Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dako spune:

andruzza - presupun ca despre asa zisa normalitate a tusei, doar un doctor ti'ar spune. dar, pentru ameliorarea ei, recomand ceai de ceapa... desi are un gust execrabil am reusit, de cateva ori, sa ii pacalesc pe pamatufii mei sa inghita cate o lingurta..2..etc. ce'i drept e f. bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
Andruzza
Ceaiul de ceapa il recomand ca fiind bun:fierbi 4 cepe in coaja
cu 4 nuci pina scade apa la jumatate din cantitate si indulcesti cu miere de albine. Daca nu se odihneste bine noaptea 2,5 ml de Ketof inainte de somn.
Si nu e normal sa tuseasca noaptea, as spune eu! Insista cu antitusive, al meu reactioneaza bine la Robitussin (este pentru tuse uscata si pt tuse productiva). Sau Biseptol,dar nu se asociaza cu antibiotic fiind o sulfamida.
Astazi e prima zi de gradinita pentru David si astept sa vad cum va decurge ziua de astazi.

pa paa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Uf, ce zi ploioasa azi la noi, iti vine sa te ascunzi intr-un coltz ca sa nu te vada nimeni si sa dormitezi! E chiar deprimanta vremea asta.
Tati e in delefatie asha ca am fost de servciu la plasat copilul la socrela, spre fericirea lui Raducu care a ales deja ca-i place mai mult masina mea! (sau poate cum conduc eu).
Sunt in continuare la germana incepatori, ieri il intrebam cum face vaca si ei el de colo: cau?

ceai de ceapa am incercat si eu anul trecut in primavara cand Radu tusea de mama focului. Atunci a tusit 2 saptamani cu toate siropurile mele , in final nu stiu daca a trecut ca era timpul sau de la vre-un leac de-al meu

rrox, cum sunteti? Cum e Ioana? Mai face febra?

crisa-77, eu inteleg ca te apuca disperarea cateodata, nu stiu cum sa te incurajez, dar TU esti f importanta pt puiul tau , asha ca TREBUIE sa ramai puternica!

Va pup si ma reapuc de treaba !

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Dako, cenia, ligia, thx!
Nu bea nici un fel de ceai, dar sa-i mai dau si ceai de ceapa. Azi noapte si azi pana acum n-a mai tusit. Nu princep deloc ce manifestare e asta, o zi tuseste, una nu.
cenia, Rares nu e pe antibiotic, dar nici alte medicamente nu-i bag, dr. spune ca-i normala tusea, ca doar ii viroza.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Crisa - multa sanatate puiului! Sper ca sunteti bine acum, iti inteleg ingrijorarea!

Uff, tare multi pui bolnavi, multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andruzza, poti incerca pentru tuse urmatorul remediu naturist: intr-o ridiche neagra, tai un capacel, scobesti cu lingurita ca sa scoti un pic de miez, apoi pui o lingurita de miere si pui capacul la loc. In cateva ore se strange un suc si ii dai o lingurita sau chiar o lingura, dupa cum se aduna sucul. Apoi nu-i mai dai sa manance ceva vreme. Scobesti din nou in ridiche si mai pui o lingurita de miere ca sa se adune din nou sucul pentru tura urmatoare. Eu ii dadeam dimineata dupa micul dejun si apoi inainte de somnul de dupa amiaza si cel de seara. Se spune ca este foarte bun (nu si la gust). Ma gandesc ca poate-l convingi mai usor sa-i dai o lingurita de suc daca nu vrea sa bea ditamai canita de ceai.

Rrox, chiar asa, cum e Ioana ? Sper ca jobul te retine sa ne mai dai raportul si nu simptomele Ioanei.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danuta, thx! I-am dat ridiche asa cum spui tu din primele zile, am citit tot pe forum ca nu stiam. Deocamdata nu mai tuseste. Sunt un pic dezorientata ca n-am termen de comparatie. La urmatoarea viroza o sa fiu cu temele facute.

roxx, chiar asa, ce faceti? cum e Ioana?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

"La multi ani !" pt ziua de azi

Multa sanatate piticilor bolnaviori.

Fetelor,mai au puiutzii febra?

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uff... da Danuta jobul ma retine si Ioana si Mariuca tot asa Multumim de intrebare si tie si Andruzzei si Ligiei
Ioana nu a mai facut febra dupa cele doua zile infioratoare. A incetat exact de luni dimineata cand planuisem s-o duc la analize sa vad daca e cazul sa-i dau vreun antibiotic si sa ma dumiresc de unde atata febra. Luni a fost doar putin ragusita si marti la fel. Nu am mai intepat-o, gandindu-ma eu ca nu e bacteriana nebunia ca altfel nu inceta febra. (sau daca a fost a reusit cumva s-o dovedeasca). De ieri insa ii curge nasul ca robinetul, tuseste (nu profund, are mucozitati in gat) si e tot putin ragusita. In plus se vede in sfarsit un canin imediat sub gingie si altul i-a umflat zdravan gingia. Pe scurt e un copilas cam chinuit si face greva foamei. Ar bea numai apa toata ziua... Astept sa treaca, macar cu mucii stiu sa ma descurc

Crisa multa sanatate lui Andrei! Nu te mai gandi la viroze d-lea inspaimantatoare, copiii tot racesc si tot fac febra la urma urmei. O sa treaca, va tin pumnii sa treaca repede

Andruzza e destul de "normal" sa ramana cu tuse, chiar doua, trei saptamani. Trebuie sa urmaresti sa nu coboare tusea, sa inceapa sa sune profund si magareste, adica sa faca bronsita. Altfel ar trebui sa treaca. Siropurile de tuse, dupa parerea mea, sunt cam frectie la picior de lemn. Am citit un studiu facut cu cateva zeci de astfel de siropuri si nu a fost nici o diferenta fata de grupul placebo folosit. E doar efectul psihologic asupra parintilor, inebuniti sa-i dea ceva copilului pentru fiecare simptom in parte, aceeasi psihologie ca in cazul antibioticelor date standard la viroze. Tratamentele naturiste care calmeaza tusea cred ca-s mai bune. Sanatate si tie si lui Rares

Alessia ce faci? Pai ai net acum, mai zi-ne cate ceva.

tuturor!
Scuze, zilele astea am citit tot in fuga si probabil ca am uitat sa zic cate ceva din ce vroiam sa zic...revin cand prind putin timp liber. Multa sanatate tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,ma bucur ca am avut totusi dreptate si nu era bacteriana,era virotica...
Sanatate tuturor incercatilor.
Noi suntem bine,ocupati dar sanatosi;de 4 zile iar nu doarme intre 1-2 noaptea.suntem zombilici.
Azi am avut o cina romantica la pranzcu"Valentinul"meu la un restaurant chic,cadouri,pupici,ma bucur ca am marcat cumva momentul.
va doresc tot binele!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput