Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox, Mamacita, ma bucur ca sunteti OK, si doar un pic mai chinuite de prichindei. Rrox, nici mie nu mi se pare ca siropurile de tuse ti-ar lua tusea cu mana, dar totusi au un efect calmant asupra gatului iritat de tuse.

Raportez si eu un Valentine's day cu o vizita la dr. Bebe mic este OK, are deja 2 kg, cica stau bine si la capitolul kg (desi am deja 15 in plus). Mie mi se pare mult, la Mihai pusesem pana la sfarsit 12,5. Bebe misca destul de mult, mai ales cand il aude pe Mihai. Nu prea mai are loc in burtica, statea cu genunchii la gura si cu manutele isi acoperea fata, asa ca n-am reusit sa vedem decat jumate de fata. S-a intors deja pe pozitie de atac, o sa stabilim la urmatorul control si data cezarienei. M-a programat peste o luna abia si tare cred ca va fi si ultima vizita inainte de ziua Z. Asa ca abia aseara am realizat ca mai am chiar un pic de tot. Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Si n-am cumparat decat o salopeta si 2 body-uri.
La job inca mai merg, am dat deadline 1 martie (desi cred ca as mai sta inca 2 saptmani), dar vreau sa-mi dea pe cineva sa predau totul asa cum imi place mie, nu in bataie de joc.

La noi acum e deja primavara, un soare superb, cum ies afara mi se face un chef nebun sa imping iarasi caruciorul in parc, sa citesc o carte pe-o banca in timp ce puiutul o sa doarma. Parca m-am schimbat complet in ultima saptamana cand nu vedeam decat greul primelor luni de mamica plus grijile vis a vis de impartirea mea intre doi puiuti (impartire fizica si sufleteasca). Cred ca soarele e de vina, asa ca va trimit si voua cateva raze de soare, sa va bucurati de primavara timisoreana.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

quote:
Originally posted by mamacita

rrox,ma bucur ca am avut totusi dreptate si nu era bacteriana,era virotica...
Sanatate tuturor incercatilor.
Noi suntem bine,ocupati dar sanatosi;de 4 zile iar nu doarme intre 1-2 noaptea.suntem zombilici.
Azi am avut o cina romantica la pranzcu"Valentinul"meu la un restaurant chic,cadouri,pupici,ma bucur ca am marcat cumva momentul.
va doresc tot binele!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

!

Mergi la inceput

Danuta - vezi cum se schimba sentimentele astea materne?! 2 kg?!! super ! O sa fie voinicel!

Fetelor -azi am fost la un interviu pe un post de director agentie asigurari viata. Se pare ca le-am placut, urmeaza al 2-lea interviu de selectie. Problema e ca eu insami nu-s convinsa de aceste asigurari, nu stiu cate de aici au asigurari de viata. Desi sunt utile, romanul e reticent la asa ceva.
Si nu stiu ce le voi spune marti. Stres va fi cat casa, pot fi venituri mari, e clar, dar parca mi-e frica. Plus ca am promis dincolo, unde-i mai aproape de sufletul meu (cand te gandesti ca domeniul IT a fost prima mea dragoste...)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hi!

Mai aparem si noi once in a while

Rrox multi din partea noastra Ioanei ca sa se faca bine.

Danuta super,ce a crescut bb mi.parac imi si amintesc momentul cand ne-ai spus ca esti din nou insarcinata si iata ca se apropie cu pasi repezi nastere

Coco mult succes!Eu zic ca nu ar trebui sa iti fie teama si sa ai in minte avantajele asigurarilor de viata.Si oricum o ag de asigurari nu se ocupa numai cu asigurari de viata.La noi,la contractele de credit se plateste o asigurare de viata si suna nasol,dar mostenitorii beneficiaza de ea si "se bucura" daca pot spune asa,ca altfel trebuie sa platesca creditul.'

Noi suntem bine,nimic nou la fel de nebune si de manacios si cam atat

Multi la mamici si pititci

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Pai cand n-ai avut tu dreptate?

Coco noi avem asigurari de viata. Cand am auzit prima data de ele mi-au sunat tare nasol, ce, imi cobesc moartea acuma?!? Dar dupa ceva vreme mi-a sunat totusi clopotelul ca sunt o treaba foarte buna. In primul rand iti asiguri cumva financiar copii daca patesti ceva (inclusiv daca ajungi in incapacitate de munca, nu doar daca mori - evenimente care ti se pot intampla si cu si fara asigurare, asta e). In al doilea rand sunt o modalitate de a avea o pensie privata. Cel putin ale noastre, cand facem 60 ani incepem sa consumam banii. Putem opta pentru pensie viagera sau ridicarea banetului cu totul odata. Banetul fiind simtitor mai mult decat cel cotizat fiindca compania de asigurari a facut investitii.
Cat despre ca job iti alegi, eu te indemn sa-l alegi pe cel care iti place, fiindca e extraordinar de important sa-ti placa ce faci... macar la inceput
si iti tin pumnii.

Pisi Intoarcem pupicii Si nu mai fii asa zgarcita cu mesajele

Danuta Crestere placuta lui bebe2 in continuare!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox, Pisi, multumesc de urari.
Mihai e asa un dragalas. Dimineata cand ma vede ca ma dau cu crema pe burtica si pe picioare, vine si el sa ma dea cu crema. Asa-mi place cum isi plimba manuta pe burtica mea. Aseara, aveam pardesiul pe mine, si incepe Mihai sa ma descheie si sa ridice pardesiul; il intreb ce cauta si-mi raspunde senin "bebelele". Seara la culcare, stinge lumina, imi da un pusi mie si unul sau mai multi la burtica dupa care face cu manuta in dreptul buricului si spune "Tai-tai bebelele". Daca-l vede pe taica-su ca mangaie burtica sau ii vorbeste burticii, imediat vine si el sa faca acelasi lucru.

Abia astept sa vad cum va decurge prima intalnire.
Poate fetele care au deja 2 copilasi pot sa-mi impartaseasca din povestile lor.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Rrox- asa e! Imi doresc sa fac ceva mai pe sufletul meu. Partea cu asigurari de viata nu ma carcterizeaza. In plus, nu exista un salariu fix, cat de mic, totul e comision din vanzari , cartea de munca nu o ai la ei, ceea ce nu mi se pare tocmai ok. Si m-am saturat de stres. Am acceptat pe marketing, mi se pare o chestie mai apropiata sufletului eu. Pacat ca sunt bani putini, dar se mai negociaza, pp, niic nu sunt o meseriasa in ale masinilor .

Vlad recunoaste cifrele '3' si '5'. E din ce in ce mai mortal. Mai rau e ca e f.legat de mine, azi dupa-amiaza cand s-a trezit, desi cu tati langa el, urla 'mamiii'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

salut fete dragi,
vad ca nu se mai scrie pe aici in ritmul de pe vremuri, se vede ca ati revenit multe la viata sociala ( de care si mie mi-e dor uneori:)..
Oml am incercat sa te sun dar nu te-am gasit; mai incercsper ca sinteti bine cu totii

danuta Tfelicitari de bebe! chiar ma intereseaza si pe mine ce scriu fetele cu bebe mic , cum a fost el primit de copilul mai mare,ca cu Nathan nu am avut probleme de adaptare si acceptare deloc, era tare incintat de Gabriel !( e drept ca avea si 3 ani si 8 luni se puteam sa ma inteleg f. bine cu el) insa il vad acum pe Gabriel , poate simte el ceva ca se apropie data nasterii, dar se agatza de mine ca un bebelas, vine si se smiorcaie din orice la mine in brate, si ma gindesc cum o sa fac fatza si la bebele cel mic :) asa de felul lui e tare iubitor si linsitit, atita doar ca il vad inca micutz :)
adseanamulta sanatate! am citit dincolo ca sinteti bolnavioare, bine macar ca nu trebuie sa stati in spital

eu m-am racit din nou, dar sint pe trecute ( sper) mai am vreo 2 saptmaini si ceva pina la termen, am emotii cu nasterea, dar in aceasi timp abia astept sa il vad la fatza pe dulcicul mic. inainte sa il nasc pe gabriel eram tare - nici nu stiu ce cuvint sa folosesc :)- ingrijorata? nelinistita? gindindu-ma ca nu il voi putea iubi ca pe primul, ca Nathan ocupa toata inima mea si nu mai era loc pentru inca un altul..acum zimbesc cind imi amintesc cum gindeam..si cind colo, m-am indragostit de el la prima privire!si apoi eram de nedezlipit!

rroxma bucur ca v-a trecut raceala!
crista 77, multa sanatate si voua va dorim!

Dariaev voi cum mai sinteti? ma uimeste brien cite stie ! e un mic geniu!!
va imbratisez cu drag, si va doresc noapte buna!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata fetelor!

Am reusit sa mai intru si eu pe la voi. Suntem ok, deocamdata fetitele nu au contactat niciun virus. Doar eu saptamana trecuta am avut pneumonie. Am tinut tratamentul si cred ca mi-a trecut. Acum am luat-o pe vitamine.
Alexia a facut progrese uimitoare in ultimile saptamani. Repeta dupa noi tot ce zicem, parca e un papagal. A inceput sa foloseasca cuvintele si face chiar si propozitii. De vreo cateva zile cere si olita, sper sa nu se plictiseasca de ea. Zice:"oala canta" si e foarte fericita. E innebunita dupa mine si cand vede ca o iau in brate pe Daria vine si ea si-mi zice:"mami'n bate". Sau cand ma uit mai atent la sora-sa, face ea ce face sa-mi atraga atentia. O iubeste mult pe Daria dar tot e un pic, involuntar, geloasa pe ea.
Deja povesteste ce vede pe la desene, ce face in parc, stie cateva carti cu povesti Disney (personaje, actiune), cand ii pun desenele la care are si carti imi spune deja ce se intampla fara sa se mai uite la tv, doar dupa muzica si sunete. Toata ziua coloreaza, i-am luat creioane cerate si deseneaza. Imi spune ca a desenat un "pipic"(pitic), o pisica, etc. Bineinteles ca desenele sunt deocamdata linii, cerculete, nimic descifrabil.
Tot ca o noutate, am inscris-o la gradinita la grupa mica, program prelungit. De la toamna avem program.
M-am lungit ca o zi de post. Mai citesc din urma si o sa mai scriu un mesaj, cand o sa ma mai lase fetele, ca acum aud miscari in front.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Gabrianah felicitari pentru bb3, e o mare realizare. Si eu l-as face pe al treilea, dar din pacate nu cred ca mai pot. Deja am 2 cezariene si nu prea mai e indicata si a treia. Dar am zis daca o sa se intample sa raman insarcinata, il fac, indiferent de ce-ar zice cei din jur (si aici ma refer la socrela, care dupa ce am nascut-o pe Daria mi-a zis "sper ca, gata, te opresti").Eu tot mai sper la un baietel.

Fetelor cu baieti, cum i-ati facut, ca vreau si eu?

Coco mult succes in ce vrei sa faci cu cariera! Si eu am inceput saptamana asta sa-mi caut de lucru, sper sa gasesc ceva. Am trimis cateva CV-uri si acum astept. Felicitari micutului Vlad pentru progrese. Whaw, eu nu m-am gandit s-o invat pe Alexia cifrele. Ce credeti ca fac azi?

Danuta_t ce frumos! Parca imi dau lacrimile. Cand ma gandesc la voi imi aduc aminte de noi si Alexia era mult mai micuta, dar tot imi iubea burtica. Iar cand am adus-o pe Daria acasa asa mult o iubea, dar asta e si felul ei de-a fi, e foarte iubareata. Si acum o pupa non-stop, chiar vrea s-o ia in brate, desi e doar cu vreo 3 kg mai slaba.

Rrox multa sanatate Ioanei!

Andrruzza sper ca e ok micutul Rares. Pupici si o de la Alexia!

Crissa-77 multa sanatate puisorului tau! Si multa incredere tie!

Mergi la inceput