Prichindei martie - aprilie 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Felicitari andrruzza

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Felicitari din toata inima,andruzza,sa fie intr-un ceas bun!
Daria,rrox,.Marox,te inteleg perfect,dar chiar si asa cum spui,mie nu mi se par deloc mediocre mesajele tale si in nici un caz nu e normal sa scrii la"presiuni",ci atunci cand simti tu.Noi te asteptam.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!!!!

sa cresti mari sanatos si voios , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe de plin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai ... sa iti Ellinia creasca baitul si sa fi sanataosa si voioasa sa te bucuri de el .

Andruzza . super vestea .sa fie intr-un ceas bun ....sa ai o sarcina usoara..si un samburel sanatos si mai ales un nazdravan cuminte ca sa poata mama sa stea linistita sa poata sa ii faca cel mai frumos cadou -un fratior/surioara

Sper sa ma lase imparatu mic sa va scriu acu tre sa fug ca iar e gool

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Andruzza, felicitari pentru vestea frumoasa pe care ne-ai dat-o...sarcina usoara.

Ionela, am vazut pozele cu Dora , o dragalasa, mi-a placut cum il adorme ea pe "bebe".

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Va pup pe toate, dragele mele.
In sfirsit am ajuns la 37 de sapt. si imi pot permite luxul de a sta pe scaun la calculator. In cel mult 1 sapt. va fi, probabil, "marele eveniment". Data exacta o stabilim miine, cind merg sa fac iar un dopller, e placenta cam batrina si verificam daca mai poate presta. Eu sint cam obosita, insomniaca si stresata, dar si nerabdatoare si fericita ca voi fi mama din nou.

La multi ani! pentru Alex si cei doi Stefani care deja au implinit 2 anisori, va pup si va doresc tot binele din lume.

La multi ani! Daria, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa.

Andrruzza, felicitari! E o veste minunata. Sa fie intr-un ceas bun.

Rrox, .

Am vazut ca discutati despre produsele gemoterapice. Marei i-a prescris dr. homeopat mesteacan, coacaz negru si maces in cadrul tratamentului pt. dermatita, tocmai in ideea de a-i intari imunitatea, insa in doze mult mai mici decit scrie pe cutie. De dermatita n-am scapat dar macar nu a racit deloc toata iarna. Nu stiu daca au avut un rol foarte mare, oricum rau nu i-au facut.

Va pup.

Marutza, iubirea noastra

roxana 37s si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Sfefan!!!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

andruzza
rp ma bucur mult de reusita.sa treci sa ne anunti cand este tremenul, sa ne gandim la tine si sa-ti tinem pumnii ca totul sa decurga brici!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza Felicitari!! Sa ai o sarcina usoara, o nastere asemenea si un bebe2 sanatos, frumos si voios!

Ellinia La multi ani lui Stef!! Sa-ti traiasca baiatul frumos si sa ni-l mai arati si noua!

Rp Ma bucur ca sunteti bine si iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un baietel sanatos!

Marox exagerezi, n-am deloc cate un cuvant bun pentru fiecare, desi cateodata as vrea. Iar mesajele tale n-au fost niciodata mediocre. Le citesc cu placere de fiecare data.

Daria succes in operatiunea wc!

Laura Multa sanatate nazdravanului tau!

Ioana are doi canini in dotare, mai asteptam doi si dupa sper sa dorm si eu linistita toata noaptea
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

gata ..in sfarsit un pic singurica ...

Marox ca de obicei o dulcee si o inteleapta eu personal as mai adauga ca in cazul meu cateodata nici nu stiu ce sa spun ..ca in cazul de fatza cu plantele si remedii ..iar cateodata mi se pare un pic deplasat din partea mea cand alti pitici sufera, sunt bolnaviori sau nu papa sa vin eu cu Dezbracatu' meu sa incep sa spun a noi nu am fost in viata noastra la medicul de familie ( vaccinele si analizele test le facem la Consultatie Bureau ..un fel de Protectia copilului prescolar) sau cat baga in el ..sincer acum si nu as vrea ca Zuzu sa se supere pe mine eu as fi intrebat daca e ceva ptr taiatu poftei de mancare ca iar mergem la CB si ma cearta alea ca a iesit Dezbracatu' din schema ...dar asta nu inseamna ca nu citesc sau nu ma doare sufletul cand e un bb bolnavior ...e deja obicei la mine ..deschis Pc-ul ..dat neata la fete pe YM si deschis piticii ...asta fac in fiecare dimineatza..asta e cafelutza mea ..ca de aia adevarata nu servesc ...Sper sa nu va suparati pe mine dar asa is io ..si stiti ca io sunt cu o gluma cu ceva voios si cand lumea e trista ..io mai lipsesc de pe forum

raresionut..subscriu la pozele lui Dora ..si ptr tine mesaj ..te-am prins stai ascunsa

rp multaaaa sanatate si putere si tinem pumnii ..eu iti doresc de pe acum o nastere usoara si un bb sanatos frumos si mancacios un mic sfat ..ai grija cu insomniile ca eu din luna a 7 de sarcina cu Benny nu m-am mai vindecat si eram genul care dormea si in faras si ptr 5 min ..genul capul pe perna si gata ...acum e normal in situatia ta ,dar dupa ce vei naste incearca sa le ti sub control.numai bine si suntem cu gandul alaturi de tine

Rrox, mamacita , zuzu , nino ..ca gegea si daria sunt satule de mine

sigur am mai omis pe cineva asa ca ptr toata gasca mamicilor de martie aprilie 2005...numai pupici si imbratisari

Cu drag,

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai spun de Dezbracatu'...a inceput sa se dezbrace si in somn daca ati putut vedea asa ceva..azi noapte de 3 ori l-am gasit gol in pat ..desi verificase Ben dupa ce a adormit daca e imbracat ..peste 2 ore era dezbracat si intr-o balta de pipi ...noroc cu asternuturile impermeabile ..dar tot am schimbat patul de 4 ori de aseara pana azi dimineatza .
Eu rad mereu chiar daca ma supara ..dar cand il vad cu o fatza de invingator de parca cine stie ce a realizat el dezbracandu*se imi trece supararea ...acum e intr-o vizita cu Ben ..tare is curioasa daca o face si pe acolo parada modei in fundul gol

Cu drag,

Mergi la inceput