Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
raresionut spune:
Iar intru in pana de idei...
Zuzu, raspunsul meu este da, lista este foarte vasta , dar am incercat sa extrag doar produsele indicate pentru 2 ani. Daca te hotarasti la laptisorul de matca liofilizat, propunerea mea este caci ar fi bine sa alternezi zilele de administare, in sensul o zi da, o zi nu ,si, deci tratamentul va fi pe o perioada de 20 zile, pentru cele 10 fiole( care trebuiesc adimistrate conform modului din prospect). La Rares , a mers foarte bine acest produs, inca din toamna anului trecut, important e sa nu il stii alergic la produsele apicole.
Ligia, esti simpatica, aseara, cand ti-am raspuns pe PM, am avut eu o presimtire ca nu o sa vezi mesajul, dar asa cum am precizat, nu eram intr-o dispozitie adecvata si ca sa reprecizez, extractele gemoterapice mentionate pentru rinofaringitele repetate, contin alcool( eu , personal nu m-am incumentat sa le recomand, insa medicii au prescris pe retete aceste produse, intr-adevar intr-o doza mai mica).
Daria, te invidiez pentru spectacol si eu sunt o mare admiratoare a lui Richard Claiderman.
Pozele " doveditoare" nu se vad. Multi pupici lui Brien.
Nu vreau sa pierd ocazia sa il felicit pe Stefan
si poate Cameron intra sa ne arate pozele de la aniversare.
As vrea sa urez sanatate piticilor bolnaviori si somnic usor pentru mici insomniaci.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Buna.
Rares este bine, nu am racit in perioada asta, poate ca as putea spune ca seamana cu Benny,dar el se dezbraca doar cand se culca, in rest continua cu pasiunea marina,
e inebunit dupa pesti, undite, apa, etc.
Lasa -l ca e bine ..sigur ajunge presedintre intr-o zi

daria

ma bucur ca ti-a placut si ati avut o serara speciala ...gata fug ca a prins un biscuite cu ciocolata si e negru ..il confunda astia si mi-l trimit in Africa ...intru mai tarziu sa scriu dar nu m-am putut abtine cu alina
si pasiunea lui Rares de marinaCu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
Marox spune:
Rrox,
, ca de obicei ai cite o fraza amabila pentru toata lumea. Pai, vezi, tocmai pt ca nu pot tine pasul nu prea am chef sa scriu la topicul asta. Ma simt oarecum prost sa mentionez doar citeva mamici, a caror mesaj mi-a atras atentia in momentul ala si sa le ignor pe celelalte. Desi nu e pentru ca am ceva cu ele, ci pentru ca atunci cind am citit, o pagina sau doua inainte, ele n-au scris un mesaj la care as avea ce raspunde. Uneori am impresia ca-mi limitez mesajele la urari. Si pt asta sint ofticata pe mine, pt ca nu am dispozitia necesara sa gasesc ceva mai interesant de scris.
Apoi, atunci cind totul e bine, parca nu mai am rabdare sa anunt: "totul e bine, sintem OK". Iar cind merge rau, imi zic, ce sa mai plictisesc lumea cu povestile.
In ultimul rind, cred ca as vrea sa mai discut si altceva decit despre copii. Sint 4 ani de cind fac asta si incep sa saturez. Din nou, n-are nici o legatura cu topicul asta si cu persoanele care scriu aici si pe care le apreciez. Numai ca mi-am cam pierdut interesul pentru primii pasi...eheeeiii, de cind nu mai sint primii...
Sa nu credeti ca e mesaj de
ca nu e. E doar o explicatie a interventiilor mele episodice si de o mediocra calitate.
dariaevelin spune:
am fct pozele publice.uitasem
ana, ma bucur de cele citite.va tinem pumnii sa fie doamna asa cum ati simtit-o la prima intalnire.
marox pe mine ma bucura extrem de tare fiecare postare a ta.E explicabil faptul ca nu raspunzi fiecareia.,Desi iti inteleg mai mult decat bine punctul tau de vedere. Totusi te asteptam oricand
.
laura va doresc sanatate. Sa scapati de laringita! De fiecare data cand citesc despre george...ma minunez.Cata energie si cate minunatii face
zuzu adorabili ai tai micuti,asteptam(cand ai vreme,of corz)poze cu ambii.
caramella ma bucur fff mult ca ai revenit. Sa ai spor mult la lucru si rezistenta la acest program obositor.Felicitari pentru reusita cu suzeta!
alina bine ai revenit
.Chiar mi-era dor de adierea adusa de tine de bunadispozitie, caldura si optimism
mamacita 
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ninocikap spune:

La multi ani!!! Stefan Costin. 

Ellinia 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ionela_r spune:
LA MULTI ANI ! Stefan Costin - Ellinia 

Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
andrruzza spune:
La multi ani Stefan! 

ellinia
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
raresionut spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!!

Sa fii bucuria parintilor si fericrea lor sufleteasca.
Ellinia
sa va traiasca copilul.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andrruzza spune:
Astazi am primit un dar minunat II, vine bb2
. N-am mai avut rabdare si am vrut sa impart bucuria si cu voi. Zilele urmatoare voi merge la dr., la eco, etc.
va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gegea spune:
La multi anisori frumosi, Stef! O viata frumoasa si minunata!
ellinia, sa-ti traiasca baietelul!

andrruzza,
o veste minunata
Felicitari si o sarcina usoara! Cate saptamani ai?
si multe-multe imbratisari!
Va pup pe toate si revin mai incolo!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei

e inebunit dupa pesti, undite, apa, etc.