Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

adriana, m-ai convins, astept pana marti sa beau minunea aia ...sau sa o mananc, mie mi-a iesit ca o crema, poate data viitoare va fi cu noroc.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Meniul meu de azi:

Dim: 2 felii de paine wasa+gem cu fructoza si cafea+lapte0%
Pranz: fasole verde cu peste si usturoi la cuptor
Seara: 2 feli de paine wasa

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+fructoza (mi-era de dulce)
doua felii paine cu tarate si spanac( cu lapte 0% ,usturoi si o lg.de faina integrala )
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - piept pui la cuptor si o salata de morcovi rasi( ramasi de ieri)
S (ora18): - mazare verde fiarta peste care am pus iaurt 0% si usturoi.
Ralu ,ce-ti fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

Fetelor, am papat ananas crud si acum vad ca are IG-ul=45. E nasol, nu?
Mai mananc ceva azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Oana, daca l-ai mancat fara grasimi e ok. E ca si cum ai mancat un mic dejun glucidic.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

buna fetele, azi m-am dezumflat :))) tin o metoda de detoxifiere pe baza de tinctura de fructe de soc si vad ca am inceput sa scap de apa in exces. numai ca ma doare tot corpul :)). am dureri de cap, ameteli, ma doare bila, rinichii....uffff. dar am inteles ca asa trebuie sa se intample, ca se elimina toate toxinele. cura trebuie sa o tin 1 luna, numai ca data trecuta (acum 1 an si 1/2) nu am rezistat mai mult de 3 saptamani. oricum o tin, pt ca are foarte multe indicatii, printre care marirea imunitatii, este un antiviral foarte puternic, contra constipatiei, ajuta si la slabit si la reglare hormonala. sa vad cat ma tine de data asta.
meniul meu de azi:
dimineta:1 ou fiert + 2 felii mozarella + 2 lingurite de crema de branza + cafea+1 iaurtel mic
pranz: restul de salata de pui (vreo 2 linguri)+ 1 iaurtel
seara: 1 fruct

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Acusor merci mult.

Meniul de azi:
D: ananas crud - 4 felii.
P: conopida cu maioneza si usturoi si daca nu ma satur, sper sa ca da totusi, 1 ou prajit
C: carnaciori de casa prajiti cu muraturi.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Cristina-saptamana trecuta au fost bolnave amandoua. Ioana, s-a facut bine mai repede. Maria pe langa gripa a facut si rosu in gat(intreaba-ma sa te intreb, dar nu stiu de ce, pentru ca a stat in casa si nu stiu um s-a procopsit si cu rosu in gat). Temperatura nu mai are de marti, dar nasul in continuare ii curge (intr-adevar din ce in ce mai putin) si tuseste. Este evident sub antibiotic......Este foarte obosita, iar seara se culca rapid. Cam asta este despre noi. De acea nu am mai intrat des. De regim ma tin cu dintii si voi raporta si eu luni (sper) ceva.
Te pup si pupici printisorului tau!

Va pup si scriu mai pe seara meniul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, imi spuneti si mie pe la ce fel de magazin sa caut fructoza? La plafar sau unde?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

andreea eu am gasit la plafare, la unele farmacii, la cora sau pe net...am pus eu un link la subiectul despre zaharina, de la generale...

alina si alexandra

Mergi la inceput