...tot ce cresti in gradina sub ochii si ingrijirea ta ca despre ce i pe piata nu prea ,cu morcovii astia de juma de metru si cu dovlecei turcesti numai sanatate nu i
Eu nu i am dat decat ce scrie la carte dar asta nu inseamna ca i sanatos ...iar fetitei i am dat ce era pe atunci dar asta nu inseamana nesanatos

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

ultimile 5 poze sunt cele mai recente ptr cine vrea sa l vada pe stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de-afara, ne pregatim sa papam. Ce? Supica si pui cu legume si cartof dulce( de ieri).

Vad ca tot de papa spiridusilor se vorbeste.
Eu i-am dat sa guste:
cola, cafea,sarma, ciorba de fasole su ciolan afumat. Si cred ca v-am bagat in sperieti pe toate. dar zic si eu ca si Irina, a gustat in sensul ca aluat 2- 3 lingurite. Cafea a baut o picatura, cola o gurita din pahar. Copilul meu e pofticios si n-am ce face. Urla daca nu-i dau si n-am de gand sa-l fac un isteric sa dea din maini si din picioare.
Daca nu a avut nimic e ok. Nici eu nu-i dau carne de porc, pana mai incolo, dar nu vad de ce nu ar gusta din mancarea noastra, mai ales ca nu gatesc gras sau cu prajeli.
Si cartofii prajiti de la KFC/ MC Donald's sunt preferatii lui.
Irino i-ai dat lui mario, ca si asa noi toata sarcina i-am hranit cu dintr-astea . si uite ce copii avem .
Silvi cand pleci la Jean? Il iei si pe Alain?
Astery prima data am crezut si eu ca esti , dar nu prea intelegeam.
Dana spor la cumparaturi.
Cosmi l-am vazut pe Stefan, ce mare si frumos e!@!!
Moni e fain ca se mai anima si la noi sobectu'. Se vede ca a intrat Irina

Gata fug sa-i incalzesc mancarica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si am uitat carnatul. ii place la nebunie sa suga pe el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

GIOVA sarut mana da ai dreptate e mare stefan si daca tot povesteai de tigare care a papat o marco acelasi lucru l a facut stef in dim asta numai ca a scuipat tutunul bag seama ca nu i a placut dar peste vreo 17 ani mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Poate spuneti ca sunt dusa rau dar eu cred ca sanatatea copilului este influientata de ceea ce mananca acesta , deci depinde de noi ca noi suntem cei care decidem pt ei.Si asta se va vedea cand ei vor creste nu acum.In timp se capata niste deprinderi proaste si anume sa manance copilul de la fast food sau ciocolata, snacks-uri, chips-uri fara probleme ca asa a vazut acasa sau cand a mancat nimeni nu i-a zis ca nu e bine sau nu are voie.
hai pupicei.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput