Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 24
alessia105 spune:
raresionut 
Ce faceti?? toate bune si frumoase??? hai zi ceva ca ma ingrijorezi 

..macr injura-ma pe YM!![]()
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
zuzunaki spune:
Alicia,
LA MULTI ANI cu sanatate si fericire!
ocrainic,
tinem pumnii,sa -ti dea Doamne Doamne bebic sanatos si voios!Si recuperare cat mai usoara!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
ocrainic spune:
Dragele mele fete,
Din indepartata Noua Zeelanda vroiam sa va spun ca azi, intiia zi a lui martisor sau intiia zi de toamna aici, a venit pe lume minunica noastra, cel de-al doilea nostru baietel, "bebe Luca", vorba lui David.
Deci , Luca, a sosit azi in urma unei cezariene programate dinainte, si are 3.940 kg, 50 cm si este tare papacios. Eu ma simt mult mai bine decit ma asteptam. Eram usor nedumerita daca experienta cezarienei va fi una mai grea sau mai usoara in comparatie cu nasterea normala. In cazul meu a fost mai usor. Cum s-a derulat ziua de azi: am ajuns la spital la 7.50 dimineata, la 8.20 eram in sala de operatii, intii anestezia rahideana, inceperea operatiei, 8.47 nasterea lui Luca, care a fost luat la verificat de catre neonatologi. Nu mai stiu la cit s-a terminat operatia, caci atentia mea s-a concentrat ulterior asupra prichindelului. Am fost transferati in recovery, unde Luca era la san la 20 min dupa nastere (mama, mama ce mai virtos sugea, spre marea me uimire!!!). La 10.30 eram deja in camera nostra cu bebe Luca linga noi, de asemenea cu mama meas alaturi. Totul a fost atit de rapid si eficient, as putea zice perfect.
Am petrecut o zi minunata, bucurindu-ne de vizitatori (si au fost multi, caci am plecat in concediu de maternitate exact de pe aceasta sectie acum 2 sapt) , de Luca, de interactiunea David -Luca (minunata, nicidecum cum m-as fi asteptat, marcata de gelozia lui Dadi). La 5 pm mi s-a luat jos PCA (morfina care mi-o dozam eu apasind pe un buton ori de cite ori aveam nevoie), la 7 seara faceam primul meu dus doar dupa 2 paracetamoale si 60 mg codeina, la 8.30 a plecat Marian, sotul meu acasa, iar acum de la 9 seara, adica de vreo ora, stau si il alaptez pe bebe si cu cealalta mina va scriu voua.
Cam asta e povestea nasterii lui bebe Luca in urma cu 12 ore.
Va pup mult de tot, va multumesc tare pt toate urarile si incurajarile pe care mi le-ati trimis toate.
Nu se poate sa nu zic :
ANDRUZZA felicitari multe pt vestea cea buna, sa ai o sarcina usoara (a mea a trecut asa de repede, caci avindu-l pe David alaturi nici nu am avut vreme sa ma dezmeticesc ca sunt insarcinata, si uite ca a si sosit Luca)
MAMACITA La multi ani, sanatate, fericire si impliniri! Pupici lui Alexutul
GABRIANAH Doamne ajuta sa fie intr-atit de normala nasterea celui de-al treilea tau baietel, precum o doresti! SA aflam vesti bune in curind. Iar daca va fi sa fie cezariana nu te ingrijora, poate sa fie o experienta surprinzator de usoara ca si cum a fost in cazul meu.
Va mai scriu cind mai am ceva ragaz.
Oana, Luca-12 ore si David 22 luni
http://community.webshots.com/user/dcrainic
danuta_t spune:
La Multi Ani Alicia si Sylvia. Party frumos si cadouri multe pentru cei 2 anisori.
Caramella, spor la pregatiri, si sa te bucuri de-o fetita frumoasa, cuminte si desteapta.
La Multi ani Mamacita, sa fie tot primavara in anii tai. Sa ai parte de bucurii multe si de energie suficienta pentru samurai
, familie si cariera.
Gabrianah, nastere usoara si rapida (in prima varianta) !
Multumesc de sfat, mi-am facut analizele acum vreo 3 saptamani, era totul OK, cred ca de-aia pana acum am si fost scutita de carcei. Cred ca oboseala vine mai degraba de la faptul ca nu dorm mai mult de 5-6 ore pe zi, iar Mihai, cat o fi el de cumintel, ma solicita.
Dana
34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
alessia105 spune:
ocrainic..Bine ai venit pe lume Luca 

...Oana sa iti traiasca sa fie sanatos si voios ..si tie multaaaaaaaaaaaa sanatate si recupereare rapis ..fumoasa poveste
...m-am inmuiat toata imaginandu-va in rezerva si imaginandu-mi prima intalnire a piticilor 

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
simonela spune:
Ocrainic, felicitari!!!!

Sa-ti traiasca Luca (si fratiorul lui, bineninteles!!) sa fie sanatos, si sa aiba parte de multe bucurii si mult noroc in viata!! Foarte frumos ai povestit, m-a impresionat cum ai spus ca a fost nasterea perfecta!
Recuperare rapida si tot asa s-o tineti va doresc!! 
Alicia, La multi ani! 

Caramella, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si fericita, alaturi de voi!!
Mamacita, La multi ani!!!! 

Mult noroc si fericire si primavara asta sa-ti aduca numai bucurii in suflet si-n gind! Il pupam si pe Alexut!!!
Sper sa ai timp sa ne scrii mai des decit ai facut-o in ultima vreme...
La multi ani, Sylvia Eloise! 

Daria, am vazut si eu pozele recente cu Brien,nu pot sa zic decit...

de la mine si de la Andrada pentru frumosul scumpicel!!!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
andrruzza spune:
ocrainic, felicitari! Sa-ti traiasca baiatu', sa fie sanatos, sa te bucuri de baieti

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
simonela spune:
Alessia, multumim pt martisorul virtual, Gegea, multumim de urari! 
Va doresc si eu o primavara frumoasa, cu mult soare, cu multe flori si cu multe ginduri bune!! 

ariadnabr spune:
La multi ani sarbatoritilor de pana acum, sa cresteti mari frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii cu zambetele voastre superbe! 

La multi ani Mamacita! Fie ca viata sa-ti aseze in cale numai bucurii si tot ce are mai bun de oferit...in mod sigur meriti fiecare picatura de fericire posibila! 

Si nu in ultimul rand!! BINE AI VENIT BB LUCA!! Sa va traiasca Ocrainic! 

Madalina si Sonia
simonela spune:
Gabrianah, nastere usoara (mai e atit de putin pina cind o sa-ti tii al treile bebe in brate...
) si recuperare rapida! Sa ai un baietel sanatos si frumos!! Multa bafta!