Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 29
puskin spune:
Buna,
Am si eu o intrebare, ca va tot citesc...
Lapte degresat se poate bea la un mic dejun lipidic ( oua, branza)?
Multumesc,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
irinabungau spune:
Puskin, din cate stiu eu, NU se poate, laptele degresat se incadreaza la glucide, nu poate fi amestecat cu oua si branza.
Rall, buna??? ca de aratat arata suuuuperrrrr......
Ralu, tot off topic...
eu daca voi mai avea o fetitza as vrea s-o cheme Sara Maria - vad ca pe cea mica a ta o cheama Maria![]()
![]()
Am cautat faina de soia, de linte, de naut... si nimic!!! N-am gasit! O sa mai caut si-n Carrefour...
Va pupam,
sanse spune:
Gagici...la mine acul a urcat putin
,dar nici eu nu ma LAS.
Tot dau eu vina pe CM.,varza..sigur astea sant" blestemele lui Monti" 

Orice maninc ma simt ca un balon.
Sper zilele astea sa vin cu vesti bune![]()
Meniu azi:
md:1 fagaras+2 oua fierte
p:un gratar de porc cu salata
c:peste prajit(doar carnea fara malaiul de deasupra)
Cine gaseste faina de soia sa ne spuna si noua 
Va pup si o seara buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
caterina71 spune:
Meniul de azi:
9.00: un sfert de pizza;
15.00: ciorba de perisoare;
20.00: pomelo si mere.
Fetele, cautati fainurile la magazine de produse naturiste!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
caterina71 spune:
Puskin, daca tot mananci branza si oua, bea lapte normal, doar e mai gustos. Are acelasi indice glicemic, si daca tot mananci grasimi...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
ralu spune:
Eu stiam ca laptele integral se poate amesteca cu grasimi!!! Laptele normal este un aliment-lipido-glucidic, iar cel degresat este glucidic.
Fetele care au citit cartea a II-a pot sa confirme sau infirme!
Meniul meu de ieri:
dim: 3 felii de paine wasa+gem cu fructoza+cafea+lapte0%
Pranz: o jumatate de portie de mancare de vinete si ca sa completez: 2 felii de sunca cu cascaval ras si o rosie
Seara: am pescuit jumate de pulpa de pui din tocanita de cartofi a fetelor. Sper ca nu este abatere.
Va pup si va urez weekend placut!
sanse spune:
Maine caut toata ziua faina de soia.M-am enervat..Vreau pizza..
La cit sint de stresata cu ticalosul asta de cantar ma tem sa nu inghit vreo ciocolata...
Asa, fac si eu ceva dulce si ma indop
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEAhttp://community.webshots.com/album/557954790WZxHcO
tlaura spune:
Acusor, multumesc!
Nu stiu, eu sunt foarte derutata de noile descoperiri monti care sunt mult mai permisive decat regulile vechi, si pe care eu nu am mai avut timp sa le citesc; doar ce mai prind din discutiile voastre. Asa ca va rog sa nu va suparati de prea multele intrebari pe care le voi pune!
Ieri am mancat cam mult, cam combinat, sper totusi sa fie ok:
D: nelipsita cafea cu fructoza (aici stiu ca incalc regula pentru ca eu mi-o fac f. tare, altfel risc sa fiu zombie toata ziua) si fasole batuta cu ceapa calita si bulion deasupra
G: un suc de mandarine
P: ciuperci umplute cu legume si cascaval + brocoli la cuptor
G: un mar + smochine uscate+ cioco dietetica
S: iaurt degresat cu masilne, dupa care am vazut ca imi este in continuare foame si am mai mancat si niste salam
cam atat; nu prea stiu cum e cu maslinele alea, in rest sper sa fie bine!
pupici si spor la slabit!
PS azi stiu ca o voi da in bara pentru ca suntem invitati la o cina!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
puskin spune:
Buna fetelor,
inca o data multumesc de raspunsuri. Eu beau cafeaua ( decofeinizata) cu lapte... si ma tot intrebam cu ce lapte ar trebui sa o beau.
Am intrat sa va spun ca am gasit ( si cumparat) ciocolata Lindt cu 99% cacao
si intentionez sa imi fac ceva dulce, poate o spuma de ciocolata sau un tort, saptamana viitoare este ziua mea si nu vreau sa disper din cauza asta. Pe ambalajul ciocolatei scrie asa: Cacao 99% minumum, poudre de cacao degraissee, beurre de cacao, cassonade- asta nu stiu ce e, poate fetele care locuiesc in Franta stiu si imi spun si mie, eu nu am intalnit inainte cuvantul asta.
Va pup,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

.