Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Parca am citit ca pe la Carrefour se gaseste!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

andreea, chiar ieri am cumparat si eu fructoza (pentru tortul ala pe care ma tot chinui sa-l fac si nu am timp), de la plafar, am vazut si la farmacie, dar era mult mai scumpa..

n-am mai scris de cateva zile..intre timp am mai slabit 1 kg..deci am 69!!...

meniul de azi:
D: biscuiti finn cisps cu iaurt 0.1%
P: rosii umplute monti cu smantana
S: file cod cu brocoli la cuptor..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva

Mergi la inceput

Bravo fatima!!

Vad a slabesti destul de rapid!!! Tine-o tot asa!

VA pup!

P.S. Sucul de rosii din comert (cel fara zahar) credeti ca este permis? Intreb asta ca as vrea sa beau seara in loc de masa de fructe. Fructele au inceput sa-mi faca aciditate in stomac si mai mult imi provoaca foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare,

intreb pentru ca stiam de anul trecut ca morcovi si mazare nu avem voie.... deci... AVEM VOIE????

ieri am papat asa:
MD 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 chifla neagra cu gem cu fructoza + cafea cu fructoza

P: carne de vita cu bame

C: iaurt degresat+ 1/2 chifla neagra

meniul de azi:

MD: lapte degresat+ o chifla neagra

P: gratar de piept de pui + o felie de cascaval + o rosie

C: iaurt degresat + o chifla neagra

Andre_ea, eu pe vremea aceea inca alaptam si bagam la greu dulciuri si patiserie.... iar imediat cum am inceput Monti s-a simtit la kilograme!!!

Am slabit 400 de grame de duminica pana azi.... sper sa mearga ceva mai bine de acum....

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ralu, cred ca merge sucul de rosii.

Irina, iti zic si eu bine ai venit, desi nu prea vroiam sa te mai vad pe aici . Ai voie morcovi cruzi si mazare proaspata, nu d-aia la conserva. Mazarea are IG 35, deci este la limita. Adica, tot ce e pana in 35 se poate consuma cu grasimi, tot ce depaseste 35 nu se combina cu grasimi. Eu am mai mancat mancare de mazare cu carne de pui sau fara carne.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.lapte 0%+turta din tarate(tarate +albus+fructoza )
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - pulpa pui la cuptor cu salata verde
S (ora18): - fasole verde cu sos de iaurt 0% cu usturoi

Irina nu mai manca paine seara.

Mergi la inceput

Hei, unde sunteti toate?
V-as fi servit cu o cafea fara cofeina !....sau mancati toate si nu e frumos sa vorbesti cu gura plina,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. am ajuns si eu la munci, ca azi sunt la schimbul 2 :))), asa ca micul dejun il iau acum...
dimineata, la cantarela, aveam 59.6 kg, vad ca nu mi-au afectat greutatea nici pizza si praji mancate marti, dar nici cocktailul miraculos inghitit marti seara...sau poate s-au neutralizat unele pe altele...ramane de vazut dupa urmatorul cocktail
iar ma doare capul de lesin, dar macar nu mai am senzatia aia de burete umflat cu apa...ma tin cu dintii de tratamentul cu tinctura de soc, sper eu cat mai mult timp...
meniul meu de azi:
dimineata (acum adica): 1 para, 2 mandarine, 1 baton cu tarate, putin gem si cafea
pranz: 1 fagaras, 1 ou fiert (cel pt cina de aseara, ca nu am putut sa-l mananc), 1 felie mozarella
seara: 1 iaurtel si ...mai vad eu ce mai gasesc monti la mama.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Ariel tu la cat de putin mananci tot timpul ar trebui sa fii tare subtire.........

Mergi la inceput

Buna fetele!!

Vad ca azi sunteti mai vorbarete!

Meniul meu de ieri:

Dimineata: 2 felii de paine wasa+iaurt0%+cafea cu lapte0%
Pranz omleta cu cascaval si salata de rosii cu praz si un pic de ulei de masline+otet balsamic
Seara: branza feta+jambon+masline verzi+o rosie
Dupa 2 ore un mango-cred ca este o abatere a nu am asteptat 5 ore , nu-i asa?

Azi chiar nu stiu ce o sa mananc pentru ca la pranz a ma voi duce la dentist. Colac peste pupaza am si racit....imi vine sa-mi tai nasul asta de tot!!!

Va pup mult!

Mergi la inceput