Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 23
ionela_r spune:
Am uitat ceva //////////////////////
Ocrainic iti tinem pumnii maineeeeeeeeeeeeeeeee.
mamacita "La multi ani !" si multa fericire
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
alessia105 spune:
Mamacita 

LA MULTI ANI !!!

Sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase in viata ..sa fi fericita ,voiasa ,iubita si.sa ai parte numai de bucuri si realizati alaturi de familie nu in ultimul rand multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate

La multi ani !!! Alicia-Caramella 
La multi ani !Sylvia Eloise -Mary-Jane
sa cresti mari sanatoase si voiose , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va bucuratii pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii vostrii ... Caramella sa iti traiasca frumisica si sa fi sanataosa si voioasa sa te bucuri de ea si familie 

.
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
alessia105 spune:
si acum din ciclul "Dezbracatu' 007 " sa va spun ce a facut in seara asta ...
la ora 21 ca deobicei am facut dusul de rigoare si in pat ...ca de obicei in ultima vreme a sarit din pat si a venit jos ..odata ..de doua ori ..apoi am ridicat vocea la el ..a fugit sus pe scari si s-a suit singur in pat ..stia ca il cert si s-a bagat sub plapumioara ...apoi la vreo 20 de min cand ma gandeam si eu ca copilul meu doarme ..aud usa de la sufragerie ...ma uit nimic ..am zis ca mi se pare ..o aud din nou ...zic aa bate vantu afara si poate e curent pe sub usi ..cand colo era Benny ..ma spiona sa gaseasca momentul prielnic sa se duca la bucatarie sa se joace sa nu il vad ..am zis ca e imaginatia mea ..s-a repatat si a doua oara si de data asta l*am prins ..se uita asa de dupa usa ..ma spiona in toata regula se uita strengareste de dupa usa 
..na daca ati mai vazut asa ceva ..007 era mic copil pe langa Dezbracatu 
Am incercat fetelor sa va urmez sfatul( by the way ..sarut mana ptr sfaturi le-am pus in practica pe toate 
) ..cu cele mai greu de scos haine ..nu mere
..in schimb am inceput sa il imbrac cu hainutze mai mici ..ca ii sunt stramte si nu poate sa le scoata de pe el ![]()
..cand va spun io ca cu Benny tre sa gandesti si la negandite numai sa ii dai de cap ![]()
..ziua mai il las macar in scutec si bluza ..dar noaptea tre sa fie imbracat ptr ca isi scoate scutecu ...acu 2 seri iar l-am gasit gool in pat ..noroc ca nu facuse pipi in pat ..
Am inceput si noi sa cochetam cu wc-ul ..cu olitza nici vorba ..e obiect ornamental si de calcat mama in ea ..ca altfel
..azi a facut pipi in wc ...a ras juma de ora ..ne arata mereu cum a facut el pipi in wc dar asta catarat pe masa ca toaleta e inchis acu cheia de el 
Ocrainic
tinem pumnii stransi ..si iti uram sa te faci repede bineeee si sa ai un bb mancacios ,dragastos is cuminte ca sigur va fi la fel de frumos ca David 

Cenia
imi pare rau ca Dadi are problem ..sincer desi am baieti nu stiu cum se manifesta infectia urinara la copilasi ...stiu ca la adolescenti se manifesta cu dureri cand face pipi ..fratele meu a avut asa ceva cand avea vreo 13-14 ani ..dar el are si probleme cu rinichii( are 2 uretre pe fiecare rinichi) deci s-ar putea sa fie si asta ..Eu sper ca la voi sa fie alarma falsa
Daria ..am uitat sa iti spun ca Brien e fantastic cu imaginatia lui spe vede de la o posta ca e un copil ffffffffffffffffff special 

CatXO
superbe fetele tale
parca le si vad prin casa urmarindu-se una pe alta ![]()
Crisa 
va dorim ca sa nu mai aveti nevoie de injectii si daca mai e nevoie sa aveti parte de o asistenta la fel de buna daca nu mai buna 

danuta_t
super dulcee Mihai al tau ..e un sentiment minunat sa ai pe cel mare langa tine mangaindu-ri burtica ..vb cu ea ..avand deja grija de ea ...imi e tareee dor de sentimentul asta
Cu drag,
Va

Alessia
, Benny
alessia105 spune:
ce credeati ca ati scapat de mine ???![]()
ionela_r ,simonela si laura 
...de mult am vrut sa va spun ca v-am admitat piticii ...Andrada si Dora sunt adevarate domnisorici ..elegante ..frumoase ...o sa aletge baietii dupa ele 
..iar George ..e demential ..cand doarme pe rufe e de nota 1000 
..asa e si sebi ..doarme pe unde apuca ..cam greu cu dormitl dar doarmeee oriunde ..tin minte odata ca am ras de el de la Buc la Ploiesti ...adormise in fund uitandu-se pe geam ...si ne mai intrebam ce parinti is aia care isi filmeaza copii cand dorm in cele mai neobisnuite pozitii ..si noi am rasss cu lacrim de saracu copil 
..faza cu muscatul a fost de nota 1000

![]()
coco 
..pupam pianistul ..si Sebi tot de la o orga de jucarie a inceput
...uite asa le descopreim incet cu incet talentele nebanuite 
Anca
superr Ema ta ...
...si ce rabdatoare e ea micutza
..nu te supara acum cu pampersul ..scapam noi si de el ..ei sa fie sanatosi si ferciti 
...]
Andruzza 
..ma bucur ca lui Rares ii prieste la cresa 
sper sa mearga la fel de bine si de aici in colo ca sa poti sa ai grija si de samburel 

Rrox ..super pitica ta ..ii prinde bine sa aiba o surioara mare asa de desteapta si frumoasa ca Mariuca ...

andira 
..ce fac domnisoricile ?
OML ..baietii tai ce fac ? Ce face Praslea?? Au trecut colicii?
gabrianah 
...tinem pumni sa mearga totul brici cand se va hotara bb sa vina pe lume ..sa fie sanatos,mancacios si voios ca frumos va fi sigur ca nazdravanii cei mari 
gata fug la culcarica ca la 7.30 ma ia Dezbracatu' de buna ..ma rog mai stai o juma de ora la tv pana adorm 
Cu drag,
Va

Alessia
, Benny
ligia13 spune:
La multi ani !!! Alicia. Caramella dai un
Aliciei din partea mea si a lui Radu. Sanatate si mult noroc va doresc si distractie placuta la petrecere!
mamacita, La Multi Ani! Iti doresc toate cele bune, sanatate si viatza luuunga alaturi de familia ta minunata si de ce nu si alaturi de noi , cat mai des te asteptam sa ne mai spui despre voi , in special de Alexut!
Altfel noi suntem bine, Radu e complet refacut, nu mai are semn de raceala, e navestist din nou!
Vorbeste multe cuvinte , mai ales in germana, din pacate vine acasa si nu intelege de ce eu nu reactionez la cuvintele lui. Aseara am fost la educare la socrela si m-am prins si eu ce inseamna o parte din ce spunea el si eu credeam ca e pe chineza
Va pup ca tre sa fug la serviciu!
CAt mai multe martisoare sa primiti!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andrruzza spune:
La multi ani Alicia!
caramella 
La multi ani mamacita! Sa fii fericita alaturi de familia ta!

laura, atatea asocieri tot fac si nimic :) Bine, cam stiu in ce perioada, dar data exacta nu mi-o amintesc deloc.
alessia, e mortal Beny al tau![]()
daria, am vazut acum cateva zile ceva poze cu Brien, avea si o iubita!?
Va
si multam pentru urari!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gegea spune:
La multi ani, Alicia!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa!
caramella, sa iti traiasca printesa blondina!

La multi ani, Mamacita!
Sanatate, bucurii multe si prosperitate!

Va doresc tuturor, mamici, prichindei, surioare si fratiori de prichindei, samburasi
o primavara frumoasa si senina! La multi ani!

Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
andira spune:
La Multi Ani, Mamacita, multe bucurii sa-ti ofere Alexut!!
Alicia - La Multi Ani, sa le aduci parintilor tai numai zambete!!

Am parca un deja vu, cu anul trecut... parca nu-mi vine sa cred ca au inceput din nou lunile noastre...
Iri si Nati
ninocikap spune:
La multi ani Alicia!!!

La multi ani Mamacita!! 

si La multi ani de martisor, o primavara frumoasa.[pup]
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
alessia105 spune:
Neatza ...
O primavara minunata dragelor 

..la noi nu e Martisor ... dar am eu martisor virtual ptr fiecare dintre voi 

Nino 

Ce face facaul ??? cum e la servici ?
ligia
simpatic foc navetistul tau
.....
Benny ii zice lui Ben de-te( da-te) si Ben se uita la el ca la avioane ...la fel si cu titza( fetitza) ..dar desi vb cu el romaneste nu prea vrea sa vb romaneste ...intelege ce ii spunem ( noi vb mereu cu fratele meu si Sebi pe net ) cam in fiecare zi ...e comic rau Benny cu vorbitul lui ...ma asteptam sa stalceasca rau
numele lui Horia ...Sebi ii spunea "aia"..Benny ii zice "oļa" ...
Gata va las ca a inceput demolareaaaaaa ...a se citi s-au terminat emisiunile favorite 
Cu drag,
Va

Alessia
, Benny