Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ocrainic, sa treci cu bine de operatie, sa te refaci repede iar bebe Luca sa fie sanatos si papacios. si lui David sa-l primeasca frumos pe bebe mic si sa aibe grija de el.

Simonela, multumesc de urare. Din pacate puterile incep sa ma cam lase. Ieri cand l-am luat pe Mihai de la cresa, ambele patroane mi-au spus ca arat cam rau si destul de obosita. Insomniile de-a dreptul ma termina, ieri am avut si program de magazine si cumparat martisoare (deh, trebuie sa-mi pregatesc baietii pentru martisor). Chiar i-am zis lui Vali, ca ce folos ca am 2 spre 3 baieti, daca tot eu cumpar martisoare si flori pentru ei. In fine, anul asta au motivare, ca suntem in plina campanie de negocieri cu banca, cu constructorul, cu geamurile. Dar abia astept sa se aseze lucrurile si la noi.
Seara, acasa, Mihai a fost intr-o forma extraordinara, parca ar fi baut 5 cafele. Vioi, vorbaret, jucaus, vesel, ce mai, deborda de energie. Oboseam numai uitandu-ma la el. M-am intins si eu pe canapea, dar a inceput imediat calaritul. S-a suit Mihai pe mine, degeaba il tot impingeam eu sa stea pe oasele bazinului si nu pe burta, pana la urma tot a venit mai spre umar si-l chema si pe taica-su sa vina si el sa se puna pe mine, ca i-a facut loc si lui. De unde i-o mai fi venit si ideea asta, zau daca stiu. Da si Vali ii sufla-n coarne, a raspuns la cerere, dar am scapat doar cu saritul pe saltea, bebe din burtik cred ca era cam socat de ce se-ntampla. Sper sa nu fie prea ingrozit cand o sa vada in ce familie a ajuns .

Dana 34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Ocrainic suntem cu gandul alaturi de tine.iti doresc ca totul sa decurga fara probleme si sa ai un bb sanatos.refacere usoara.
Andruzza ce mare e deja bb mic.si eu uitasem um si am aflat-o prin asociere(era la noi o verisoara care dadea bacul,si mi-am amintit ca s-a intors bucuroasa ca luase nota mare).
Daria am vz pozele doveditoare.bravo lui Brien.mi-a placut si magiciam si indragostit.cat a durat raguseala cand Brien a avut laringita?
Danuta ,simonela,Andira micutilor.
Cenia stiu ca infectia urinara se manifesta cu pipi putin si des si ustura la mictiune.cand eram mici mama ne punea cu fundul pe un ceaun incalzit acoperit cu un prosop.

CatXO multa sanatate fetelor.
Crissa pt Andrei cel curajos.
Ancamihaela te invidiez pt pofta de mancare a Emei.spor
la olita.
Coco bafta maine.
Ionela am admirat-o pe Dodo cea eleganta .ce a mai crescut.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

sa va amuzati putin.ieri,in bucatarie,eu spal vase,George se joaca.pana cand ii vine cheful de control in masca de la chiuveta.eu cu un picior ii tot blocam accesul si s-a enervat rau.asa ca m-a muscat de .sa stiti ca destul de tare.
Dupa cum ati ghicit se simte mult mai bine,insa persista raguseala,dar cum poti tine un copil de 1,10 ani in repaus vocal.ii tot povestesc de cresa dar nu pare sa inteleaga.probabil cand vom merge isi va aminti.
si total off topic ca sunt nervoasa rau.stie cineva de ce calc se tot reseteaza sau blocheaza de cateva ori pe zi?e luat in oct. si inca de la inceput se reseta.iau schimbat hardul,apoi sursa,acum din nou aceleasi probleme.doar ce mi s-a blocat(nu se mai misca mouse-ul) si am pierdut mesajul.se deblocheaza cand il restarttez..multumesc.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

LAURA 72 ,M-AI FACUT SA MOR DE RAS.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In sfarsit mai multa agitatie la noi pe topic

Ocrainic Nastere usoara si bebe Luca sanatos tun!! Tinem pumnii maine!

La multi ani Irina Maria! Betilina sa-ti traiasca fetita, mai da-ne o veste daca citesti randurile astea.

Crisa tinem pumnii la nalize, sa iasa toate bune!

Alessia e bestial Dezbracatu' tau!

Anca Micaela multi -ici Emei cea mancacioasa si vorbareata! ma bucur ca ne mai scrii, chiar ma gandeam zilele astea la voi
Si Ioana distinge clar singularul de plural, pentru plural are doi, patu (patru), opt, mutzi si mute (multi si multe). Pe mine ma striga mama, mami, mamica si a incercat si Ocsi (de la Roxi - asa imi spune mama ), dar n-am incurajat-o deloc Ea este sau Ioana sau Scooby sau chiar nenea sau mostu (nenea e tot din Scooby Doo si mostu e monstru)

tuturor! Vroiam sa tot dau raspunsuri, da' spre rusinea mea am uitat ce vroiam sa scriu (am citit ieri ce ati scris si n-am apucat atunci sa si scriu...). Sper sa revin mai pe seara. Inca sunt din neamu' lu' Zombi din cauza privarii de somn Ioana mea cea cuminte, care de la 3 luni doarme toata noaptea, isi scoate parleala la greu acum cu treziri nocturne dese si indelungi.... insotite de un atasament disperat de mine...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Laura - multumim!!
Si ai fost super-haioasa, imi si imaginam scena...

Oana Crainic - refacere usoara si un bebe sanatos! iti tin pumnii maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ocrainic bafta pentru maine. Tinem pumnii si ne gandim la tine.sa ai o nastere usoara,o recuperare rapida iar sentimentul de iubire sa te invaluie !
laura 72 multumim pentru ca ai vizionat pozele. Esti draguta! M-am distrat copios la faza cu George.Intr-adevar este tare,tare,tare poznas
cenia imi place mult cum se cheama micutul tauIngenios nume si-a "ales"- "dadi hopa" . Ce ati aflat despre analize??
ancamicaela adorabila Ema,treci mai des sa ne povestesti despre voi? Tu cum esti? Cum te simti si cum esti cu moralul?
ariadnabr ce face frumoasa ta?
niccelmic unde sunteti? Ce face iubi??/De ce nu mai dati nici un semn?
andrruzza 6 saptamani deja.Nici nu-ti vei da seama cum zboara vremea.Sa ai putere s-o iei de la capat
danuta te cred ca te simti coplesita si obosita.Eu m-am minunat cand te-am vazut acum 2 luni.Aasa micutza si finutza si cu burta mare,mare,mare.Draga de tine.Si cu mihai cel energic.te-ai gandit ca vrea sa se joace pe burta pt ca a sesizat c-a ajuns (burta)in centrul atentiei tale si vrea sa fie si el tot "buricul" familiei -adica beneficiarul princiupal al atentiei tale? daca te consoleaza....mai ai putin,putin de tot...

Noi continuam operatiunea wc, dimineata. Cam atat,in restul zilei imi spune fix in timp ce face. dar nu-i bai...vom progresa
o NOUA PASIUNE,sau directie. Vede/interpreteaza forme diverse ca fiind lycruri dragi lui. Spre ex,acum cateva zile la plimbare,el a pescuit un bat(asa,mai curbat) care mi-a fost atribuit mie si eu trebuia sa-l plimb(doamne feri sa-l fi "pierdut" pe drum).la un moment dat, Brien s-a oprit si-a inceput sa se departeze de batul atarnator din mana mea si sa-l priveasca cu atentie apoi a declarat: "uite calu male"= uite,calul de mare! Semana ce-i drept cu multa,multa imaginatie
ieri manca biscuiti.Pe masura ce musca din ei,brien ii privea si rostea "uite porcul" ..mai trunchiind din el "uite pestele"... Merge pe strada si se uita la nori si vede in ei lei,ursi,tigri,elefanti etc
Azi dimi l-am prins ungand de zor cu "chema"(dentinox), un elefant de plus pe motiv ca "doale dintii"

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

!ma bucur sa va citesc, dragi mamicute !

La multi ani pentru Mihai, stefanei, si irina maria!
Andruzza felicitari pentur bebe 2, sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos!
Ocrainic Doamne ajuta pentur miine , sa decurga totul bine!
eu teorietic trebuie sa nasc in 4 martie, sa vedem insa..:) ma astept din zi in zi, dar pregatita nu ma simt deloc:)m-am gindit si eu la cezariana, dar concluzia la care am ajuns cu dr. era ca daca merge greu imi face cezariana repede de tot. zicea ca la a treia nastere sint doar 2 posibilitati: ori merge brici super rapid, ori e lunga si dureroasa. ce mi-ar palce sa fiu in prima categorie:)!

Danuta t m-am distrat de mihai:)am vrut sa te intreb daca ti-ai dozat fierul, ca starile astea de oboseala pot fi si din cauza anemiei, si acuma are bebe o perioada in care creste foarte mult. si eu trebuie sa iau fier en-gros, dar ma simt mai bine de cind am inceput sa iau.

Daria pupam pe Brien si imaginatia lui! e dulce tare
fain ca aveti succes cu olitza!noi inca nu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI STEFAN si IRINA!!!

ANDRRUZZA Felicitari,o sarcina usoara si un bb sanatos!Ma bucur mult de veste.

DARIA felicitari pentru prestatul la wc,noi nu avem suces deocamdata!Am vazut pozici noi cu Brien ,ce a crescut si de frumos nu mai zic!Ce imaginatie bogata are m-am minunat!Alicia dadea nurofen papusilor ca "ale feba" si le punea mana pe frunte sa verifice.

OCRAINIC nastere si recuperare usoara!Tin pumnii!

DANUTA,RP ma aveti putin si tineti puiutii in brate.

LAURA mortal George, Alicia musca cateodata de nervi,odata in parc nu am lasat-o sa ia jucaria unui copil si m-a muscat de nas de mi-a dat sangele.Am ramas un timp cu semn pe nas.

ALESSIA m-am amuzat copios cu Dezbracatu',ma minunez ce le poate veni in cap copiilor.Cauta haine greu de dezbracat.

CATXOMulta sanatate fetelor!

Eu sunt in operatiunea curatenie generala si am luat putina pauza sa scriu cate ceva ,nu va suparati daca nu scriu cate ceva tuturor,sa stiti ca va citesc cu mare placere.
Noi sarbatorim aniversarea duminica la parintii mei acasa,dar avem invitati si sambata la noi.Mi-am luat o zi concediu vineri sa pot sa pregatesc cele necesare.

Carmen si Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Au adormit piticii?
Desi Dora nu este acasa,tot nu reusesc sa ajung la computer mai devreme.
Maine nu stiu la ce ora voi reusi sa citesc,asa ca voi face urarile de azi.
"LA MULTI ANI!"Alicia-Caramella
Sylvia Eloise -Mary-Jane

Fetitelor si Mamicilor sa primiti multe,multe martisoare.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput