Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 21
Anca Micaela spune:

La multi ani dragilor sarbatoriti! 

Andrruzza, felicitari! Sarcina usoara si BB2 sanatos! 
Oanacrainic, nastere & recuperare usoare! 
Ema mea e bine, vorbareata si pupacioasa. Mananca mereu, mereu - are 4 mese pe zi si ar vrea si snackings intre mese si mananca si cu noi "in haita" seara. Deseneaza (chiar si pe perete cu o cheie
). Face distinctia intre singular si plural, adica numara "Unu" si daca sunt doua sau mai multe zice: "Cinci". Cinci inseamna mai multe obiecte la fel... Acum 2 zile m-a strigat Anca si, pentru ca mi-a simtit emotia, seara la ritualul de culcare ma striga continuu pe nume. S-a autointitulat "Mami" (desi eu nu ii zic "Hai la mami", zis doar mama si incerc mereu sa o strig pe nume). cand are chef stie ca o cheama AMA, dar in poze se arata ca fiind mami
. Are prieteni de joaca si ii enumera pe toti seara, ca eu sa ii zic "Si Ana face nani, si Tudor...". O distreaza. Incearca sa faca propozitii si uneori ii iese. Oricum ne intelegem binisor. E pasionata de avioane si masini. Marea realizare e ca, in 2 reprize, a avut rabdarea sa vada Cars. S-a plictisit, ce-i drept, in momentul culminant - al cursei, dar m-am bucurat sa stau cu ea la film in fata monitorului. Melodia preferata e "Nu mi-e frica de bau bau" - oricat incerc sa evit penibila si daunatoarea inventie bau-bau, a auzit melodia la copii si o cere in mod repetat, fara nici o asociere negativa insa. Am decis sa o dam la gradinita din septembrie si acum investighez optiuni. Necazul e ca nu am scapat de pampers - anunta cand face kk, uneori tardiv, dar pipi nu merita mentionat inca... Poate la vara reusim.
Va pup si incerc sa revin curand! Noapte buna tuturor, mari si mici.
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
cenia spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
Mihai Alexandru Ninocikap
Stefan Catalin Cameron
Stefan Costin Ellinia
SA DEA Dumnezeu sa fiti sanatosi fericiti si sanatosi!
Fetelor, nu am ami scris de noi din lipsa de timp.Am citit din urma sunt la zi si pregatesc o surpriza iar pentru acest lucru consum toata energia mea care imi mai ramine dupa noptile in care David cere imperios ceai sau lapte ce are el chef! parca ar fi sugaci, am ramas cu sechele dupa viroza asta, ziceam sa il hidratez si uite ca am ajuns sclava lui de noapte!
il cheama Dadi Hopa (David Popa)si nu mai vrea la gradi. face scandal cind intra in autobuz.
la noi ninge din nou.
fetelor, nu prea mai scrieti, nici macar virulente nu mai sunteti! din cauza iernii?
Am facut analizele, VSH crescut pe peste jumatate, Fibrinogen, urina densitate usor crescuta si eozinofilele crescute(alergie). Ce sfat avem? nici un tratament. sa il las in pace. sotul e de acord cu doctora. am bagat f multe medicamente si de asta ezit sa ii mai fac ceva. vroiam sa repet urina poate e o infectie urinara.dar nici macar asta ...
cum se manifesta infectia urinara la baietei?
Ati vazutla stiri ceva de genul ca hipervitaminoza poate provoca infectie urinara? mi-a zis cineva, atentionindu-ma, dar eu nu i-am dat vitamine niciodata, doar vitamina C.
Sper sa va dati cu parerea si sa imi spuneti despre infectia urinara, daca aveti timp....
pa! salutare de la DAdi si mami a lui
CatXO spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR! CELOR 2 STEFANI (cameron si ellinia) SI IRINEI (betilina)! Multa sanatate si noroc va doresc, sa fiti cuminti!
Andruzza felicitari si sarcina usoara si un bb la fel de reusit ca primul!
Eu intru rar, ca de obicei, dar nu neaparat ca nu am timp sa scriu, ci pentru ca mai mult citesc si pana sa vin eu cu vreun sfat sau parere deja s-a gasit altcineva mai avizat sa scrie. Si eu ma retrag in carapace.
Asa ca mai bine va scriu despre noi. Fetele de azi dimineata sunt infundate. Le-am pus picaturi+nurofen si acum sunt mai binisor.
Alexia vorbeste bine, ii place sa asculte muzica (cutiuta muzicala) si sa se uite la desene animate(minimax, cenusareasa, alba ca zapada, pinochio, baby einstein). Se joaca si insira toate jucariile prin toata casa. Avem cubulete peste tot. Strangem dupa ea de 3-4 ori pe zi. A inceput sa manance mai bine, dar tot cu :vine nenea, lupul, etc.
Daria a inceput sa mearga cu premergatorul (sau "macatorul" cum zice Alexia) si de-a busilea. Si bineinteles cu sora-sa dupa ea. De cateva nopti e cam maraita si eu cam zombi. Cred ca o sa mai apara cativa dinti la colectia de 4.
Poate mai intru si mai tarziu, acum ma striga fetele.
Pupici
andrruzza spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urari

Astazi am fost la eco si l-am vazut pe samburel cel inimos :) Ecografic are 6 saptamani, eu data um nu mi-o pot aminti deloc.
ligia, daca e tot baietel, cu atat mai bine![]()
Rares e la cresa, de ieri l-am lasat si dupa somn. Ii merge bine acolo, papa fara probleme, doarme, e cumintel foc, desi se mai urca el pe mese, isi pune scaunelu' in cap sau intra in debara sa darame ce-i p'acolo, dar nu avem prea des reclamatii :) Vorbeste din ce in ce mai mult, dar tot la faza de cuvinte suntem. Foarte rar cate doua cuvinte, ca sa zic propozitii e mult. E din ce in ce mai dulce, nu mai pot de dragul lui.
ocrainic, nastere ushoara, bebe sanatos si nazdravan!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Crisa-77 spune:
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR!!!!
noi am facut analizele si asteptam rezultatele.Mai avem o parte de facut.Sper sa iesim bine mai ales la cele pt tiroida.Am gasit o asistenta super,care nu l-a intepat pana n-a fost sigura ca acolo este vena.Suntem fericiti ca nu l-au mai chinuit.
pt voi si sanatate la 
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
danuta_t spune:
La Multi Ani pentru Stefan al Elliniei si pentru Irina a lui Betilina. Sa aveti parte de-o viata minunata alaturi de cei dragi !
Andruzza, felicitari si o sarcina usoara. Iar Rares sa fie un cumintel sa te menajeze. La mamicile de martie-aprilie de anul asta, sunt 57 baieti si 52 fetite, deci eu zic ca sansele ar fi fifty-fifty. Sanatos/sanatoasa sa fie si voi pe langa sa-i puteti creste frumosi.
Rrox, mersi pentru pont, se pare ca sufar de asa numitul prurit de sarcina. Mi-am taiat si verigheta si inelul de logodna ca nu mai reuseam sa le scot si m-am gandit ca poate de la ele ma irit, dar degeaba. Am reusit totusi sa-mi fac usoare rani pe maini, Mihai cand le vede, imi ia mana si-mi spune "buba mami" si-ma da pupici ca sa-mi treaca. Imi dau lacrimile la faza asta, el e ferm convins ca trece buba cu multa dragoste
. Asa l-am invatat, asa-l avem.
Andira, mersi de poveste, speram si noi la multa dragoste de frati si cat mai putina gelozie.
Gegea, Mamacita, si lui Mihai ii e frica de caini (cam din toamna). Doar ca genul care-l afiseaza el este: vitejie cand e catelul la distanta sau doar il aude (de cum iese pe casa scarii incepe s-o strige pe Rita - cateaua de la etajul 8 si striga ham-ham sa scoale toti cainii pensionarilor din bloc), dar daca se apropie vreun catel de el, sa vedeti ce-o zbugheste si in timp ce alearga se tanguie "ham-ham".
Ieri am avut surpriza sa constat ca nu-i place de administratoarea blocului. Nu-mi explic de ce. Cred ca i-a lasat o impresie negativa aseara, desi i se adresa de la 1 metru distanta. Azi dimineata inca tinea minte, si ne tot repeta cu o figura incruntata si ingrijorata "nu teta toaie" (adica nu tanti administratoare).
Dana
34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
simonela spune:

LA MULT ANI CU SANATATE, STEFAN (Ellinia) SI IRINA (BETILINA), SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, VOIOSI!! 

Ocrainic, nastere usoara si bebe sanatos sa iti dea Dumnezeu! Asteptam vestile bune si fotografiile! 
Andruzza, felicitari pentru vestea buna pe care ne-ai dat-o, sa fie intr-un ceas bun!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Danuta, Rp, sunteti pe ultima suta de metri, va doresc multa putere si sanatate sa ajungeti cu bine la final! Danuta, mi-a placut de Mihai care te pupa sa-ti treaca buba, la fel face si Andrada cind ne lovim sau ne mai zgirie ea pe fata
si-i zicem ca ne doare ...![]()
Laura, cu intirziere (scuze!), multumim de intrebare
, piciorusul Andradei e bine, n-am mai avut probleme, i-a trecut in 2-3 zile. Multa sanatate lui George! 
Crisa, ma bucur ca ati gasit o asistenta super pt Andrei. Multa bafta va doresc, sa iasa analizele bune!![]()
Cenia, eu mi-as da cu parerea la intrebarea pusa de tine, dar din pacate nu stiu nimic nici despre infectia urinara la baietei, nici despre hipervitaminoza...Sorry! N-are rost sa vb despre ceva ce nu stiu, dar va dorim multa sanatate si va tinem pumnii sa fie bine! 
Ionela, am vazut pozele recente cu Dora, e foarte frumoasa papusica ta, sa-ti traiasca! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
ionela_r spune:
Buna seara mamici
"La multi ani!" Irina Maria - Betilina 

Multa sanatate piticilor bolnaviori.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
coco spune:
Ocrainic- nastere usoara si refacere rapida! Un bb sanatos si frumos ca fartiorul lui David!
dariaevelin spune:
La multi ani Irina Maria 
!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.