Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ariel sa ne spui cat ai slabit cu minunea aia....sa stiu sa-mi pun un albus deoparte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ doua felii paine cu tarate+lapte 0%
G(ora 12): - doua mere mari
P (ora13): - omleta cu multa ceapa verde si telemea,doua chiftele monti
S (ora18): - un bol de morcovi rasi

Andanii,pe unde esti?

Gabita (24.06.04) si mamica lui

Mutumesc de intrebare
Andanii munceste de zor, am predare si lucrez la ea non stop, stresul e cat casa, la monti am mai mancat si interzise si binenteles ca stagnez , aiurea sunt obosita, necajita , ce mai, cred ca ma aflu la intrarea intr-o depresie

va pup pe toate , sa fiti cuminti
daca sunt intrebari fara raspuns o sa fiu pe faza

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

Meniul de azi:
D: o feliuta de tort
P: omleta cu branza si ceapa verde
C: pulpe la cuptor cu salata verde

Andanii spor la lucrare! Bafta!

Crisstinuta cum faci chiftelele monty?

In legatura cu potiunea magica, eu nu am inteles se ia in loc de cina sau dupa cina?

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Andanii,de aia te-am apelat gandindu-ma ca daca taci esti in pasa proata si am vrut sa te incurajez.Spor la treaba!
CatXOchiftelutele le fac simplu din carne tocata (ca n-am masina de tocat ) ou,usturoi,boia,cimbru,patrunjel cateodata faina de soia.Daca e sezon mai pun legume ( dovlecei rasi caliti ,ardei ).Iarna pun bucatele de telemea sau iau un ou fiert si il imbrac cu compozitia de carne ( asteia ii spun parjoala).
Se mai pot pune si granule de soia fierte si scurse dar chiftelele vor avea un gust un pic altfel dar sunt bune.
Chiftelele eu le coc in cuptor ca mai iese grasimea din ele.
Cu aceeasi compozitie eu fac si rulada de carne .torn compozitia intr-o forma de chec( eu am forma teflonata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by irinabungau

Andre_ea, hai ca avem aproximativ acelasi target... sunt curioasa de data asta cat de repede voi da jos!! Imi amintesc ca prima oara cand m-am apucat de Monti am slabit vreo 3 kg in prima saptamana....dupa care cat 1 kg / sapt. Acum.... cred ca nu va mai fi asa de usor, asadar m-am inarmat si cu multa rabdare.... printre altele....

Olim, CatXO, multumesc frumos!!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

3 kg intr-o saptamana? Pai sa tot tii Monti asa. Experienta mea anterioara cu Monti e primele 2 saptamani cate 1 kg, sapt.3 nimic si renuntare. De asta nu stiu nici acum cat o sa pot tine. Daca nu merge mai repejor renunt.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

am mancat prajituri

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Crisstinuta yami, ce buna reteta ai! Merci mult! Maine fac!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! ce pot sa va zic, decat ca azi dimineata aveam cu 1 kg mai mult ca ieri!!! hehehhe. dimineata cand m-am trezit aveam iar ochii, mainile si picioarele umflate...asa ca nu-mi dau seama cum a functionat potiunea magica, dar a fost foarte buna la gust. am facut-o asa: am batut albusul cu mixerul pana a devenit de consistenta smantanii, apoi am adaugat zeama de la o lamaie, 2 linguri de fructoza si 3 linguri (foarte pline) de branza de vaci fara grasime. am mai mixat vreo 2 min, si a iesit in final o ceasca de crema cam acruta, dar muuuuult mai buna decat mi-am imaginat.
cred ca mai repet experienta maine, ca cea de aseara eu o consider test:)) poate pana maine ma dezumflu si eu...
meniul meu de azi:
dimineata: 3 mandarine, 1 para, 1 cafea, 2 felii graham cu gem
pranz:salata de ieri....am mancat pizza si am ramas cu salata:)
seara:ceai de macese cu catina si ce mai gasesc monti prin casa

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, eu m-am porcit azi, am mancat un croisant cu ciocolataAm niste pofte in ultimele zile de imi vine sa morciocolata, dulceata de prune, pizza, sper sa imi treaca repede.
Va pup pe toate si va doresc o zi faina.Eu nu stiu ce manac inca, dar am sa cercetez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ariel, vezi ca n-ai voie sa bei potiunea decat o data pe saptamana!! Eu zic ca nu este cazul sa risti...

Eu n-am vointa...Nici nu vreau sa stiu cate kg mai am, dar cert este ca am avut abateri. Nici nu stiu ce mai sper...

Va pup!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput