Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LIGIA nu lucrez in 3 schimburi,o zi de la 7 dimineata la 7 seara,a doua zi de la 7 seara la 7 dimineata apoi 2 zile libere ,adica 2 zile lucrez ,2 libere.Am lucrat si in 3 schimburi e groaznic.

Alessia tie si lui Benny.

E tarziu acum,in loc sa dorm am facut ornamente pentru tortul Aliciei,tot felul de animalute,floricele si trandafiri.Vreau sa-i fac un tort mare in forma de inima.Stiu ca sunt datoare cuiva(stie ea cine)cu reteta pentru ornamente din zahar,nu am uitat insa nu am avut timp.

CARMEN si ALICIA GOGONEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

George se simte un pic mai bine,are laringita.pacatoasa boala.in noaptea aceea a facut 39,4 si a tinut-o asa scazand pana in 38 inca 27 ore.la ne-am ales cu Augumentin si mai rau Prednison.maine dimineata la control.de asta noapte de pe la 3 nu a mai facut febra.insa respira inca greu dupa ce azi noapte am crezut ca ajungem in spital.se sufoca,respira greu si acum dar simtitor mai bine.azi a vrut chiar si sa manance destul pt cat este de bolnvior.in schimb ieri toata ziua o sticla de lapte cu cereale.nu vroia nici apa ,ceai,nectar.se deshidratase clar,buzele f rosii si pipi f putin si concentrat.

Daria La multi Ani !sa fii sanatoasa si fericita alaturi de asa o familie frumoasa.si felicitari lui Mircea pt cadourile care ti-au ajuns la suflet.
Stefan-Catalin sa cresti mare si sanatos.La multi ani!
Rrox ma bucur ca v-ati insanatosit.sper sa aiba succes reteta.la fete.
Ana succes cu bona si sanatate.
Ligia ma bucur ca Radu e mai bine.deci pana la urma inveti germana.
Alessia faza asta am avut-o prin vara cand era fcald.noroc ca i-a trecut repede.incearca sa-i pui o salopeta pe sub helanca ,poate asa nu mai reuseste.eventual una care se inchide cu nasturi.si noi tot cu sertate legate,sifoniere deranjate,acum numai al lui,usi incuiate.
Marox ne face placere cand nescrii chiar si putin.
Danuta am mai auzit de cu mancarici stiu ca se dau antihistaminice.
Mamacita somn usor lui Alex,voi sigur veti avea.
Andruzza pupici pt Rares si sa nu va mai imbolnaviti.
Caramella bafta cu ceilalti canini,sa fie repede si fara
dureri.
Alina,pe unde esti?Rares e bine?

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

LA MULTI ANI ALEX SI STEFAN CATALIN!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna.

In culpa mia si cu scuzele de rigoare ,eu nu am avut chef sa scriu, timp se gaseste insa , ma plafonez din ce in ce mai mult, chiar daca m-am apucat de o multime de chestii( acum ma bate gandul doctoratului).
De fapt perioada pe care o traversez( a mia oara) se numeste, ura impotriva birocratiei romanesti si ma opresc, ca deja sunt off topic.
Rares este bine, nu am racit in perioada asta, poate ca as putea spune ca seamana cu Benny, dar el se dezbraca doar cand se culca, in rest continua cu pasiunea marina, e inebunit dupa pesti, undite, apa, etc.
In schimb ma lovesc de un caracter ignorant, nu il intereseaza daca il pedepsesc, chiar rade si se amuza in disperarea mea...de exemplu, a spart setul de pahar de sticla si sapuniera din baie, bineinteles, l-am certat si nu a avut voie sa se joace cu masina pe care s-a catarat ....rezultatul rasete, zambete si iubirea piciorul mamei cum reusea sa ma acapareze si sa rosteasca un mami si multa chinezaaaaaaaaaaa....
Revin cu mesajul catre Zuzu , caci catre Ligia deja am facut-o si pentru ceilalti prichindei...acum vine doctorul pentru pc...am o groaza de virusi ( pacat ca nu merg antibioticele decat pentru bacterii )

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Gata, totul e ok, acum cu pc-ul meu..sper sa nu ma lase la greu...

Zuzu, din cunostintele mele, o sa iti recomand cateva produse nturiste pentru cresterea apetitului, oricum gama este destul de larga si variata, dar eu voi scrie doar produsele a caror eficienta o pot garanta: ceaiul de chimion, siropurile presate la rece din catina, macese, coacaz negru ( poti folosi si pentru Sofia), laptisorul de matca liofilizat, cevisol, vorisol( granule), apetit( picaturi), revital apetit, as putea continua cu energotonic( dar e recomandat dupa 3 ani si in general produsele pe baza de extract alcoolic, chiar daca este din cereale 30%).
As mai vrea sa mai completez si pentru cine este interesat cu produsele natursite recomnadate dupa rinofaringite repetate si complicatiile acestora: extractul din mladite de maces si extractul din mladite de mesteacan.
Daca mai alte intrebari pe subiect poti sa o faci.
Revin cu mesaje fragmentate, dar trebuie sa iesim in oras.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Alina,a big hug
Deci sa inteleg ca sunt safe pt 2 ani,da?(in afara de cel pt care ai specificat ca e peste 3 ani).Pot sa i le dau fara recomandarea medicului?
Mersi mult

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Alina- multumim pt. retete! Cum sa fac sa accepte Vlad ceaiul (siropurile le bea, sucurile la fel)-dar de cateva luni sa nu mai vada ceaiul (desi era mare fan candva)?! Oricum am sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.

Noi am lipsit motivat.
A fost Dodo la Bucuresti si cu asta am spus tot. Este o mica terorista. Nu mai pot da drumul la computer,chiar l-am scps din priza. Vrea sa vada "podeeee". Apasa pe buton si striga "mamiiiii podeeee".
Daca fac imprudenta sa-i arat nu mai plecam din fata monitorului 1-2 ore.

Din aceasta cauza n-am reusit sa felicitam sarbatoritii.

Multa sanatate piticilor bolnaviori.
Dodo vad ca se tine bine,pana acum n-a mai racit.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
aAVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by raresionut
Revin cu mesajul catre Zuzu , caci catre Ligia deja am facut-o si pentru ceilalti prichindei...acum vine doctorul pentru pc...am o groaza de virusi ( pacat ca nu merg antibioticele decat pentru bacterii )

Alina, sunt eu cu pluta oare , ca nu inteleg unde zici ca mi-ai raspuns

extractul din mladite de maces si extractul din mladite de mesteacan sunt pt cresterea imunitatii sau?!

EDIT: acum am vazut ca am un mesaj nou pe PM. De obicei ma atentiona cu o ferestruioca in dr jos. Sau poate nu am observat!
Mersi!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

buna fetelor.Am putin timp siu va scriu

ieri am fost la concertul lui Richard Claiderman. Canta dumnezeieste,e fantastic. Ar merita sa-l vedeti ,evident, daca va place. El e atat de dinamic, prietenos si are o aura ffff placuta... E ceva... adorabil.Ceea ce am apreciat enorm, e ca a ales ca pe partea de orchestratie sa fie ajutat de niste studente la conservatorul din bucuresti. Mi s-a parut o treaba de jos palaria,fara figuri(de genul: "cant doar cu oamenii mei,aia-s cei mai competenti,restul sucks") si ca in aceast fel a dat sansa unor oameni. Tot respectul!

Pe Brien l-am asezat pentru prima data pe wc/olita acum 2 zile. Am mers impreuna si am cumparat un reductor, el a fost extrem de incantat de el.I-am explicat la ce foloseste si toata ziua "i-am facut pofta",adica i-am prezentat fffffffffff atractiv ceea ce urma sa se intample. Era atat de dornic sa-l foloseasca.....Dar l-am tinut pe jar pana adoua zi dimineatza(asa am conceput strategia de a-l atrage suficient). Si, dimineatza, imediat ce-a deschis ochii a strigat "caca si pisi a veu mic"= caca si pisi la wc-ul mic. L-am dus,a facut.Avem dovezi La fel si-a doua zi. Mai cateva zile consecutive cu utilizarea lui de dimieatza si apoi trecem si la interventiile din timpul zilei.
Alte noutati care cred ca nu vi le-am impartasit. A mai avut o zi cu 5 scaune, am fugit rapid de i-am facut coprocultura.E negativa.
i-am facut eco la rinichi, n-are pietre dar a vazut dr canalele colectoare ca fiind inflamate. Facem urocultura si vedem ce-o fi sau dac-o fi.
I-a puscat un molar primar(dreapta jos).
Mai putin si incepe gradinitza. Eu am decis, renunt la job, deocamdata cu concediu fara plata(e singura modalitate de a-mi pastra postul blocat,o perioada). Din pacate, nu am dreptul de a ma angaja in alta parte(decat daca-mi dau demisia,ceea ce inca nu sunt ferm convinsa ca-mi doresc), deci voi pierde cateva luni in cartea de munca.

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput