Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Intru un minutel sa va zic ce facem si sa va multumesc pentru sfaturi si urari Trebuie sa o scot pe Mariuca din baie.

Am ajuns la spital, dar doar la camera de garda, unde m-am umplut de nervi. Ioana s-a sculat dupa-amiaza cu febra 40 (in ureche, deci 40,5 rectal) moale si chiauna. Dupa doza maricica de nevralgin am ajuns la 38.5 (tot in ureche) si atat, dar a inviat copilu'. Ma temeam de o eventuala pneumonie ciudata, asa ca am mers la spital (unde sa te duci sambata seara? ) M-au dezamagit zdravan. habar n-au avut ce are. Mi-au recomnadat o urocultura. Am cerut eu radiografie si dupa aceea m-au chemat s-o mai asculte o doamna doctor, vazusera ceva in neregula totusi pe ea. Dupa ce au ascultat-o amandoua au tras concluzia ca trebuie sa fie o problema cu radiografia, ca nu se aude nimic si copilu' nu tuseste. Nu m-au trimis la analize de sange, desi asa ar fi fost normal.
In fine astazi a fost putin mai bine Ioana, am controlat febra doar din nurofen (ieri am dopat-o cu de toate), a mancat, s-a jucat, vizibil mai zglobie. Maine dimineata ma duc sa-i fac analize sa fiu sigura ca nu-i o infectie bacteriana. Daca nu gasesc nimic si-i trece, probabil ca este un virus atipic.

Zuzu si eu zic: da-i ce-i place si ai rabdare. Il ajunge foamea si pofta de mancare si va recupera. Ai vazut deja cu pilaful

Connie ce spui tu este exact ce are si Ioana. Probabil ca-i o viroza. lui Calin.

Ocrainic ma bucur ca ai revenit si in sfarsit esti in concediu Tin pumnii sa astepte Luca pana vine tati si sa fie un copilas sanatos si voios cu o mamica fericita. Mai zi-ne de David, mi-e dor de el

Andruzza e bine Rares, i-a trecut?

Gata, fug la baie, maine Mariuca reincepe scoala si trebuie sa se culce devreme.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, coco, connie, roxx, thx! Da, e bine Rares. Mai are inca mucisori, dar s-a diminuat mult productia. Noaptea doarme linistit, doar dimineata cand se trezeste tuseste o data, de doua ori. In timpul zilei nu prea, azi de ex toata ziua a tusit de 3 ori scurt. Intr-o zi, doua sper sa uitam de viroza asta.

roxx, nu ma mira deloc ce povesteti despre spital. Imi pare rau ca ati avut parte de asa experienta. Sanatate multa Ioanei!

daria, posibil sa fii fost telefonul in mainile lui Rares, altfel n-am gasit apel pierdut.
Brien cel destept foc!

ocrainic,bine ai revenit

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Am reusit si noi sa ne imbolnavim.De dimineata ardea si avea mainile reci ca gheata.I-am dat un antifebril si fenobarbital.Ma rog la D_zeu sa fie o simpla raceala si nu vreo viroza din aceea care bantuie pe la Galati si i-a copiii de la parinti...

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare,
Daria: ai un copil atit de frumos..... mai frumos decit David al meu!!! si asta iti spune chiar mami a lui David. Aveau dreptate sa il selecteze pentru pictorial.
Connie: bine ai revenit in Iasi si nu stiu ce specializare ai, daca vrei sa schimbi jobul trimite-mi niste date, eventual cv sa vad daca te potrivesti la vreun departament si vorbim. Jobul l-am inceput demult si e bine. observi ca nu scriu foarte bine dar nu exista jobul perfect.
Ocrainic: deci vom avea o mamica superactiva pe forum sa inteleg? Si pozele cu David sunt superbe, inclusiv compozitia culorilor, hainutele sunt superbe.
Crisa77: multa sanatate iti dorim si nu iti fa ginduri negre te rugam, trebuie sa fii tare, optimista, lucida ca sa fii pe faza pentru copilasul tau!
va las si sper sa treaca virozele astea odata fiindca trebuie sa il duc la gradi si ma stringe in spate, am chemat-o pe mama sa stea cu el desi e foarte bolnava.
pa

Mergi la inceput

ligia, am uitat sa-ti raspund, desi credeam ca am facut-o :) Il tratez pentru raceala cu panadol, la febra nu are efect dar pt raceala efectiv functioneaza. Nurofen i-am dat si nurofen, dar mai putin. Iar pentru raceala doza e ceva mai mica decat la febra, asa procedez eu si vad ca functioneaza, ci la 12 ore nu la 8. D'asta ziceam ca nu-i dau preventiv pentru febra. Va

daria, vazut pozele. E mai frumos pe zi ce trece Brien al tau La multi ani pentru Luca, sa creasca mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Am fost cu el la medic duminica.Ne-a dat tratament pe cale orala.Duminica a fost binisor.Dar luni.....a inceput calvarul.Andrei avea la ora 10 temperatura 40.I-am bagat supozitor (si fenobarbital)si a scazut.Apoi dupa vreo 2 ore a inceput sa creasca din nou.Iarasi antifebrile...,numai ca temperatura nu scadea sub 39-39.5.Seara disperata il vad din nou ca e moale....,ca arde si are mainile reci:temperatura 41.O sun disperata pe dr.Imi spune ce sa-i fac.Alearga adi dupa asistenta ,dupa medicamente.Dimineata andrei nu mai are temperatura (37.3).Este bine momentan.Dar tare mi-e frica sa nu faca exact ca in prima zi.Organismul reactioneaza la antibiotic si apoi...ca si cum nu i l-as fi dat.Sper sa-si revina cu injectabil.Se pare ca daca ma duceam la urgenta tot algocalmin injectabil ii faceau si gentamicina.Ieri am fost terminata....Se spune ca D-zeu la da celor care pot sa duca....Dar ar trebui sa ne mai scuteasca pe noi....ca simt ca ma prabusesc...Ma gandesc la Andrei si prind putere din nou....Dar oare cat o sa mai pot....Poate atat cat o sa creada D-zeu ca pot.Andrei nici dupa operatie nu a atins temperatuta de 40.AAAAAAAA,i-am facut si impachetari....si tot nu scadea.
Va pup si va doresc sa fiti sanatosi.
_

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

buna dimineatza si multa sanatate....uff...ca multi bolnaviori mai sunt... crisa...lasa'l pe andrei cat mai dezbracat...si baga dusuri cu apa calduta, spre rece...

multa, multa sanatate.

cu drag,
dako+darian + rares

Mergi la inceput

Cris, sanatate multa lui Andrei, sa-si revina repede!

Rares inca se mai lupta cu mucisori aposi si a inceput sa tuseasca cam des. Si m-a virusat si pe mine!

ligia, am cumparat sirop de pin cu propolis, dar contine tinctura de propolis, cu alcool. Voi din asta ati folosit? Thx!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andruzza, da din acela am folosit!
Eu nu am gasit produs cu propolis in alta forma, dar vaznad ca in general propolisul este in proportie mica, adica 5% , m-am gandit ca e f mica cantitatea de alcool la o linguritza!
I-am dat si in combinatie cu muguri de pin si in combinatie cu echinaceea!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

ligia, thx! I-am dat ieri o lingurita si azi inca una. O sa-i dau acum 2 pe zi.

Fetelor, spuneti-mi si mie cat de "normala" e tusea fara a se ajunge la complicatii? Nu haraie, nu tuseste mult, adica repriza e scurta, de 2-3 ori. Azi mi-a tot tusit. Azi noapte la fel, am tusit amandoi in cor. A tusit mai mult in primele 2 ore de somn, apoi pana dimineata nu l-am auzit decat de 2 ori. Lamuriti-ma si pe mine, pls. Thx!

Mergi la inceput