Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
alessia105 spune:
Ana sarut mana mult ...am descoperi si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94939 ceva asemanator ...sper din tot sufletul sa fie doar o faza ca m-a disparat ....as vrea sa pot sa fac ca mine(cand is singura il mai las) dar dee la prostia olandezilor ar fi in stare sa ma puna la zid ca nu am grija de copil doar ptr ca nu is de-a lor
...Houdini e nu alta ..acu umbla prin casa cu o helanca ..nu a putut sa o traga peste cap dar si-a scos mainile la aerisire ...nu il deranjeaza racoarea ..ci caldura ..acu vreo 2-3 saptamani ..a uitat Ben usa descuiata si s-a dus gol pana la masina ...nu a contat ca erau cca 10 grade ( daca nu mai frig) afara ....Cu Sebi nu am avut problema asta ..saracul la varsta asta era la cresa de apoape un an ...si ne vedeam cca 4-5 ore pe zi ..asta asa cu indulgenta
..ptr ca lucram si 12-14 ore daca era nevoie ...cu Benny imi scot parleala si ptr ani aceia ..
Si benny dezbraca ...masinutele ..cum le prinde tre sa le de-a rotile jos ...si e 
de masinutze ...cu hainele nu mai vb are o pasiune de a le scoate afara din sifoniere ...acum le pun acum le scoate ..numai stiu cum sa le mai leg si sa mai inventez procedee de stavilire ..toate sertarele ...dulpurile ..cuptoru ..sunt legate cu sfoara intre ele ...pana si frigiderul si congelatorul sunt legate ( sunt incorporate in buc si arata ca un dulap) ...cand se duce la nani ..credet-ma ca is daramata ..mai am si o depresie acuta ( deja
) si is si fffffffffff obosita psihic mai ales ...si cateodata simt ca numai pot ..na ca am explicat si de ce nu prea scriu pe forum ...pur si simplu ..is
si
si nu vreau sa va plictisesc si pe voi ca le plictisesc deja pe unele dintre voi pe Yahoo
..sincer nu is genul care sa ma plang ...dar ...uite ca veni si vremea aia 
..C'est la vie ...
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
ninocikap spune:

La multi ani!!! Stefan Catalin. 

Cameron 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Marox spune:
La Multi Ani Daria, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Mircea si Brien!
La Multi Ani Stefan Catalin!
La mine e tot lipsa timpului de vina pt prezenta redusa pe forum. Asta si faptul ca nu reusesc sa tin pasul cu voi, ma simt in decalaj.
simonela spune:
LA MULTI ANI, STEFAN CATALIN !!!! 
Multa sanatate si fericire! Cameron, sa-ti traiasac baiatul si sa te bucuri de el!! 
Ana, felicitari pentru gasirea unei bone care sa corespunda standardelor voastre! Sa fie intr-un ceas bun, sa nu va dezamageasaca! Am vazut ca e din cartier, sper sa nu fie cea care ne-a enervat pe noi anul trecut...Cam pe unde sta? Ca si noua ne-a placut initial de una, parea foarte placuta, ne-a invitat la ea acasa (are un catel?) si tare mare teapa ne-a tras! Sper ca nu e aceeasi femeie! Ati gasit-o prin intermediul unei agentii? Asta locuieste pe Vladeasa, in zona Compozitorilor, daca stii... Daca vrei da-mi un PM sau un mail si vb, daca crezi ca e cazul, sper sa nu fie. Eu sunt patita, asa ca vreau sa avertizez si pe altii...Sper sa nu te superi ca-mi "bag nasul" ![]()
Alessia,, m-a distrat Benny cu dezbracatul lui...Dar cred ca pentru tine nu e o fericire sa-l vezi in pielea goala mai ales ca nu e prea cald in casa...Cel putin dupa standardele mele, ca mie imi place sa fie cam 22-23 grade, eu fiind mai friguroasa de felul meu! La noi de multe ori sunt 24-25 grade in dormitorul Andradei, ca astia dau caldura, nu se joaca, asa ca ea se dezveleste toata noaptea, indiferent de cite ori o invelesc eu!!!
Si eu fug dupa Andrada sa o schimb/imbrac cind iesim afara, pentru ca uraste chestia asta si sta doar cu forta, dar de dezbrcat nu se dezbraca singura, slava Domnului!! Multa bafta si succes, sa treaca repede faza asta! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
dariaevelin spune:
la multi ani STEFAN(Cameron)!!!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
danuta_t spune:
La Multi Ani Stefan !
Oare o sa urmeze o inviorare a topicului ? Ca vad ca se anunta pentru urmatoare saptamana cate o urare tot la doua zile, si din martie zilnic.
Wow, ce-au mai trecut astia doi ani !
Help pentru o gravida: am niste mancarimi ingrozitoare, dar nici o buba.
Cred ca deseara o sa-mi fac program de taiat unghiile sa nu-mi dea sangele de-atata scarpinat. Azi noapte abia am dormit 3 ceasuri, si si alea cu pauza. E grav ? Trebuie sa merg la medic ? Ati mai patit asa ceva ?
Mamacita, te inteleg cu activatul inainte de prenatal, si eu de vreo 10 zile ma dau pe net in draci, au mai scazut si pretentiile (mele) la lucru si incerc sa nu ma mai lansez in actiuni care nu apuc sa le duc la capat.
Ana71, mersi pentru raspuns, abia astept sa vad cum va fi bebe mic. Chiar povesteam cu sotul meu, ca noua ni se pare ca bebe mic (asa cum l-am vazut le echo) seamana foarte mult cu Mihai.
Succes cu bona !
Dana
33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
caramella spune:

LA MULTI ANI !ALEX si STEFAN CATALIN!!!Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si norocosi!!Mai e putin si facem si noi 2 anisori ce a trecut timpul.
Noi suntem bine,am scapat doar cu o receala pana acum,fara antibiotic.Ne-au iesit 2 canini cu care ne-am luptat 2 luni,acum mai urmeaza 2.Avem destule reprize de tantrum-uri,in rest e destul de cuminte si vorbareata.Cu buni e cuminte dar cand venim noi acasa devine neascultatoare si plangaciosa.Mama e in continoare preferata,ma cauta cand sunt la servici ,plange dupa mine cateodata ,imi cara hainele prin casa.Eu sunt cam obosita,dorm cam putine ore,dupa tura de noapte sunt mahmura,o aud si ma tot trezesc,macar nu a descoperit ca dorm ziua in ultima camera sa vina sa ma trezeasca.
La capitolul realizari,am scapat de suzeta de 2 luni,am avut cam o saptamana de chin si nopti nedormite dar a trecut.Am pus piper pe ea,si binenteles ca nu a fost buna si am aruncat-o la gunoi"biba.nu buna a goi".
Nu facem in continuare la olita deloc,nu vrea .
Multa sanatate copilasilor biolnaviori!
LA MULTI ANI DARIA!MULTA SANATATE ,FERICIRE SI IMPLINIRI IN VIATA!
Carmen si Alicia Gogoneata.
ligia13 spune:
)
wow, se misca topicul! Usor usor o sa reusim, daca vrem, sa ne reglam programul sa facem fatza sa ne mai salutam pe aici sa sa mai povestim despre prichindei, ca pana la urma asta-i scopul, cu riscul a 5 min nedormite!
Acu ma dau rotunda, ca's in concediu, dar dupa ce ma intorc sa vezi ce mai dispar, desi incerc sa felicit toti prichindeii, ca 2 ani e varsta tare importanta (ca toate
)
Radu e si nu e mai bine. Adica nu mai face febra, tuseste mai rar, dar are nasul cumplit de infundat, sta cu gura cascata, nu poate manca.. E si constipat, de 2 zile nu a produs nimic, azi la prinz i-am pus supozitor si inca nimic mirositor. Nu maninca mai niic, cred ca si din cauza ca nu a iesit din casa atatea zile! Azi l-am imbracat si l-am tinut in bucatarie la geam, am admirat strada cu tutu=masina, nenia=nenea, pada = zapada (a nins azi un pic) si vujj=vantul.
A fost si bunica la noi , a sta vreo ora cat am mers io sa-mi fac o poza la dintzi, ca azi iar merg la dentist, si am profitat si mi-am scos si un colet de carti de la posta , cu o carte de....... Germana pt incepatori:))))
Radu acu doarme de 3,5 ore, cred ca chiar si cele 5-10 min cat am stat noi la geam au contat pt el care nu a mai iesit de marti! Daca nu ar respira numai pe gura , l-as scoate afara, dar asha mi-e teama. Eu sunt adepta scosului la aer chiar daca are muci , dar la noi e destul de rece, pare ca vine iarna, cica in moldova a nins tare si cica vom avea temp pana la -18 grade. brrr
Ma laudam ca citesc zilele astea, ca am inceput o carte interesanta, dar de-aia am citit cateva pagini. Raducu nu ma lasa deloc sa citesc, ca vrea sa scrie pa caretea mea sau sa-i citesc si lui!
Uita ca deja s-a trezit, tre sa fug!
cameron sa-ti traiasca copilul de 2 ani! La Multi Ani!
caramella, bine ai revenit! Ne bucuram ca avem vesti de la voi! Tot 3 achimburi faci? (ca stiu ca m-a impresionat cand ne-ai spus, nu as rezista)
Ana, ma bucur ca ati gasit bona. Sper sa nu fie cea a simonelei. Simonela a ta era cea care s-a suparat ca a muscat-o copilul, sau confund eu?!
rrox, nu sunt eu la curs de germana acuma, e Raducu la romana intensiv
, ca doar sta cu mine acasa!
Incerc sa revin. Acum fug sa mancam ciorbitza de vitel.Sper sa pape, ca e cazul sa mai bage ceva in stomacel!
Am si o rugaminte in final, doau mai precis.
La desfundat nas, zicea raresionutz de niste picaturi in apa de baie, dar nu mai retin ce ? si cat? Help!
Sau alte idei de desfundat nasul in afara de Nazomer, Sterimar, Ser fiziologic ... Se sude cum fornaie sus in nas
A doua, cum sa-l fac sa produca un cacatel daca cu supozitor nu am avut succes?
fug ca cica ii e foame, striga : mami, papa, iam iam...
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
La multi ani Stefan!!!
Cameron sa-ti traiasca mezinul, sa fie sanatos si fericit si voi alaturi de el! 
Ligia Poti sa incerci cu Vibrocil, desfunda garantat nasul, daca respecti doza si nu-l folosesti mai mult de 2 saptamani e foarte bun. Si aerosolii sunt buni, eu i-as face cu Fluimucil si ser fiziologic, dar nu stiu daca ai nebulizator.
Mamacita asta a fost doar unul din motivele pentru care am scris ca nu m-am referit la tine

Ana bafta cu bona, sa fie ce asteptati voi de la ea.
Marox scrie-ne despre voi din cand in cand, n-ai de ce sa te simti in decalaj, doar suntem cunostinte vechi, nu? ![]()
Rpasteptam vesti de la foarte bune in sus 
Alessia mortal Benny!
Si eu cred ca doar ignorandu-l va renunta pana la urma. Succes!
Si amuza-te si tu de ispravile nazdravanului, lasa depresiile pentru la batranete ![]()
Danuta probabil e o reactie alergica. Daca imi aduc eu bine aminte si mamanati s-a luptat cu una destul de mult inainte sa nasca. Dispare dupa nastere. Mai bine mergi la medic, sigur iti da ceva sa mai calmezi mancarimea. 
Caramella Felicitari pentru renuntatul la suzeta
si multa rezistenta la schimburile alea multe.
Cenia cum mai e David? Multa sanatate! 
Andruzza ma bucur, mai poveste-ne de aventurile lui Rares la cresa. 
Multumim de urari, suntem bine de acum. Toate 3 ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
Fetele,uitati ceva f folositor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=69
Imi cer scuze ca nu am activitate pe aici,dar nu am efectiv timp![]()
Mersi fetelor care au intrebat de noi
Bubu nu prea mananca,are zile si zile,caninii se tot chinuie sa iasa
...De fructe nu se mai atinge,nici piure,nici bucatele
Micul dejun e masa pe care,de bine de rau,o mananca.
Pe Sofi(daca n-ar vrea numai in brate),as putea-o declara bebic model
:papa tot ce i se ofera(am diversificat cu legume ,carnita si cereale momentan,mai asteptam cu fructele inca 2-3 sapt la recomandarea pediatrului),doarme de la 9,30 pm fara fite si neintrerupt pana la 7-8 am(la fel si Bubu) si e o dragalasa!Am sa incerc sa mai pun poze dar am tot incercat si mereu a intervenit ceva
Va pup si sanatate multa bolnaviorilor!
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
sanatate,bucurii si iubire!
A,
va rog spuneti-mi si mie ce pot sa -i dau cand vin in Ro pt cresterea apetitului
Ceva naturist?Recomandati administrarea asa,de la mine putere?![]()
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu