Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 25
ariadnabr spune:
Daria 
Suntem bine multumim de intrebare!
Am adaugat cateva noutati la capitolul pozne ![]()
si avem o multime de cuvinte noi in vocabular
Facem fraze gen "what is that" (f clar si corect) "where is daddy/mami/teddy/ball...." etc (de asemenea f clar) spunem " more milk please" (moor miuuu peeaze)
. Raspundem politicos "thank you" (thaa you) si mai nou spunem "thanks"!!
(thaaas) Stim sa numim si aratam "eyes" (eeiaas), "nose" (f clar spus), "ears" (eaas), "hair" (haaaiii), "mouth" (mooout), "belly" (babyyy
). Nu numim dar stim care sunt manutele si piciorusele. Le dam la cerere. 
In romana zicem doar "mar" si "miel" dar eu sunt super incantata ca le zice si pe astea ![]()
sper sa marim vocabularul romanesc in curand!
In rest, am trecut toti printr-o viroza urata, abia am terminat cu antibioticele toata familia si cand zic toata ma refer la TOATA familia, catel si purcel
de la bunic pana la nepoti!! Acum vad ca Sonia a inceput din nou sa tuseasca un pic, sper sa nu o luam de la capat! 

Avem ceva filmulete pe care o sa le fac publice in curand si o sa adaug si pozici noi. Sambata asta la ora 4 ora Irlandei avem petrecerea de 2 anisori!! 
Va uram sanatate si o zi frumoasa!! 

Madalina si Sonia
rp spune:
O primavara frumoasa va doresc, dragele mele.

Bine ai venit pe lume, bb Luca! Ocrainic, felicitari! Ma bucur ca a fost o nastere asa usoara. Refacere rapida!
La multi ani, Alicia! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! 
La multi ani, Mamacita!
Pe linga sanatate, iti doresc si ceva timp liber, pe care sa-l petreci alaturi de cei dragi tie.
Gabrianah, nastere usoara si rapida.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.
Azi am facut inca un dopller, bb mai poate sta inca in burtica pina sapt. viitoare, asa ca nu stiu deocamdata cind se va petrece marele eveniment.
S-a trezit Marutza, va pup.
Marutza, iubirea noastra
roxana
37s+ si
marutza (22.03.2005)
ariadnabr spune:
Am mai pus pozici noi aici:
http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387999408
Si niste filmulete
aici:
http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/
si
pentru 1 Martie!
Madalina si Sonia
ariadnabr spune:
Gabrianah si Rp va urez nastere usoara! Parca mi-e dor si mie de un bebe 
![]()
Madalina si Sonia
CatXO spune:
Buna fetelor! O primavara frumoasa va doresc alaturi de puiutii vostri!
Ocrainic felicitari pentru baietelul tau, multa sanatate va doresc! Sa fie frumos, voios si papacios! Din partea Alexiei
pentru bb mic, dar mai ales pentru David.
LA MULTI ANI! Alicia (caramella) si Sylvia Eloise (Mary-Jane) multa sanatate si noroc!

La multi ani Mamacita! sa fii fericita si iubita!
dariaevelin spune:
Bine ai venit pe lume LUCA! Sa ai o viata senina,sa fii sanatos si norocos! Sa-i ai pe cei dragi mereu aproape !
Ocrainic recuperare rapida
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
La multi ani Alicia si Sylvia !

La multi ani Mamacita
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ariadnabr,am vazut-o pe sonia,e adorabila.Mi-a placut mult cand si cum intra in vana si descoperirile ulterioare escaladarii
Mi-a placut mult sirochitza rosie si dantelata din masina si cum numara ea. Mi s-a strans nitel inima cand a inceput sa planga(asa face si brien sensibilicosu' lu' mama
)
Poze frumoase cu noi
andira spune:
Ariadna - si io am vazut pe Sonia ![]()
La partea cu dezastrul pe jos am avut un deja-vu, mai putin peretii colorati - Irina inca n-a gasit cariocile si creioanele, iar eu evit sa i le dau ![]()
Iar filmuletul cand e ea bebe mi-a adus aminte de cand erau mici - pitici... e o scumpa!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!
Iri si Nati